جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



دانلود پروپوزال آماده: تغییرات خط ساحل دریای خزر با استفاده از مدل ریاضی (مطالعه موردی بندر امیرآباد)

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده: تغییرات خط ساحل دریای خزر با استفاده از مدل ریاضی (مطالعه موردی بندر امیرآباد)

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

……………………………

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

۳- پیشینه تحقیق:

تاکنون تعداد زیادی از روش­های تجربی و همچنین مدل­سازی عددی برای جریان­های ناشی از موج و انتقال رسوب ناشی از جریان به موازات ساحل توسط محققین مختلف صورت گرفته ­است. در ادامه شرح مختصری از کارهای انجام شده در ایران و جهان در زمینه مطالعات رسوب و مدل­سازی انتقال رسوب و جریان ارائه می­گردد.

  • Vargasو همکاران، ۲۰۰۱ ، به بررسی راه علاج­بخشی برای جلوگیری از صدمات بیشتر به سازه­های ساحلی واقع در ساحل بوتافوگو  برزیل با روش  مدل امواج بوسینسگ از بسته نرم­افزار مایک ۲۱ پرداختند، بطوریکه آنها موج­شکنی  به طول ۶۰۰ متر را برای محافظت ساحل ارائه کردند[۶].
  • Jørgensenو همکاران، ۲۰۰۱ ، انتقال رسوب در بندر هانسولم در کشور دانمارک را پس از ساخت بندر ارزیابی کردند، که پس از مدل­سازی با نرم­افزار مایک ۲۱ شاهد رسوبگذاری در دهانه ورودی بندر بعلت جهت وزش باد غالب بودند، که برای مرتفع کردن این مشکل از یک موج­شکن استفاده ­کردند[۷].
  • Ciprianiو همکاران، ۲۰۰۳ ، به بررسی تغییرات ساحل درسواحل فرینز در کشور ایتالیا پرداختند. بطوریکه ساخت بندر در ساحل باعث بوجود آمدن فرسایش در ساحل شد و امکانات تفریحی ساحل را تحت تأثیر قرار داد. آنها برای جلوگیری از فرسایش در ساحل و بازگرداندن گردشگر به ساحل  به ازای هر کیلومتر از ساحل۴/۱ کیلومتر سازه ساحلی سخت همچون موج­شکن ودیوارساحلی پیشنهاد کردند و برای از بین بردن فرسایش منطقه از انتقال ۴۱۲۵ متر­مربع ماسه از بالادست موج­شکن مستغرق استفاده کردند[۸].
  • Camenen و همکاران، ۲۰۰۴ ، فرمول­های محاسبه نرخ انتقال رسوب را برای محیط­های ساحلی مقایسه کردند. روابط زیادی برای محاسبه نرخ انتقال رسوب ساحلی وجود دارد. هدف از این تحقیق بررسی محدوده پنج رابطه­ی Bijker, Bailard, Van Rijn, Watanabe, Ribberink است. در این تحقیق میزان حساسیت این روابط به سرعت موج، پریود موج، عدم تقارن موج، اندازه دانه ذرات، جریان پایدار بررسی شده­ است و برای داده­های در محدوده سرعت بالا که خطاهای مشخصی رخ می­دهد، بررسی شده­اند. اگر یک پارامتر اصلی در این روابط تغییر یابد، رفتار فرمول­ها دارای تغییرات متفاوتی است[۹و۱۰].
  • Houser و همکاران، ۲۰۰۵ ، مباحث هیدرودینامیک و رسوب در داخل ناحیه شکست موج را بررسی کردند. در این تحقیق به طور سیستماتیک انتقال رسوب معلق و شرایط مورفودینامیک را مورد بررسی قرار دادند. به منظور شناسایی و بررسی محدودیت مکانیسم بازخورد که می­تواند پاسخ غالب در ناحیه نزدیک ساحل باشد، محدوده­ای از ارتفاع موج شاخص(Hs) و ارتفاع موج رسیده به محل(Hs/h-1 که h عمق آب است) در نظر گرفته شده­ است. براساس داده­های جمع­آوری شده، حسگرهای غلظت رسوب و سرعت نشان می­دهند که مقدار و جهت انتقال رسوبات معلق با میزان استهلاک انرژی موج در محل تغییر می­کند و تغییرات انتقال رسوب در راستای عمود بر ساحل به شیب بستر وابسته است[۱۱].
  • اسماعیلی و همکاران، ۱۳۸۵ ، به کمک نرم­افزار MIKE21 ، جریان­های ناشی از موج در منطقه کیاشهر را مورد ارزیابی قرار دادند. مدول استفاده شده در این مطالعه مدول هیدرودینامیکی MIKE21 HD  می­باشد که حرکات آب در مناطق ساحلی را محاسبه می­کند. برای این منظور تغییرات تراز آب و جریانات به کمک مدول هیدرودینامیکی شبیه­سازی شده­است. شبیه­سازی­ها برای حالات قبل و بعد از احداث جتی­ها در دهانه مرداب کیاشهر انجام می­شود. نتایج نشان می­دهد که جریانات ناشی از امواج شرقی و شمال­شرقی تأثیر بیشتری بر ورودی دهانه مرداب می­گذارند[۱۲].
  • کاظمی و همکاران، ۱۳۸۹، به بررسی موج و جریان­هاي ناشی از آن در محدوده بندر امیرآباد با استفاده از مدول­هاي HD و SW نرم­افزار MIKE 21 پرداخته­اند و نتایج مدل عددي با مشاهدات منطقه­اي را مقایسه کرده­اند. در این تحقیق آمده­ است که اگرچه امواج غالب در منطقه امیرآباد در پیش­بینی­هاي بلندمدت درجهت شمال­غربی می­باشد، با این حال در ماه اکتبر سال ۲۰۰۱ جهت غالب درجهت شمال بوده که جهت جریان­هاي ایجاد شده نیز از همین امر تأثیر می­گیرد. به نظر می­رسد با توجه به مقادیر جریان­ها و امواج در منطقه ساحلی و تغییرات آنها، نوار شکست ناحیه زوال موج در محدوده عمق ۶ متري باشد [۱۳].
  • کرمی خانیکی و همکاران، ۱۳۹۱، به بررسی تأثیر امواج و جریان­ها بر ایجاد و توسعه تل­ماسه­ها در بستر کانال­های ناوبری توسط نرم­افزار مایک ۲۱ برای دو حالت وضعیت قبل و بعد از لایروبی کانال ناوبری بندر سجافی در رودخانه زهره پرداخته­اند. رسوبگذاری و فرسایش در طول کانال بصورت گودال­ها و تپه­های رسوبی زوجی صورت می­گیرد که اصطلاحاً به آنها تل­ماسه (ریپل ) یا موجک رسوبی می­گوییم. در بعضی نقاط داخل کانال حفره­هایی تا عمق حدود ۵۰ سانتی­متر ایجاد می­شود و در فاصله حدود ۱۰۰ متری آن تپه­هایی تا ارتفاع ۴۰ تا ۷۰ سانتی­متری شکل می­گیرد. این گودال­ها و تپه­ها به صورت زوجی هستند و در پایین­دست هر گودال یک تپه رسوبی شکل می­گیرد و فاصله متوسط آنها از یکدیگر در حدود طول موج امواج دریاست که به منطقه طرح می­رسند. بررسی نشان می­دهد که فاصله و ابعاد ریپل­ها به طول موج، سرعت جریان و زبری بستر بستگی دارد[۱۴].
  • ملک و همکاران، ۱۳۹۱، تغییرات خط ساحل منطقه امیر­آباد در مقاطع سال­هاي ۱۳۴۵ ، ۱۳۸۳ و ۱۳۹۱ را  با عکس­های ماهواره­ای مورد بررسی قرار دادند. منطقه مورد مطالعه در سواحل جنوبی دریاي خزر و در محدوده بندر امیرآباد در شمال شهرستان نکا در استان مازندران و در برگیرنده ۱۱کیلومتر  عرصه ساحلی می­باشد.

نتایج حاصل از ارزیابی در دو دوره زمانی نشان­دهنده اینست که از سمت غرب تا فاصله ۱۶۰۰ متري بندر، رسوبگذاري ناشی از بازوي غربی اسکله مشاهده می­شود، بطوریکه در منتهی­­الیه حاشیه غربی بازوي اسکله، این میزان رسوبگذاري به بیش از ۳۱۰ متر می­رسد. در قسمت شرقی بندر و در حاشیه شرقی بازوي اسکله، میزان رسوبگذاري به ۱۴۰ متر می­رسد که به تدریج از میزان آن کم شده و در فاصله ۸۰۰ متري از شرق بندر فرسایش به میزان ۲۱۰ متر دیده می­شود [۱۵].

……………………………

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

۶- مدل تحقیق

…………………………

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

منابع :

…………………………………….

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

2018-11-01
كد : 98935
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss