: بررسی تقاضا و رفاه مصرف کنندگان انواع گوشت در ایران: کاربرد سیستم تقاضای معکوس تقریباً ایده آل
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی تقاضا و رفاه مصرف کنندگان انواع گوشت در ایران: کاربرد سیستم تقاضای معکوس تقریباً ایده آل
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
اقتصاد کشاورزی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
بخش کشاورزی با نقش حیاتی و استراتژیک خود در اقتصاد کشور، رسالت سنگینی را در پیش برد توسعه ملی و تأمین نیازهای امنیت غذایی بر عهده گرفته و لزوم دقت و برنامه ریزی دقیق در آن همواره مورد تاکید قرار گرفته است. در سه دهه گذشته با توجه به رشد جمعیت و بهبود نسبی در شاخصهای تغذیهای و افزایش قدرت خرید، تقاضا برای محصولات کشاورزی از جمله محصولات پروتئینی افزایش یافته و فزونی آهنگ رشد تقاضا بر نرخ رشد تولید، موجبات تأمین نیازهای ضروری کشور از خارج را فراهم ساخته است (قرشی ابهری و صدرالاشرافی، ۱۳۸۴).
زیر بخش دام و طيور با دارا بودن طيف وسيعي از توليدات كه در رديف اصلیترین فرآوردههای غذايي مورد نياز کشور میباشد، از اهميت و جايگاه ویژهای برخوردار است. این زیر بخش به طور متوسط بيش از ۳۳ درصد از كل ارزش افزوده بخش كشاورزي و بيش از ۵/۴ درصد از توليد ناخالص داخلي كشور را به خود اختصاص داده است و نقش بسيار مهمي در تأمین غذا و امنيت غذايي جامعه دارد. توسعه اين زیر بخش نه تنها سبب افزايش توليدات دام و طيور ميگردد بلكه ضمن ايجاد اشتغال و كمك به رشد اقتصادي كشور، به امنيت غذايي و بهبود تغذيه و تأمین پروتئين مورد نياز جامعه نيز كمك خواهد كرد (وزارت جهاد کشاورزی، ۱۳۹۰). گوشت قرمز، مرغ و ماهی از جمله محصولات پروتئینی مهم در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی است، بطوریکه حدود ۲۵ درصد از سبد هزینهای خانوارها را در ایران به خود اختصاص داده است. بر اساس نتایج بررسی بودجه خانوار در مناطق شهری و روستایی در سال ۱۳۹۱، متوسط هزینه خالص سالیانه یک خانوار شهری و روستایی به ترتیب معادل۲۸/۱۶۴ هزار ریال و ۱۸/۱۰۸ هزار ریال میباشد که از کل این مبلغ سهم هزینهای گروه مواد خوراکی و آشامیدنی برای خانوارهای شهری در حدود ۱۳/۲۷ درصد و برای خانوارهای روستایی معادل ۳۳/۴۲ درصد است. با توجه به هزینههای گزارش شده، برای خانوارهای شهری و روستایی در بین اقلام خوراکی سهم هزینهای انواع گوشت در حدود ۲۵ درصد میباشد که در بین سایر مواد خوراکی و آشامیدنی بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است (بانک مرکزی ایران، ۱۳۹۱). بررسی سرانه مصرف گوشت در ایران نشان میدهد که سرانه مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ به ترتیب ۱۳ کیلوگرم و ۲۲ کیلوگرم میباشد، بطوریکه سرانه مصرف گوشت مرغ دو برابر متوسط مصرف جهانی است و سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور تقریباً برابر متوسط مصرف جهانی میباشد (فائو، ۲۰۱۲). با توجه به جایگاه گوشت در سبد غذایی خانوارها و حفظ امنیت غذایی کشور، این گروه کالایی همواره مورد توجه دولت بوده است. در ایران همانند سایر کشورهای در حال توسعه، چگونگی عکسالعمل مردم به قیمت انواع گوشت و اینکه به طور کلی مصرفکنندگان چگونه مخارج مصرفی خود را بین کالاها و خدمات متفاوت تخصیص میدهند، همیشه از موضوعات خاص مورد علاقه اقتصاددانان و سیاستگذاران میباشد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده