خراسان در آستانه هجوم مغول (از نبرد قطوان ۵۳۶هـ تا حمله مغول ۶۱۶ هـ)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: خراسان در آستانه هجوم مغول (از نبرد قطوان ۵۳۶هـ تا حمله مغول ۶۱۶ هـ)
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
اگر چه نام خراسان یک محدودهی جغرافیایی را نشان میدهد، اما در فرهنگ ایرانی، این نام و ایالتی که منسوب بدان است، گویای یک تاریخ طولانی نیز به شمار میآید. خراسان بزرگ از چنان جایگاه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در تاریخ ایران برخوردار است که اگر فقط تاریخ سیاسی این خطه نگاشته شود، به مثابه نگارش تاریخ سیاسی ایران است. از آنجا که
حماسههای ایرانی، در بر دارنده اخبار فراوان درباره مرزهای خراسان است و طی آن از اعمال پهلوانان ایرانی سخن به میان میآید. بدین جهت سهم خراسان در شکل گیری هویت ملی ایرانیان قابل توجه دیده میشود. بلخ صحنه نمایش رخدادهای حماسی شاهنامه، یعنی نبردهای ایران و توران، اسفندیار و افراسیاب است. خوارزم، جایگاه اسکان آریاییها پس از مهاجرت به ایران و بخارا محل سرایش سرودههایی موسوم به “کین سیاوش” و سیحون(یَخشرت، یکسارتیس)، نقطهی کانونی تیر آرش کمانگیر، قهرمان اسطورهای ایران و آن سوی سیحون، یادآور کشته شدن پادشاه هخامنشی، کورش کبیر است همچنانکه مرو شهر “خدا کشان”، یزدگرد سوم ساسانی.
به سراغ حاکمیت اعراب مسلمان که میآییم، بلخ در همان حال که قبهالاسلام است محل زایش شاهنامههای پارسی نیز میگردد، همچنانکه طوس زادگاه فردوسی شاعر حماسه سرای ایران و امام محمد غزالی متفکر جهان اسلام است. جوی مولیان بخارا نیز یادآور رودکی اولین شاعر بزرگ پارسی گوی پس از تسلط اعراب است و روستاهای سغد، سمرقند، کش و نسف محل خیزش ایرانیان و قیام ابومسلم خراسانی، سنباد و المقنع و سرانجام سقوط حکومت عربی اموی و روی کار آوردن حکومت عربی بنی عباس از شاهکارهای خراسانیان است.
به سراغ حاکمیتهای ترک که میرویم، “ترمذ” شکارگاه غزنویان و مرو جایگاه نیم قرن حکومت سلطان سنجر سلجوقی و جرجانیه خوارزم جایگاه شعرای دربار خوارزمشاهی است. همچنانکه دندانقان و قطوان یادآور نبرد ترکان هم نژاد در برابر هم و دفاع از خاکی است که ایران زمین نام دارد. هر گاه از هجوم ویرانگر مغول سخن به میان میآید،به ناگاه ویرانی بلخ، نیشابور، خوارزم و هرات در ذهنها یادآوری میشود؛ گویی ایران است و خراسان.
آری خراسان محل زایش صحنههای غم انگیز تاریخ ایران؛ صحنه کار پژوهشی نگارنده است. نگارنده میبایست اوضاع سیاسی اجتماعی و فرهنگی خراسان را در این محدوده زمانی بررسی کند، زمانی که خراسان به سمت هجوم مغول پیش میرود. اما نه، شاید این صحراگردان بودند که به سمت خراسان پیش میرفتند و خراسانیان بیخبرند. تمام مسئلهای که نگارنده به آن اندیشیده همین موضوع بوده است.
در ماجرای هولناک حمله مغولان که از سهمناکترین وقایع در تاریخ ایران به شمار میآمد، خراسان بیش از هر جای ایران متحمل صدمات و خسارات شد. میلیونها نفر کشته شدند، شهرهای بزرگ نابود شدند و تأسیسات اقتصادی صدمات بسیار دید. این قسمت از ایران و جهان اسلام برای چندین قرن پرچم دار تمدن ایرانی و اسلامی و مهد پرورش دانشمندان و شاعران و علمای بزرگ بسیار بود. اما در پی حملات مغولان خراسان چه شرایطی داشته است که سرانجام متحمل چنین صدماتی شد؟ عوامل داخلی و خارجی چه نقشی در این رخداد بزرگ داشته است؟
طرحی که نگارنده این رساله مطرح نموده این است که صحراگردان از دوران باستان تا زمان مغول، سه مرحله استقرار تدریجی، هجوم و سرانجام تسلط را طی نمودند تا سرانجام موفق به جدایی قسمتهای بزرگی از خراسان گردیدند. منطبق با این دیدگاه، حمله مغولان ادامه موج حملات صحراگردانی بود که از باستان تا دوره مورد بحث، خراسان را همواره مورد تهدید قرار داده بودند و لذا موضوعاتی همچون “نبردهای خوارزمشاهیان با غوریان و نقش خلافت عباسی در این مناسبات”، “دخالت مادر سلطان محمد خوارزمشاه در امور و غرق کردن مجدالدین بغدادی در جیحون”، “خوارزمشاه و اشتباه سیاسی او در واقعه اترار، حذف قراختاییان و حمله به بغداد”، علل و عواملی ثانوی و زائیده چنین فرایندی محسوب میگردند. لذا این پژوهش در یک خط سیر مشخص، یعنی توسعه قلمرو صحراگردان به داخل خراسان، حرکت کرده است.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده