: بررسی رابطه میان معنویت در محیط کار و سرمایه اجتماعی در ادارات دولتی شهرستان نطنز
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه میان معنویت در محیط کار و سرمایه اجتماعی در ادارات دولتی شهرستان نطنز
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان مدیریت دولتی گرایش: مدیریت سیستمهای اطلاعاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
درديدگاههاي سنتي مديريت، سرمايه هاي اقتصادي، فيزيكي، و نيروي انساني مهمترين نقش را در توسعه ايفا ميكردند؛ براي توسعه در عصر حاضر به سرمايه اجتماعي بيشتر از سرمايه اقتصادي ، فيزيکي و انساني نيازمنديم. زيرا بدون اين سرمايه استفاده بهينه از ديگر سرمايهها امکانپذير نيست. در جامعهاي که فاقد سرمايه اجتماعي کافي است به احتمال زياد ساير سرمايهها تلف ميشوند. از اين رو است که موضوع سرمايه اجتماعي محور اصلي مديريت در سازمانها محسوب شده و مديراني موفق قلمداد ميشوند که بتوانند در ارتباط با جامعه به توليد و توسعه سرمايه اجتماعي بيشتري نائل شوند.
در گذشته سرمايه اجتماعي بهصراحت مورد توجه قرار نمي گرفت ، اما در حال حاضر، تغييرات پر شتاب محيطي، فناوري اطلاعات، نيازهاي رو به رشد به اطلاعات و آموزش، نيازهاي فزاينده به نو آوري و خلاقيت، و ضرورت پيشرفت مداوم سازمان، ايجاب مي كند كه رهبران سازمانها، سرمايه اجتماعي را به منزله يك منبع ارزشمند سازماني مورد توجه قرار دهند ( رحمانپور،۱۳۸۲، ۸۰ ). در این فصل کلیات تحقیق شامل بیان مسئله، ضرورت و اهمیت تحقیق، گزاره های تحقیق، مدل مفهومی تحقیق و جامعه و نمونه آماری، روش تحقیق و مواردی از این قبیل آورده شده است
مساله عصر ما فقط اين نيست كه چگونه بهره وري افزايش يابد و سازمان ها كارآتر شوند؛ بلكه بايد در برابر افزايش و اهميت روزافزون تعقل ابزاري وتوجه روزافزون به بازدهي مادي ، تعقل جوهری هم مد نظر قرار گيرد؛ به گونه اي که حقانيت و آزادي و كرامت انساني از گزند و تهديد سازمان هاي كارا در امان بمانند؛ انسانها و روابط آنها در سازمان ها مد نظر قرار گيرند و سيستم هاي اجتماعي به گونه اي سازماندهي شوند كه روح اعتماد و اطمينان در ساختار آنها رسوخ نمايد و موجد منابع ارزشمندي براي توسعه سرمايه اجتماعي آنها گردد؛ ضمن اينکه پايبندي مديران بخش عمومي به اخلاقيات و تبلور اين تعهد در رفتارهاي آنها، موجب توسعه سرمايه اجتماعي مي شود؛ يعني مديراني كه اصول اخلاقي را در عملكردها وتصميم هاي سازماني به كار مي گيرند، با توسعه روابط مبتني بر اخلاقيات، سرمايه اجتماعي ايجاد مي كنند.
سرمايه اجتماعي معمولاٌ توسط يک فرد در طول سال هاي زيادي کسب مي شود و به صورت لحظه اي نمي تواند ايجاد شود. مديران ارشد افراد کمي را پيدا خواهند نمود که داراي درجات بالايي از سرمايه اجتماعي باشند. از اين رو افراد برخوردار از سرمايه اجتماعي بالا منابع کمياب تلقي مي شوند، چون افراد داراي سرمايه اجتماعي بالاتر توانايي حل مشکل بيشتري نيز دارند. بنابراين با توجه به مباحث مطرح شده اهميت کارکناني با سرمايه اجتماعي بالا براي سازمان ها بسيار است؛ بدین جهت بايد عواملي را که مي تواند با بالا رفتن ميزان سرمايه اجتماعي کارکنان رابطه داشته باشد مشخص نمود.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده