بررسی اهمیت مدیریت ریسک بخش کشاورزی در بین گندمکاران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی اهمیت مدیریت ریسک بخش کشاورزی در بین گندمکاران
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
پیتر دراکر فعالیت های اقتصادی را مصرف منابع موجود برای آینده ای نامطمئن تعریف می کند. بنابراین در دنیای صنعتی و تولید رقابتی، ریسک جزء لاینفک سرمایه گذاری به شمار می رود. امروزه هر سازمان بسته به ماهیت کار خود ریسک های گوناگونی را تجربه می کند و موفقیت آنها به میزان زیادی به شیوه مدیریت ریسک ها بستگی دارد. پرداختن به موضوع ریسک در پژوهش های اخیر (مانند پژوهش استادی و همکاران، ۱۳۹۶) نشان می دهد که واکنش به ریسک و مدیریت ریسک شرکت جنبه مهمی است که در سال های اخیر در خصوص افزایش کارایی مورد توجه زیادی قرار گرفته است (صیادی و همکاران، ۱۳۹۸).
پایداری و انعطاف پذیری شرکت های کوچک و بزرگ به طور مستمر بر اثر ریسک های متعدد می تواند مستعد آسیب پذیری باشد. خیلی از شرکت ها سعی می کنند تا ریسک های موجود را شناسایی کنند ولی آنها موفق نمی شوند تا این ریسک ها را با کسب و کارشان مرتبط کنند تا بتوانند چنین ریسک هایی را مدیریت کرده و کاهش دهند (هانگرائنی و همکاران، ۲۰۱۹).
کشاورزی فعالیتی سرشار از مخاطرات است. در این فعالیت انواع مخاطرات طبیعی، اجتماعی، اقتصادی و عمدی دست به دست هم داده و مجموعه شکننده و آسیب پذیری برای تولیدکنندگان این بخش فراهم کرده که نتیجه نهایی آن بی ثباتی درآمد آنهاست (بهرامی ، ۱۳۸۷). بنابراین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در محیط و شرایطی نامطمئن نسبت به قیمتها و عملکردها مجبور به تصمیم گیری در خصوص تخصیص منابع و تولید محصولات قرار دارند. بطور مثال رابینسون و باری ( ۱۹۸۷ ) نشان دادند که میزان مصرف نهاده ها در شرایط وجود ریسک متفاوت از سطح مصرف نهادهها در شرایط اطمینان است و مصرف نهاده ها علاوه بر قیمت ستانده ها و نهاده ها و سطح تولید، به عوامل مختلفی از قبیل واریانس قیمت محصول درجه ریسک پذیری و سهم نهایی نهاده ها در واریانس تولید بستگی دارد. همچنین جاست و زیلبرمن (به نقل از امینی، ۱۳۸۸) در مطالعه خود بیان کردند که با فرض وجود ریسک تولید و قیمت، امکان دارد که قانون عرضه صادق نباشد و عرضه محصول به عوامل دیگری همانند درجه ریسک گریزی، توزیع احتمالاتی قیمت و عملکرد، همبستگی و کو واریانس بین قیمتها و عملکرد که در مجموع ممکن است باعث لغو قانون عرضه شود بستگی داشته باشد (امینی، ۱۳۸۸).
……
مرور منابع:
گراوندی و همکاران (۱۳۸۸) راهبردهاي مديريت ريسك در بين كشاورزان ذرت كار شهرستان كرمانشاه را مورد بررسی قرار دادند. اين پژوهش جزو تحقيقات کمي است و جامعه ي آماري آن شامل تمامي کشاورزان ذرت کار شهرستان کرمانشاه مي باشد (۳۲۳۹ N=) که در سال زراعي ۸۹-۸۸ به کشت ذرت پرداخته اند و داراي تجربه ي قبلي در کشت ذرت مي باشند. حجم نمونه توسط جدول بارتلت و همکاران(۲۰۰۱)، ۳۴۰ نفر برآورد شد و از روش نمونه گيري سيستماتيک استفاده شد. ابزار تحقيق، پرسشنامه بوده است. نتایج این تحقیق نشان داد که اکثر کشاورزان از بیمه محصولات به عنوان مهم ترین ابزار مدیریت ریسک استفاده می کنند.
نصری و همکاران (۱۳۸۹) ارزیابی مدیریت ریسک و اهمیت و ضرورت توجه به بیمه محصولات کشاورزی را مورد بررسی و مطالعه قرار دادند. آنها در این مطالعه به بیان اهمیت ضرورت توجه جدی تر به سازوکار بیمه کشاورزی به مجموعه خسارات آن در رویداد برخی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و خشکسالی درشهرستان اردستان در چند سال اخیر پرداخته و رویکرد های مدیریتی آن در این شهرستان را مورد بررسی قرار داده است.
………..
فرضيههاي تحقیق:
۱ -گندمکاران شهرستان ماکو با مدیریت ریسک آشنا بوده و به آن اهمیت می دهند.
۲- بین انواع بیمه های محصولات کشاورزی و مدیریت ریسک در بین گندمکاران شهرستان ماکو رابطه وجود دارد.
۳- بررسی های آزمایشگاهی نهاده ها، از جمله روش های مدیریت ریسک در بین گندمکاران شهرستان ماکو می باشد.
۴- بهره گیری از نظرات کارشناسان از جمله روش های مدیریت ریسک در بین گندمکاران شهرستان ماکو می باشد.
۵- در نظر گرفتن شرایط بازار از جمله روش های مدیریت ریسک در بین گندمکاران شهرستان ماکو می باشد.
۶- بیمه محصولات مهم ترین ابزار مدیریت ریسک در بین گندمکاران گندم آبی یا دیم شهرستان ماکو است.
………….
قیمت: ۱۹۰۰۰ تومان