دانلود پروپوزال آماده: تحلیل فراوانی حداکثر شدت بارندگی روزانه در استان سیستان و بلوچستان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تحلیل فراوانی حداکثر شدت بارندگی روزانه در استان سیستان و بلوچستان
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
ایران کشوري وسیع و پهناور با تنوع اقلیمی زیاد است و به علت اختلاف عرض جغرافیایی نسبتاً زیاد بین شمال تا جنوب کشور، توپوگرافی متعارض و ناهمگون و همچنین سیستم هاي جوي متعددي که بر آب و هواي ایران تأثیر می گذارند، نسبت حداکثر بارشهاي روزانه به بارش سالانه در گسترة ایران متفاوت است. با مقایسه این نسبت میتوان توزیع زمانی و مکانی بارندگی را در مناطق مختلف کشور مشخص و رژیمهاي حاکم بر نواحی مختلف را تعیین نمود.
متوسط بارندگی سالانه ایران ۲۵۰ میلیمتر محاسبه شده است که کمتر از یک سوم متوسط بارش جهانی است. بر اساس نتایج بسیاري از طبقه بنديهاي آب و هوایی، این سرزمین داراي آب و هواي خشک و نیمه خشک است. پایین بودن میزان ریزشهاي جوي، تغییر پذیري بالا، نوسانات شدید بارندگی از سالی به سال دیگر، از ویژگیهاي بارز آب وهوایی ایران به شمار میرود. علاوه بر ویژگیهاي فوق، توزیع فضایی بارش در این سرزمین نیز همگون نبوده و از غرب به شرق و از شمال به جنوب از میزان آن کاسته میشود (ذوالفقاري، ۱۳۷۹). ویژگی عمده بارندگی در ایران آن است که بارش سالیانه در سطح کشور هم از نظر مکانی و هم از نظر زمانی اختلاف فاحشی را نشان میدهد. در حالی که میزان بارش در سواحل خزر، زاگرس و البرز به ترتیب حدود ۱۵۶۰ میلیمتر، ۹۳۰ میلیمتر، ۵۳۰ میلیمتر است، در مناطق مرکزي به ۶۲ میلی متر میرسد که علاوه بر توزیع ناهمگن مکانی، نوسانات شدید زمانی نیز در آن به چشم میخورد. به گونه اي که ضریب تغییرات بارندگی درتعداد زیادي از ایستگاه ها به بیش از ۴۰ درصد میرسد .این توزیع زمانی و مکانی بارش در ایران متأثر از توزیع سیستم هاي گردش جهانی است که کمترین تغییر در الگوي آن، ناهنجاريهاي شدید آب و هوایی را به دنبال می آورد. بنابراین، ناهنجاريهاي مکانی و زمانی بارش و تغییرات شدید در شدت بارش و تفاوت در نوع بارش، از عمدهترین ویژگی هاي بارش هاي ایران می باشد (بابایی و فرج زاده، ۱۳۸۰).
شدت بارندگی معمولا در فواصل زمانی ۶، ۱۲، ۱۸، ۲۴ و ۴۸ ساعته بررسی میشود که در این پژوهش به دلیل در دسترس بودن دادههای مربوط به شدت بارندگی ۲۴ ساعته (روزانه) از این دادهها استفاده شده است. یکی از ویژگیهای باران طرح نحوه توزیع مقدار باران در طول مدت بارندگی است که به آن توزیع زمانی یا الگوی زمانی باران طراحی گفته میشود. تغییرات شدت بارندگی در طول یک واقعه بارندگی بخصوص در حوضههای بزرگ نقش موثری بر روی هیدروگراف سیل داشته و تاثیر مستقیمی بر حجم و دبی اوج سیلاب میگذارد (مرید و همکاران، ۱۳۷۶). این موضوع به دلیل کمبود اطلاعات از توزیع زمانی و مکانی بارندگی کمتر مورد توجه قرار میگیرد و بر این اساس در شبیهسازی هیدروگراف سیلاب خطای قابل توجهی حاصل میشود. هدف اولیه تحلیل فراوانی، برقراری رابطه بین بزرگی فراوانی وقوع آنها از طریق استفاده از توزیعهای آماری میباشد (Chow et al., 1988). دادههای مشاهده شده از یک دوره زمانی طولانی مربوط به یک سیستم رودخانه در تحلیل فراوانی تجزیه و تحلیل میشوند. در دسترس بودن دادهها یکی از جنبههای مهم تحلیل فراوانی است. برآورد احتمال وقوع سیلابهای حدی، در واقع یک برونیابی بر اساس دادههای محدود میباشد. بنابراین هر چه دادههای پایه بیشتر باشند، صحت برآورد از این طریق بیشتر خواهد شد. از نظر آماری برآورد حاصل از نمونههای کوچک میتواند منجر به پارامترهای نامعقول و غیر واقعی گردد (Rao and Hamed, 1997). در تحلیل فراوانی حداکثر شدت روزانه و سیلاب، باید رابطه واحدی بین بزرگی و دوره بازگشت مربوط به آن پیدا کرد. (Cunnane, 1989).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده