دانلود پروپوزال آماده: تدوین و هنجاریابی پرسشنامه سنجش “رشد خود” (خود پویی) و تعیین ویژگیهای روانسنجی آن
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تدوین و هنجاریابی پرسشنامه سنجش “رشد خود” (خود پویی) و تعیین ویژگیهای روانسنجی آن
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
پیشینههای پژوهش در داخل کشور
در پژوهشی که سید هادی مدرسی در سال ۱۳۷۳ با موضوع “مقایسه نظرات مشاوران و مراجعان آنان درباره ویژگیهای شخصیتی مشاوران” انجام داد دریافت که مراجعان میزان روانرنجوری مشاوران را بیشتر از آن چیزی که خودشان به آن معترف بودهاند دانستهاند و میزان پوشیدهگویی مشاوران از ۶۷% گروه هنجاری بالاتر بوده است که این امر نشان دهنده مقاومت نسبی مشاوران در برابر سوالها پرسشنامه بوده است.
در پژوهشی که حقیقی ۱۳۷۳ با عنوان “بررسی انتظارات دانش آموزان، والدین و مدیران از مشاور” انجام داد نتایج زیر حاصل شد: عاملهایی مانند سن، جنسیت، وضعیت تاهل و وضعیت ظاهری مشاور از جمله عاملهایی هستند که در انتخاب وی توسط مراجع تاثیر میگذارند. از سوی دیگر افراد مشاورانی را ترجیح میدهند که تا سرحد امکان اسرار آنان را حفظ میکنند و بموقع از تماسهای چشمیاستفاده میکنند و با لبخند خود پیامهای مثبت پذیرش را منعکس میسازند.
پیشینههای پژوهش در خارج از کشور
رایدلی[۱] و مولن[۲] اثبات کردند که چگونه رویکرد شناختی مشاور بر ادراک او از مشکل مراجع تاثیر میگذارد. آنها دریافتند که اغلب تلفیق برنامه آموزشی، و فرایند فراشناختی مانند استفاده از یک نقشه منجسم برای هدایت فرایند مشاوره، شناسایی اشتباهات و انجام سازگاریهای لازم و دستیابی به پیشرفت درمانی از تمرینهای کارآموزی مشاوره با اهمیتتر هستند. دیگر پژوهشگران همچنین بر افزایش مهارتهای شناختی پیچیده[۳] تاکید کردند. سیستم شناختی مشاور مهمتر از دانش آموخته شده اوست (نلسون[۴] و نافلت[۵]، ۱۹۹۸؛ ویستون[۶] و کوکر[۷]، ۲۰۰۰، به نقل از مانلای[۸] و همکاران، ۲۰۰۲).
پژوهشگران دریافتند که سه مهارت اصلی برای رواندرمانگر بودن لازم است. آنها عبارتند از: تسلط دانش فنی، مهارتهای مفهومی و مهارتهای بالینی. دستیابی به دانش فنی میتواند ساده باشد اما بررسی مهارتهای بالینی کار سادهای نیست اما همین امر مهمترین نقش را در تاثیر درمانی دارد (لامبرت و برگاین، ۱۹۸۳؛ ساکینوفسکی، ۱۹۷۹؛ استراپ، ۱۹۷۸؛ تراکس و کارخوف، ۱۹۶۷؛ یورکوهات، اسمیت و لنکستر، ۲۰۰۰؛ ولر و مانهارت-بارت، ۱۹۹۴؛ یاگر، ۱۹۸۹ به نقل از اسکاتر، اُلیور و پرتر، ۲۰۰۴).
در پژوهشی که گلادینگ[۹] (۱۹۸۸) انجام داد به این نتیجه رسید که شخصیت دانشجویان (رشته مشاوره) در انتخاب رویکرد نظری آنها تاثیر دارد (فریمن[۱۰] و همکاران، ۲۰۰۷).
در زمینه تاثیر جنسیت و میزان تجربه و تخصص مشاور نیز پژوهشهایی انجام شده است. نتایج پژوهشهای بریسچیتو و مرلوتزی (۲۰۰۴) نشان داده است مراجعان در مصاحبه اولیه، درمانگران و مشاوران مذکری را که از تجربه کمتری نسبت به مشاروان مونث برخوردار بودند را از لحاظ جذابیت اجتماعی و عملکرد موثر در فرایند مشاوره، پایینتر درجهبندی کردهاند (دوکانهای، ۱۳۸۷).
در پژوهشی که تین-ته[۱۱] (۱۹۷۳) انجام داد دریافت که درجه ادراک مشاور از همدلی، خونگرمی، صداقت، صمیمیت، مهارت، احترام و همخوانی به صورت مستقیمی با سطح اعتماد به نفس مشاور ارتباط دارد.
ترول (۲۰۰۸) در پژوهشی بر روی ۴۶ کارآموز روانشناسی، پزشکی، مددکاری اجتماعی و آموزشی و با استفاده از آزمون GHQ و با هدف بررسی رشد سلامت روان در افرادی که مشغول به کار حرفهای هستند گزارش کرد که کارآموزانی که دیدگاه نسبتاً متفاوتی نسبت به توانایی خود در محیط کاری دارند، این دیدگاه به آنها کمک میکند که تنشهای هیجانیشان را بهتر شناخته و در زندگی حرفهایاشان موثرتر، متفکرتر و حساستر عمل کنند. همچنین آنها در مقایسه با دیگر افراد آمادگی بیشتری در محیط کار داشته و فردیت باروری دارند.
مهارتهای اصلی برای رواندرمانگر بودن عبارتند از: تسلط دانش فنی، مهارتهای مفهومی و مهارتهای بالینی. دستیابی به دانش فنی میتواند ساده باشد اما بررسی مهارتهای بالینی کار سادهای نیست اما همین امر مهمترین نقش را در تاثیر درمانی دارد (لامبرت و برگاین، ۱۹۸۳؛ ساکینوفسکی، ۱۹۷۹؛ استراپ، ۱۹۷۸؛ تراکس و کارخوف، ۱۹۶۷؛ یورکوهات، اسمیت و لنکستر، ۲۰۰۰؛ ولر و مانهارت-بارت، ۱۹۹۴؛ یاگر، ۱۹۸۹ به نقل از اسکاتر، اُلیور و پرتر، ۲۰۰۴).
محققی به نام فارسون (۱۹۵۴) چنین نتیجه گرفت که خصوصیات مشاور خوب شامل رقت قلب داشتن و مهربان بودن، شفقت، ملایمت، توانایی درک و دریافت و منفعل بودن است (اسکاتر، اُلیور و پرتر، ۲۰۰۴).
در این میان به نظر میرسد عامل اصلی موثر بر نتیجه درمان مهارتهای بالینی و روابط موثر درمانی میباشد. همچنین مهارتهای فردی و شخصی درمانگر نقش اساسی در روند درمان دارد (باربر و همکاران، ۲۰۰۰؛ لامبرت و بارلی، ۲۰۰۱؛ وامپولد، ۲۰۰۱).
تغییر مسیر درمانگر در فرایند درمان یک پدیده شایع است که در آن درمانگر به جای “انجام درمان”، “حرف درمان” میزند. کلید چنین تغییر مسیری میتواند در تحریف شناختی، عکس العمل هیجانی و استفاده از رفتارهای امن دانست. و این موضوع ثابت میکند که افراد به عنوان درمانگر و به منظور ایجاد تغییرات ظریف و موثر، بایستی از زمینه شناختی-رفتاری قوی برخوردار باشند (والر، ۲۰۰۹).
در فرایند مشاوره مهمترین عامل شناخته شده در موفقیت شغلی مشاور، همان شخصیت مشاوران و یا مجموعه ویژگیهای شخصیتی آنان است. برای مراجع این نکته اهمیت دارد که مشاور یا درمانگر را که با او کار میکند شخصیتی با کفایت، با صلاحیت، با ثَبات، با پشتکار و به عنوان فردی ببیند که همیشه در حال یادگیری و رشد است. مشاور و مراجع هر یک دارای نیازها و نظام ارزشی خاص، مفهوم خاصی از خویشتن، تصویری از جهان اطراف، درکی از انسان و انتظارات او هستند و هر کدام برداشت خاصی از خود دارند (ساعتچی، ۱۳۸۵).
شفیعآبادی (۱۳۷۰) با مطالعه روی ۱۹۰ دانشجو در مورد اینکه مشاور چه ویژگیهایی باید داشته باشد، نشان داد که غیر از تعهد (۷۳ مورد)، علاقه به مشاوره (۶۱ مورد)، رازداری (۳۰ مورد) و نظم در کار (۱۸ مورد) در حرفه مشاوره از اهمیت به سزایی برخوردار است لذا بدیهی است که مشاور باید در زمینه مشاوره، تجربه علمی و عملی داشته باشد (احمدی، ۱۳۸۷).
در زمینه تاثیر جنسیت و میزان تجربه و تخصص مشاور نیز پژوهشهایی انجام شده است. نتایج پژوهشهای بریسچیتو و مرلوتزی (۲۰۰۴) نشان داده است مراجعان در مصاحبه اولیه، درمانگران و مشاوران مذکری را که از تجربه کمتری نسبت به مشاروان مونث برخوردار بودند را از لحاظ جذابیت اجتماعی و عملکرد موثر در فرایند مشاوره، پایینتر درجهبندی کردهاند (دوکانهای، ۱۳۸۷).
در پژوهشی به صورت پیگیری ده ساله که اثربخشی مشاوران توسط ویگینز (۱۹۹۳) مورد بررسی قرار گرفته است، بین کارآیی فردی و عوامل شخصیتی مشاران همبستگی بالایی به دست آمده است اما بین سن، جنس، مدت اشتغال و محل اشتغال مشاوران، همبستگی معناداری به دست نیامده است (برفه، ۱۳۸۲، به نقل از دوکانهای، ۱۳۸۷).
[۱] Ridley,
[۲] Mollen
[۳] complex cognitive skills
[۴] Nelson
[۵] Neufeldt
[۶] Whiston
[۷] Coker
[۸] Munley, P.H.
[۹] Gladding
[۱۰] Freeman
[۱۱] Tien-Teh L.
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده