رسیدگی و نظارت از جهت رعایت مقررات قانونی در خصوص مواعد ، نحوه ارائه دلیل ، تعرض به دلیل از سوی اصحاب دعوا و همچنین است اعمال دلیل از سوی دادرس برای فصل دعوا
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رسیدگی و نظارت از جهت رعایت مقررات قانونی در خصوص مواعد ، نحوه ارائه دلیل ، تعرض به دلیل از سوی اصحاب دعوا و همچنین است اعمال دلیل از سوی دادرس برای فصل دعوا
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
در مباحث مربوط به قوه قضائیه آنجا که گفتگو از دادگاه ، دادسرا ، از طرح دعوا و دفاع ، از رسیدگی و تصمیم در بین است دلیل نقش محوری دارد . کار اصلی دادگاه حقوقی رسیدگی به دلایل اصحاب دعوا است . در واقع وجود دلایل در ید اصحاب دعوا همچون سلاحی است که در صورت استفاده صحیح از آن توسط دارنده ،موجب پيروزي وي در جبهه جدال ميگردد.شخص مدعي حق قبل از تمسک به دستگاه قضا جهت احقاق حقش باید خود را مسلح به دلایل محکمه پسند نماید . اما این بدان معنا نیست که صرف داشتن دلیل کافی را پیروزی دارنده آن می باشد. بلکه دلیل بایستی بنحو مناسب ارائه و کارسازی گردد. اما این یک بعد قضیه است و در طرف دیگر آن دادرس وجود دارد امروز دیگر نبایستی دادرس را صرف یک داور بی طرف که تنها ناظر رقابت های بعضاً نا عادلانه اصحاب است . دانست چرا که این امر تنزل شأن و منزلت قاضی علی الخصوص در نظام دادرسی اسلامی را به دنبال خواهد داشت.
بر همین اساس از دیر باز در مورد نقش متقابل دادرس در ارتباط با ادله محل بحث بوده و سیستم های متفاوتی در این رابطه متولد گشته اند و در همه این سیستم ها نقش محوری را دلیل بازی می کند . و این بیانگر اهمیت وافر دلیل در جریان دعوا است .
در حقوق ایران هنوز ابهامات زیادی در ارتباط با نقش دادرس در ارتباط با دلایل وجود دارد؛ این که در حقوق ایران کدامين سیستم مورد قبول قانون گذار قرار گرفته و آیا موضع قانون گذار در این خصوص روشن است و مقررات تدوینی را مطابق با پذیرش هر کدام از این سیستم ها متحول نموده است ؟ آیا رویة قضائی مشخص و در حد اهمیت نقش دادرس در ارتباط با دلیل از حیث اداره و ارزیابی و تحصیل دلیل به وجود آمده است ؟ آیا در صورت پذیرش نقش دادرس در تحصیل دلیل ، این امر به معنای نفی انحصار ادله است ؟ آیا اصلاً ادله در حقوق ایران بقید حصر مشخص شده اند ؟ و سؤالات دیگری از چنین که در واقع محرک اصلی ما برای انتخاب چنین موضوعی که نقطه آغازین یک دادرسی عادلانه و منصفانه که غایت هر سیستم حقوقی و قضائی دست یابی به آن می باشد . بوده است.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده