: بررسی رابطه بین سبکهای تفکر مدیران با عملکرد مدیران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی رابطه بین سبکهای تفکر مدیران با عملکرد مدیران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
در عصر اقتصاد، همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸).
تا کنون تحقیقات زیادی در مورد رابطه سبک تفکر و عملکرد افراد در خارج از کشور انجام شده و به نتایج گوناگونی منجر شده است ( ویتکین ١۹۹۸،استرنبرگ١۹۹۳،هریسون وبرامسون١۹۸۴). نتایج بدست آمده تا حد زیادی وجود رابطه بین سبک تفکر و عملکرد افراد در زمینه های شغلی را تائید می کنند ، اما بعضی از یافته هایشان از رابطه ای ضعیف میان دو عامل دارد . به همین دلیل با عنایت به اینکه تاکنون در کشور ما بر روی این مساله پژوهشی در خور توجهی انجام نشده است ، لذا در این تحقیق ( بررسی تحلیلی رابطه بین سبک های تفکر با عملکرد مدیران دبیرستانهای شهر برازجان ) مورد توجه قرار می گیرد . به همین دلیل بررسی و تفحص در رابطه بین سبک تفکر مدیران یعنی ترجیحات آنها در چگونگی انجام کارها و وظایفشان و همچنین عملکرد آنان یعنی نوع سبکی که در محیط واقعی کار از خودشان نشان می دهند مساله ای در خور تحقیق است .
زندگی بدون سازگاری امکان ندارد و این تنها انسان است که می تواند با طرح و نقشه و سبک تفکر محیط پیرامون خود را آن چنان که می خواهد یا به نظرش مطلوب است ، تغییر دهد و برای زیستن خود باز آفرینی کند . انسان با کمک فکر خود در شرایط غیر قابل پیش بینی در برخورد با اوضاع و احوال تازه و در رویارویی با پدیده های متنوع توانسته است بر مشکلات فایق شود . در شرایط کنونی پرورش تفکر و شناخت آن از ضروری ترین و کار آمدترین وسایل جهت مشکل گشایی و نوآوری است ( شریعتمداری ، ١۳۸٠)شناخت صحیح تفکر و سبک های تفکر ابزار قوی هستند که بدان وسیله افراد می توانند خود و دیگران را درک کنند و مهارت های اجتماعی خود را بهبود بخشند ، نظریه سبک های تفکر مبتنی بر این فرض اساسی است که انواع حکومت های موجود در جهان ، نه تنها ساختار قرار دادی و احتمالا” تصادفی هم نیستند ، بلکه بازتاب بیرونی افکار استکه در ذهن مردم وجود دارد . افراد قادرند بر اساس سبک های تفکر خودشان ، و مجموعه های بزرگتر نظریه جامعه را اداره و سازماندهی کنند .
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده