بررسی رابطه عوامل موثر بر رفتار خرید صنایع دستی گردشگران با میزان خرید صنایع دستی در اصفهان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه عوامل موثر بر رفتار خرید صنایع دستی گردشگران با میزان خرید صنایع دستی در اصفهان
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان کارآفرینی فرهنگی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
تأثیر متقابل میان صنایعدستی و گردشگری بر اکثر محققان پوشیده نیست زیرا صنایعدستی میتواند یکی از عوامل مؤثر در جذب گردشگر باشد و متقابلاً صنعت گردشگری در رشد، توسعه و گسترش صنایعدستی، حفظ اصالت و بهبود کیفیت آن مؤثر واقع شود. صنایعدستی به ویژه با توجه به تأثیر بنگاههای کوچک تر میتواند نقش حیاتی در توسعه اقتصادی داشته باشد. این تأثیر بهعنوانمثال از طریق ارتباط آن با صنعت گردشگری و نقشی که در توسعه صنایع خلاق و فرهنگی و همچنین از طریق تلاشهای کارآفرینانه در اقتصاد روستایی ایفا مینماید، تسهیل میگردد. بخش صنایعدستی منبعی از خلاقیت و نوآوری است و کسانی که در این بخش فعالیت دارند بسیاری از ویژگیهای کارآفرینانه از ایجاد ایده، شناخت فرصتها، ریسکپذیری را با در نظر گرفتن طراحی محصول و در ارتباط با تصمیمگیریهای کسبوکار به نمایش میگذارد. صرفنظر از آن دسته از شرکتهای صنایعدستی که روش تولید انبوه را پذیرفتهاند و بنابراین دیگر به صورت جدی مبنا و اساس آثار دستی را ندارند، اکثریت کسبوکارهای صنایعدستی در زمره شرکتهای خرد و کوچک هستند. سه واژه میراث «فرهنگی»، «گردشگری» و «صنایعدستی» ازجمله مفاهیمی هستند که عموماً در کنار هم قرار میگیرند. صنایعدستی را میتوان یکی از شاخههای میراث فرهنگی و صنایع خلاق دانست(کیقبادی و همکاران،۳۰:۱۳۸۷). بکار بردن این سه واژه در کنار همزمانی امکانپذیر است که بخواهیم از طریق گردشگری مفاهیم و پیامهای فرهنگی و آگاهسازنده را منتقل کنیم. مقوله گردشگری فرهنگی که در کنار گردشگری صرف مطرح میشود، آگاهسازی فرهنگی را یکی از مهمترین رهیافتهای خود میداند. از محورهای اصلی گردشگری فرهنگی مواردی چون دیدار از جاذبههای فرهنگی و تاریخی، آشنایی با آداب و رسوم، بازدید از نمایشگاهها و موزهها، صنایعدستی و فرهنگ اقوام مختلف و بهطورکلی بحث در مورد جذابیتهای فرهنگی را میتوان برشمرد. باید اشاره کرد مقصدها خود را از طریق عوامل مختلف فرهنگی مثل سوغات، صنایعدستی، تفریحات، معماری، تاریخ، هنر و سایر ویژگیهای شیوههای زندگی، معرفی مینمایند و این جاذبههای فرهنگی بخشی از جاذبههای کشورهای درحالتوسعه هستند. جاذبههای فرهنگی جریانهای گردشگری ایجاد مینمایند بنابراین برای جامعه محلی فرصتی جهت تعامل با گردشگران و کسب درآمد از طریق آنها فراهم میآورند. جشنوارهها، سوغات، رقصهای سنتی، غذاهای محلی و غیره همه و همه بخشی از جاذبههای فرهنگی میباشند. یکی از عواملی که باعث میشود سفر و مسافرت برای مقاصد گردشگری سودآور باشد خرید، به ویژه خرید صنایعدستی توسط گردشگران است. این عمل تا آنجا مهم تلقی میشود که گاهی صنایعدستی را شاخهای از گردشگری فرهنگی میدانند.
برای شفافتر نمودن موضوع و چگونگی انجام کار، فراهمسازی طرح تحقیق اساسیترین مرحله از مراحل تحقیق است و به عبارتی مرحله جهتیابی تحقیق نیز نامیده میشود. با توجه به اینکه در هر پژوهش شناخت دقیق عناصر تحقیق شامل مسئله تحقیق، اهمیت و ضرورت موضوع پژوهش، اهداف تحقیق، روش پژوهش، فرضیات، قلمرو مکانی، قلمرو زمانی، ابزار گردآوری دادهها و روش تجزیه و تحلیل دادهها و تعریف واژههای پژوهش از اهمیت خاصی برخوردار بوده و پایه و محور مطالعه است در آغاز این پژوهش سعی گردیده این موارد بیان شود.
نخستین و مهمترین ویژگی حاکم بر بیشتر محصولات صنعت گردشگری آن است که این محصولات بیشتر در قلمرو خدمات قرار میگیرند و این امر عاملی است که مطالعه بازاریابی آنها را پیچیدهتر و دشوارتر میسازد. ولی برخی محصولات این صنعت ازجمله سوغات و صنایعدستی، کالاهایی ملموساند و امکان مطالعه بهتر آنها فراهم است. با این وجود هنوز تحقیقاتی ازایندست بهاندازه کافی انجامنشده است. صنایعدستی از مهمترین فعالیتهای اقتصادی و فرهنگی وابسته به گردشگری است. با ورود یک گردشگر به کشور درآمدزایی اقتصادی ایجاد میشود و پول تزریقشده به واسطه اثر تکاثری[۱]، نه یکبار، بلکه چندین بار در احیا و جانبخشی اقتصاد کشور مؤثر میافتد (فرزین،۱۳۸۹: ۲۵۱). به واسطه هزینههایی که گردشگران در مقصد صرف میکنند، گردشگری را صادرات نامرئی نیز مینامند (شمس،۱۳۹۱). از طریق خرید صنایعدستی فکر، اندیشه و فرهنگ یک ملت به کشور دیگر منتقل میشود. ازاینجهت آنچه صادر میشود فرهنگ سرزمین مقصد است. گردشگران با عناصر فرهنگی مقصد از طریق صنایعدستی، مشاهده آداب و رسوم و زندگی روزمره مردم مقصد و شرکت در فستیوالها آشنا میشوند. ایران به جهت برخورداری از فرهنگ غنی باسابقه چندین هزارساله، از منابع گستردهای در حوزه گردشگري فرهنگی و صنایعدستی برخوردار است اما فراواني و تنوع این منابع و مقایسه آن با آمار گردشگر ورودي و نيز شاخصهای رقابتپذیری گردشگري و صنایعدستی در بازار جهانی دلالت بر آن دارد كه نيازمند نگاهي نو به بازار صنایعدستی کشور هستيم. با وجود تنوع صنایعدستی در کشور و زیبایی و ظرافت خاص بهکاررفته در تولید آنها موانعی بر سر راه بازاریابی این محصولات وجود دارد به طوری که کشورهای رقیب (چین، هند، تایلند و …) با برنامهریزی و درک صحیح از بازار توانستهاند حجم قابلتوجهی از بازارهای جهانی این صنعت را به خود اختصاص دهند بااینحال در صورت برنامهریزی و بازاریابی مناسب هنوز فرصت برای حضور کشور در بازارهای جهانی صنایعدستی وجود دارد. یکی از مشکلاتی که در مسیر بازاریابی مؤثر صنایعدستی وجود دارد عدم توجه به سلایق مصرف کننده است. باید توجه داشت حساسیت این مسئله در آن است که چطور باید بین حفظ اصالت فرهنگی صنایعدستی و خواستهها و سلایق گردشگران تعادل مناسب برقرار کرد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Multiplier Effect