دانلود پروپوزال آماده: تحليل تغييرات بهرهوري عوامل توليد در زير بخش زراعت
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تحليل تغييرات بهرهوري عوامل توليد در زير بخش زراعت
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
هر تلاشي براي افزايش كارايي و بهرهوري در چرخه بهرهوري، شامل اندازهگيري، تحليل، برنامهريزي و بهبود بهرهوري قرار ميگيرد. اندازهگيري تغييرات تكنولوژيكي و تغييرات كارايي، نخستين و مهمترين گام براي هرگونه تحليل، برنامهريزي و بهبود عملكرد ميباشد.
امروزه بهرهوري بهترين و مؤثرترين روش دستيابي به رشد اقتصادي، با توجه به كميابي منابع توليد است. از طريق محاسبه و تحليل شاخصهاي بهرهوري عوامل توليد ميتوان ميزان كارايي عملكرد بخشهاي مختلف اقتصادي را در استفاده از منابع توليد بررسي كرد. در ميان بخشهاي اقتصادي يك كشور در حال توسعه، بخش كشاورزي بهعنوان عاملي در كمك به فرايند رشد و توسعه از اهميت قابل ملاحظهاي برخوردار است. دستيابي به رشد پايدار كشاورزي از جمله مسائل اساسي است كه كشورها با آن مواجه ميشوند. اين چنين رشدي باعث امنيت غذايي، ايجاد اشتغال، توسعه پايدار، حفظ محيط زيست و…. ميشود. عليرغم تحولات تكنولوژيكي، پيشرفتهترين كشورهاي صنعتي (آمريكا، ژاپن و اتحاديه اروپا) توسعه بخش كشاورزي را نهتنها مكمل بخش صنعت ميدانند بلكه اهميت توليد غذا را در پيوند با امنيت ملي خود نيز ارزيابي مينمايند.
در حال حاضر بخش كشاورزي و منابع طبيعي بهدليل داشتن نقش حياتي در تأمين غذاي مورد نياز كشور و تحقق امنيت غذايي يكي از مهمترين بخشهاي اقتصادي كشور محسوب ميشود. اين بخش به لحاظ توانمنديهاي قابل توجه در منابع و عوامل توليد از جمله اراضي مستعد كشاورزي، اقليمهاي متنوع آب و هوايي، منابع طبيعي تجديد شونده شامل جنگلها و مراتع و ذخاير غني ژنتيكي توانسته است جايگاه مناسبي در اقتصاد كشور كسب و نقش مؤثري در توليد ناخالص داخلي، افزايش صادرات غيرنفتي و اشتغال نيروي كار ايفا کند.
در ايران نيز برنامهريزي براي توسعه كشاورزي، اهدافي از قبيل افزايش توليد بخش كشاورزي، افزايش درآمد كشاورزان، جلوگيري از مهاجرت، كاهش تفاوت درآمد بين شهر و روستا، مكانيزاسيون كشاورزي و… را دنبال ميكند، اگر به اين اهداف بهنحو دقيقتري نگاه كنيم، يكي از مهمترين مشكلات كشاورزي ايران پايين بودن عملكرد سطح توليد در بخش كشاورزي است، بنابراين توسعه در اين بخش مستلزم افزايش توليد است كه اين افزايش از دو طريق حاصل ميشود:
افزايش توليد از طريق بكارگيري بيشتر عوامل توليد با فرض تكنولوژي ثابت و روش ديگر بكارگيري دانش فني پيشرفته در بخشهاي توليد، روش اخير با مفهوم بهرهوري گره خورده است. افزايش بهرهوري عوامل توليد باعث كاهش هزينه هر واحد ستانده ميشود. بنابراين توليد بيشتر محصولات را تشويق ميكند و زمينه رقابت در بازارهاي جهاني را فراهم ميكند، كاهش هزينهها و توليد بيشتر درآمد كشاورزان را افزايش ميدهد و زمينه سرمايهگذاري بيشتر در كشاورزي را ايجاد ميكند.
در ميان بخش كشاورزي، زير بخش زراعت بهعنوان بزرگترين منبع تأمين كننده غذاي جامعه و محل اشتغال بخش عمده نيروي كار فعال در اين بخش، استفاده از سطح زير كشت قابل ملاحظهاي از اراضي كشاورزي و… از اهميت ويژهاي برخوردار است و اين تحقيق بهدنبال آن است كه با اندازهگيري بهرهوري در زير بخش زراعت در استانهاي كشور طي دوره زماني ۸۵-۱۳۸۰ و شناسايي عوامل مؤثر بر تغييرات بهرهوري در اين زير بخش بتواند با ارائه روش علمي، به تصميمگيري مناسب براي نيل به اهداف توسعه و رشد بخش كشاورزي كشور گامي برداشته باشد.لازم به ذكر است با توجه به بررسي هر استان بهعنوان واحد تصميم گيرنده (DMU) فرض همگني براي استانها در نظر گرفته ميشود.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده