رابطه کیفیت افشا و عدم تقارن اطلاعاتی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه کیفیت افشا و عدم تقارن اطلاعاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
اطلاعات حسابداری برای سرمایه گذاران زمینه ای ایجاد میکند که بتوانند به ارزیابی سودها و توان رشد و همچنین ریسک در سیاست سرمایه گذاری شرکت بپردازند. اطلاعات حسابداری با کیفیت بالا برای سرمایه گذارا مفید خواهد بود که بر روی قیمت سهام یا حجم معامله اثر گذار باشد. با توجه به فرضیه بازار کارآمد، قیمتهای سهام همه اطلاعات موجود را بکار میگیرند و بنابراین بر روی اطلاعات حسابداری موثر هستند. با این وجود چندین مسئله وجود دارد که این فرضیه را با چالش مواجه میکند و باعث ایجاد این طرز تفکر میشود که اعداد حسابداری ممکن است محتوای اطلاعاتی ضعیفی داشته باشند و اطلاعات حسابداری ممکن است وبرای سرمایه گذاران مفید نباشد. فراتر از خطاهای ارزیابی به دلیل روش شناسیهای غیر مناسب و گروهبندیهای حسابداری که بصورت بالقوه توسط فرصت طلبان مدیریتی سوء هدایت شده اند، برخی از تحقیقها حاکی از تفاوت و عدم یکنواختی در تفاسیر سرمایه گذاران و عدم تقارن اطلاعات هستند. این عدم تقارن به دلیل بی قاعدگی و بی نظمی در جمع آوری و پردازش اطلاعات و در نتیجه روشها و مهارتهای مختلف بکار گرفته شده است(اسکات[۱]، ۱۲۸، ۲۰۰۳).
مفهوم عدم تقارن اطلاعاتی، به این معنی است که طرفین معامله اطلاعات یکسانی ندارند. در دهه ۱۹۷۰ ميلادي سه دانشمند به نامهاي اسپنس[۲]، اكرلوف[۳] و استيليتز[۴] (برندگان جايزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۰۴) در زمينه اقتصاد اطلاعات، نظريه اي را پايه گذاري كردند كه به نظريه عدم تقارن اطلاعاتي موسوم گرديد. اكرلوف نشان داد كه عدم تقارن اطلاعاتي میتواند موجب افزايش گزينش نامناسب در بازارها شود كه اين امر قبل از وقوع معامله براي افراد بوجود میآيد. اسپنس خاطر نشان میكند كه واسطههاي مطلع، میتوانند با انتقال اطلاعات محرمانه خود به واسطههاي كم اطلاع، درآمد بازار خود را بيشتر كنند. اكرلوف نوعي بازار را به تصوير میكشد كه در آن، به اصطلاح رايج، فروشنده نسبت به خريدار اطلاعات بيشتري را در اختيار دارد. البته حسابداران براي كاهش مشكل گزينش نامناسب، سياست افشاي كامل را پذيرفته اند تا ميزان اطلاعات در اختيار عموم افزايش يابد.
کمبود اطلاعات، يا وجود اطلاعات گمراهکننده باعث تصميمگيريهاي اقتصادي نامطلوب، اتلاف منابع اقتصادي، اختلال در بازارهاي سرمايه، فقر اقتصادي و کاهش سطح رفاه عمومي جامعه به خاطر عدم تخصيص بهينه منابع کمياب خواهد شد. يکي از پيش شرطهاي بنيادي براي جلب اطمينان سرمايهگذاران و اعتباردهندگان در جهت فعاليتهاي سازنده اقتصادي و سرانجام بالندگي اقتصادي، وجود اطلاعات مالي به منظور تصميمگيري درباره خريد، نگهداري، يا فروش سهام، ارزيابي عملکرد مديران است (اصول پذيرفته شده حسابداري، ۱۹۷۴، ۷۱).
[۱] Scott
[۲] Spence
[۳] Akerlof
[۴] Astiglitz
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده