دانلود پروپوزال آماده: تحلیل هیدرولیکی سرریز و کانال تخلیه در شرایط قبل و بعد از افزایش ارتفاع
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تحلیل هیدرولیکی سرریز و کانال تخلیه در شرایط قبل و بعد از افزایش ارتفاع
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
ترسیب مواد رسوبی در دریاچه سدهای مخزنی امری اجتناب ناپذیر بوده و عموماً کل حجم مخزن در همان سالهای اولیه بهرهبرداری با انباشت و تجمع رسوبات مواجه میباشد. تجمع رسوبات در بلندمدت میتواند مشکلات آبگیری و ورود مواد رسوبی را به دهانههای آبگیر و نهایتاً به کانالهای انتقال و شبکه اصلی آبیاری فراهم میکند. از طرف دیگر تخلیه مکانیکی متناوب مواد رسوبی دریاچه سد به دلیل هزینه زیاد امکانپذیر نیست. لذا تخلیه رسوبات مخزن مورد توجه خاص قرار گرفته است[۲۶]. با توجه به موارد ذکر شده و مطالعاتی که تاکنون بر روی سد وشمگیر صورت گرفته است، مشخص شده که بخش قابل توجهی از مخزن آن از رسوب پر شده است و دیگر قادر به برآوردن اهداف اولیه خود بهطور کامل نیست. عدم اتخاذ تمهیدات مناسب در راستای سازگاری با تجمع رسوبات در طی زمان مشکلاتی را به وجود آورده است، به طوری که علیرغم وجود تأسیسات، عملاً از سازههای احداث شده استفاده بهینه به عمل نمیآید. همچنین با توجه به نیاز اهالی منطقه که شامل تأمین آب کشاورزی و آب شرب مصرفی است و همچنین اراضی مزرعه نمونه وابسته به وزارت دفاع که نقش مهمی در اقتصاد کشاورزی منطقه دارد، رهاکردن سدوشمگیر منطقی به نظر نمیرسد و علاجبخشی آن گزینهای ضروری است. در این تحقیق به بررسی میزان افزایش و نحوه افزایش ارتفاع سرریز سد وشمگیر از نظر هیدرولیکی پرداخته میشود.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
با توجه به محدودیت محل احداث سدها و بر اساس تکنولوژی موجود بررسی امکان افزایش ارتفاع سدها و یا رسوبزدایی مخزن اولین انتخاب به نظر میرسد. از نظر سازهای برای سدهایی که در گذشته ساخته شدهاند، امکان اضافه نمودن ارتفاع با تأمین تمامی شرایط آئیننامهای و استاندارد سدسازی وجود دارد. البته این افزایش ارتفاع محدود است. این موضوع زمانی اهمیت پیدا می کند که در انجام مطالعات احداث سد در یک منطقه به این واقعیت برخورد شود که بهترین موقعیت مکانی سدهای موجود استفاده گردیده ولی در زمان احداث سد، بنا به دلایلی از جمله عدم نیاز به ذخیره آب بیشتر، مسائل و محدودیتهای فنی، عدم توجیه اقتصادی، از ظرفیت کامل محل استفاده نشده باشد. از همین رو در پارهای از موارد باعث میگردد که انتخاب گزینه افزایش حجم سدهای موجود، راهکاری ارزانتر برای تأمین آب مورد نیاز باشد[۱۷]. در این موارد نیاز به بررسی دقیقی است که مشخص شود چطور میتوان بدون اثر گذاشتن بر عملکرد مخزن سد، افزایش ارتفاع را انجام داد. از فوائد این روش میتوان به این نکات اشاره نمود که هزینه عملیات افزایش ارتفاع سد به طور قابل ملاحظهای کمتر از هزینه ساخت یک سد جدید برای ذخیره همان حجم است و دیگر آنکه در طول پروژه افزایش ارتفاع سد دسترسی به زیر بنای مخزن، کانال سرریز و جاده دسترسی به سد امکان پذیر است[۵۱].
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده