: بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و کیفیت زندگی کاری با تعهد سازمانی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و کیفیت زندگی کاری با تعهد سازمانی
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان علوم انسانی گروه روانشناسی گرایش : صنعتی وسازمانی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
در بين منابع و امكانات سازمان ، نيروي انساني از اهميت خاصي برخوردار است توجه به اين منبع مهم ، سازمان و جامعه را در رسيدن به اهداف خود ياري مي رساند . بنابراين وظيفه مديران ، مسئولان و متخصصان است كه در حفظ و نگه داري و رشد و توسعه كاركنان تلاش كرده و آنها را به سازمان متعهد نمايند .” نيروي انساني متعهد به اهداف و ارزشهاي سازمان ، شاخص عمده برتري يك سازمان نسبت به سازمان هاي ديگر است لذا اين شاخص مهم باعث افزايش اثر بخشي و كارايي سازمان شده و در نهايت پيشرفت و ترقي جامعه را به دنبال خواهد داشت ” ( طبرسا ، ايماني دلشاد ، ۱۳۸۶ ، ص ۴۵ ).
سومین نگرش از نگرشهای شغلی، تعهد سازمانی است و يكي ازموضوعات مهم سازماني وجود تعهد دربين كاركنان است. “مديران لايق هميشه در تلاشند تا تعهد كاركنان خودرا افزايش دهند زيرا آن را لازمه توسعه وپيشرفت سازمان مي دانند ” (به نقل از حسيني ، ۱۳۸۸ ، ص ۱۶۸ ) .
تعهد سازمانی یکی از مفاهیم مهم در بررسی های رفتار سازمانی به حساب می آید که وجود آن در بین افراد هر سازمان موجب تعالی فرد و سازمان می گردد . در مورد تعریف تعهد سازمانی و تعیین شاخص های آن توافق همگانی وجود ندارد . معمولی ترین شیوه ی تعریف تعهد سازمانی آن است که تعهد سازمانی را نوعی وابستگی عاطفی به سازمان در نظر می گیرند . بر اساس این شیوه فردی که به شدت متعهد است، هویت خود را از سازمان می گیرد ، در سازمان مشارکت دارد و با آن در می آمیزد واز عضویت در آن لذت می برد .
از دید دیگر تعهد سازمانی عبارت است از “نگرش های مثبت یا منفی سازمانی افراد نسبت به کل سازمان ( نه شغل) که در آن مشغول به کارند ” در تعهد سازمانی ، شخص نسبت به سازمان احساس وفاداری قوی دارد و از طریق آن سازمان خود را مورد شناسایی قرار می دهد (اسماعیلی،۱۳۸۰، ص ۶۷).
“ماكال[۱] (۱۹۹۵) تعهد سازماني را به اشكال مختلفي به عنوان وابستگي عاطفي به سازمان،پذيرش هويت سازمان و شناسايي و دلبستگي به سازمان تعريف كرده است . پورتر و همكاران[۲] ( ۱۹۸۴ ) نيزتعهد سازماني راپذيرش ارزشهاي سازمان ودرگيرشدن درسازمان تعريف ميكنند ومعيارهاي اندازه گيري آنرا شامل انگيزه ، تمايل براي ادامه كاروپذيرش ارزشهاي سازمان مي دانند” (به نقل از حسيني ، ۱۳۸۸ ، ص ۱۶۸ ).
عوامل مؤثر بر تعهد سازمانی در ابعاد عاطفی، مستمر و هنجاری تقسيم مي شوند :
- تعهد عاطفي[۳]: تمايل افراد به گذاشتن انرژي و وفاداري خويش براي ادامه دادن به كار خود در سازمان.
- تعهد مستمر[۴] :تمايل به انجام فعاليتهاي مستمر براساس تشخيص فرد از هزينه هاي مرتبط با ترك سازمان.
- تعهد هنجاري[۵]: احساس تكليف به باقي ماندن به عنوان يك عضو از سازمان از طرفي نيازهاي رواني كاركنان در سازمان با كاربرد فنون كيفيت زندگي كاري برآورده خواهد شد ( كرد تميني ،كوهي ، ۱۳۹۰ ، ص۱۳۰).
“همچنین تعهد سازماني، با سه ويژگي در اعضاي سازماني خلاصه مي شود :
اعتقاد قوي نسبت به سازمان و پذيرش اهداف سازماني؛ تلاش فراوان و مشتاقانه در جهت اهداف سازماني؛ تمايل فرد به باقي ماندن در سازمان “( لاليان پور ، دوستي ، محمد زاده،۱۳۹۱ ، ص ۲۵).
در سازمان مطلوب است كه كاركنان احساس كنند مورد پذيرش بيشتر هستند و در كارهاي آن درگيرند و از اين راه احساس احترام به خود و همكاري كاركنان با مديريت، بهبود مي يابد . به واقع از طرفي نيازهاي رواني كاركنان در سازمان با كاربرد فنون كيفيت زندگي كاري برآورده خواهد شد. “بهبود كيفيت زندگي كاري در هر سازماني آرامش رواني و انگيزه هاي پيشرفت را در بين كاركنان تقويت مي كند “(حسيني و همكاران ، ۱۳۸۸ ، ص ۱۶۹).
يکي از آفت هاي مهم سازمانی ، بي توجهي به کيفيت زندگي کاري کارکنان سازمان مي باشد . اين بی توجهی، اثر بخشي و کارايي سازمان را به شدت کاهش مي دهد. “كيفيت زندگي كاري كه به عنوان يكي از رويكردهاي بهبود عملكرد و از جمله عناصر مهم و كليدي فرهنگ تعالي به شمار ميرود ، رويكردي است كه موجب همسويي كاركنان و سازمان مي شود “( بزاز جزايري ، پرداختچي ، ۱۳۸۶ ، ص ۱۲۴).
کیفیت زندگی کاری عبارت است از عکس العمل کارکنان نسبت به کار،به ویژه پیامدهای فردی آن در ارضای شغلی و سلامت روحی .(شمس مهرباني ، ۱۳۹۰)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] – Makal
[۲] – Porter and others
[۳] – Affective commitment
[۴] – -Continuance commitment
[۵] – Normative commitment