رابطه بین مدیریت سود واقعی و پیشبینی سود هر سهم با بیش نمایی خالص دارایی های عملیاتی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه بین مدیریت سود واقعی و پیشبینی سود هر سهم با بیش نمایی خالص دارایی های عملیاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
مطالعات پیشین (برای مثال، بروان و کایلر[۱]، ۲۰۰۵؛ ماتسوموتو[۲]، ۲۰۰۲؛ بارتو[۳] و همکاران، ۲۰۰۲؛ بروان[۴]، ۲۰۰۱) نشان دادهاند که مدیران تمایل دارند سودی که شرکت در پایان دوره گزارش میکند، حداقل به اندازه پیشبینیهایی باشد که پیشتر از سوی مدیریت یا تحلیلگران مالی مطرح شدهاست. از آنجا که پایینتر بودن سود واقعی از سود پیشبینی شده (که به آن “سود غیر منتظره منفی [۵]” گفته میشود) واکنش نامطلوب بازار را به دنبال دارد و باعث نامطلوب ارزیابی شدن عملکرد مدیریت میشود، شرکتها اغلب استراتژیهایی را بکار میگیرند که احتمال عدم تحقق سود پیشبینی شده[۶] را کاهش میدهد.
ادبیات تحقیق حسابداری نشان دادهاست که شرکتها به طرق مختلفی ممکن است از سود غیر منتظره منفی اجتناب کنند (هو و همکاران، ۲۰۱۲):
- یکی از این روشها به کارگیری اقلام تعهدی اختیاری برای دستکاری افزایشی سود است که تحت عنوان مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی[۷] شهرت یافتهاست.
- روش دوم، به مدیریت سود واقعی[۸] اشاره دارد که بر اساس آن، مدیران اقدامات اقتصادی واقعی را در پیش میگیرند تا به سطح سود مورد نظر دست یابند. این اقدامات میتواند مواردی مانند کاهش در مخارج قابل اجتناب در حوزه تحقیق و توسعه (R&D)، تبلیغات و تعمیرات و نگهداری و همچنین کاهش در بهای تمام شده کالای فروش رفته از طریق افزایش تولید در دوره جاری است.
- یکی از روشهای دیگر تحقق سود پیشبینی شده[۹]، مدیریت انتظارات بازار و سرمایهگذاران از طریق ارائه پیشبینیهای خود در سطح پایین است (پیشبینی کاهشی سود[۱۰]).
بخش عمده ادبیات تحقیق سه روش مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی اختیاری، مدیریت سود واقعی و پیشبینی سود کاهشی را مکانیزمهای مکملی در نظر میگیرند که مدیران با بکارگیری همزمان آنها تلاش میکنند از سود غیر منتظره منفی اجتناب کنند (بارتو و همکاران ۲۰۰۲؛ ماتسوموتو ۲۰۰۲؛ بارتون و سیمکو[۱۱] ۲۰۰۲؛ براگستلر و ایمس[۱۲] ۲۰۰۶).
با این وجود، براون و پینلو[۱۳] (۲۰۰۷) نشان دادند که در فرایند محقق کردن سود پیشبینی شده، از روش مدیریت افزایشی سود از طریق اقلام تعهدی اختیاری و روش پیشبینی کاهشی سود، به صورت جایگزین استفاده میشوند. زانگ[۱۴] (۲۰۰۷) نشان داد که مدیریت سود واقعی و مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی به صورت جایگزین استفاده میشوند. به صورت کلی این شواهد نشان میدهد که مدیران به منظور اجتناب از سود غیره منتظره منفی، از این ابزار تحقق بخشیدن سود پیشبینی شده به صورت جایگزین و مکمل استفاده میکنند.
به واسطه وجود محدودیت در بکارگیری اقلام تعهدی برای مدیریت افزایشی سود و همچنین معکوس شدن اقلام تعهدی مدیریت شده در دوره(های) آتی، انتظار میرود مدیران برای مدیریت پایدارتر سود، اقدام به مدیریت سود واقعی بنمایند. به ویژه در دورههای زمانی که در بکارگیری اقلام تعهدی اختیاری برای مدیریت سود، محدودیت بیشتری وجود دارد، تحقق این پیشبینی محتملتر است.
بکارگیری مدیریت افزایشی سود از طریق اقلام تعهدی اختیاری در دوره(های) گذشته، باعث بیشنمایی خالص داراییهای عملیاتی در ترازنامه (متورم بودن ترازنامه) میشود. بنابراین میتوان متورم بودن ترازنامه را نشانه مدیریت سود در دورههای گذشته دانست و از آن به عنوان معیاری جهت ارزیابی محدودیت در بکارگیری روش اقلام تعهدی اختیاری برای مدیریت سود در دوره جاری استفاده کرد. در چنین موقعیتی، مدیریت شرکت جهت تحقق یافتن سود پیشبینی شده به راه کارهای جایگزینی مانند مدیریت سود واقعی و پیشبینی کاهشی سود، روی میآورد. به این ترتیب، موضوع تحقیق پیش رو، بررسی رابطه بین بیشنمایی خالص داراییهای عملیاتی در ترازنامه (متورم بودن ترازنامه) با مدیریت سود واقعی و پیشبینی سود کاهشی است.
[۱] Brown and Caylor
[۲] Matsumoto
[۳] Bartov
[۴] Brown
[۵] Negative Earnings Surprises
[۶] failing to meet earnings forecasts
[۷] “accrual-based” earnings management
[۸] “real” earnings management
[۹] Meet or Beat Earnings Forecasts
[۱۰] Manage Earnings Expectations Downward
[۱۱] Barton and Simko
[۱۲] Burgstahler and Eames
[۱۳] Brown and Pinello
[۱۴] Zang
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده