دستيابي به تحليل دريافت شهروندان قائمشهري از موسيقي محلي مازندران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: دستيابي به تحليل دريافت شهروندان قائمشهري از موسيقي محلي مازندران
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه ما در دوراني به سر ميبريم كه ديگر موسيقي ،بخشي از زندگي روزمره آدم ها در آمده است و از سويي ديگر تجربه مصرف موسيقي توسط مخاطبين پيچيده تر از گذشته شده است. با اين گستردگي و اهميت اما تحقيقات بسيار كميدر اين عرصه صورت گرفته است. «موسيقي با وجود اشاعه گستردهاي كه دارد،هنوز به صورت يك معما باقي مانده است»(استور،۴:۱۳۸۸). و در حاليكه به عنوان زيرمجموعهاي از فرهنگ ودارا بودن بسياري از كاركرد هاي ديگر از ارزشي بسيار بالا برخوردار است اما متاسفانه در كشور ما مبحث موسيقي به دلايل مختلفي كه ذكرشان ميآيد مورد بي مهري مسئولان و بعضا بي توجهي كارشناسان حوزه مطالعات فرهنگي قرار گرفته است و پر واضح است كه « در فرهنگي كه تحت تسلط جنبه هاي كلاميو بصري است معنا و اهميت موسيقي گيج كننده و پيچيده جلوه ميكند و كمتر از آنچه كه هست در نظر گرفته ميشود»(همان،۶).علاقه شخصي نگارنده به موسيقي ،نوازندگي ساز و فعاليت حرفهاي موسيقي ايراني و احساس نياز جامعه ايران به اين هنر غني ،از علل انتخاب اين موضوع براي پايان نامه است. با وجود اينكه موسيقي ايراني و مخصوصا موسيقي مقاميحاوي محتواي غني و داراي پيشينه تاريخي و اجتماعي و فرهنگي چند هزار ساله است ؛اما امروزه شايد بتوان گفت خيل عظيمياز جوانان از درك صحيح و زيبا شناسانه اين هنر ناب الهي كم بهره يا بي بهره مانده اند. در اين ميان در چند دهه گذشته رويكرد هاي ديني (تضاد هاي «تصور شده» دين و موسيقي ) و فرهنگي –سياسي در جامعه ايران نگاه به موسيقي و مصرف موسيقي را دچار تغييرات اساسي نسبت به گذشته كرده است.اين تغييرات را اينگونه ميتوان بيان نمود:
_ وضعيت نيمه رسميت يافته موسيقي و متعاقب آن رعايت نشدن حقوق مادي و معنوي هنرمندان (فقدان انگيزه ، امنيت شغلي و حرفهاي هنرمندان موسيقي كه اين خود به تهيه و توليد خوراك فرهنگي جامعه لطمه ميزند )
_ ممنوعيت تلويحي پخش تصويري(در صورتي كه پخش تصويري نوازندگي ساز ايراني در صدا و سيما و گاها تصوير بسته خود هنرمند ممنوع باشد اين امر الگوسازي صحيح فرهنگي براي جوانان براي يادگيري ،حفظ و اشاعه موسيقي محلي يا ايراني را در طول زمان با مشكلات جدي مواجه ميكند و اين درحالي است كه خطر الگوسازي هاي نامناسب فرهنگي و موسيقايي از انواع شبكه هاي ماهوارهاي نيز زياد دور از ذهن به نظر نميرسد)
_ تفكيك دوگانه موسيقي مجاز و غير مجاز يا به تعبيري حلال و حرام كه حساسيت هاي منبعث شده از اين موضوع چگونگي و نحوه ونوع مصرف موسيقي را دچار تغيير كرده است.
_ از اولويت خارج شدن مسائل فرهنگي و موسيقايي و…
بر اين اساس« نمود هاي اجرايي و زيبا شناسانه موسيقي اقوام ايراني در زير فشار فرهنگ هاي غالب رو به نابودي نهاده و موسيقي دستگاهي ايراني نيز روي در روي مخاطرات فراوان از جمله تهاجم تجاري و بي مسئوليتي متعدد كارنادانان آسيب ديده است.»(حجاريان،۴۲۷:۱۳۸۷)
در اين راستا شناخت مخاطبان موسيقي و بررسي مصرف موسيقي آنان و اين كه در پيوند چند هزارساله موسيقي و جامعه امروزه چه درك و دريافت و معناسازي از موسيقي (محلي و قومي)از جانب مصرف كنندگان (مخاطبان )صورت ميگيرد هدف تحقيق حاضر است . اينكه بينا ذهنيت يا تجربه عميق و مشترك آنها از موسيقي محلي مازندران چيست و آنها چگونه اين نوع از موسيقي را در مقام مخاطبان «معنا» يا «رمزگشايي» ميكنند . و مهمتر آن كه چه فاكتور هايي هستند كه بر دريافت و تفسير آنها تاثير ميگذارند . با اين وجود در كنار تحقيقاتي كه در مورد جنبه هاي فني، درماني يا زيباشناختي موسيقي انجام شده جاي خالي تحليل هاي جامعه شناختي خاصه جامعه شناسي موسيقي احساس ميشود. در اين راستا از آنجا كه ترانه ها و موسيقي محلي در دوره هاي مختلف تاريخ از دل مردمان ساده و صادق به وجود آمد و سينه به سينه انتقال يافته است، منبع عظيم زيباترين ترانه ها و نغمات بشري است كه به نوعي منعكس كننده اوضاع و احوال اجتماعي و تاريخي است.از طرفي ديگر در دهه هاي اخير با توجه به جهاني شدن و مدرنيته و تاثير متقابل آن بر جامعه و فرهنگ ،خاصه موسيقي محلي و مقاميهمچنين تحولي كه در موسيقي مازندران (همراه شدن با سازهاي غير ايراني مانند جاز و ارگ و غيره )به وجود آمد، شيوع موسيقي هاي فلكلور عامه پسند كه جداي از محتوي شعر آن داراي مفاهيميعوامانه ودر عين حال اجتماعي است و خيل عظيم مفاهيميكه به روشني نمودار رابطه بين موسيقي و جامعه است؛ محقق را بر آن داشته است تا به دنبال بررسي اين موضوع باشد كه مازندراني ها (قائمشهري ها)چه درك و دريافتي از موسيقي محلي و مقاميخود چه به لحاظ محتوا و چه به لحاظ ملودي دارند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده