سازه های موثر بر تصمیم بهره برداران در زمینه اجرای روشهای گردآوری آب باران و هرزآبها (مورد مطالعه: بخش میمند از توابع استان فارس)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: سازه های موثر بر تصمیم بهره برداران در زمینه اجرای روشهای گردآوری آب باران و هرزآبها (مورد مطالعه: بخش میمند از توابع استان فارس)
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
در عصر اقتصاد، همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸).
با افزایش جمعیت و بالا رفتن تقاضا،کشاورزان زمینهای حساس به فرسایش را زیر کشت میبرند و باعث تخریب منابع طبیعی تجدیدشونده میگردند. تخریب منابع طبیعی اثرات جبرانناپذیری از قبیل وقوع سیلابهای شدید و فرسایش خاک و طبعا خسارت جانی و مالی را به دنبال دارد.تنها آمار سال ۱۳۷۷ نشان میدهد که خسارت ناشی از سیل در کشور بیش از ۴۷۰ میلیارد ریال بوده است. از این رو انجام اقدامات حفاظت آب و خاک و آبخیزداری در راستای حذف و یا تقلیل این گونه خسارات از جمله مواردی است که بعضا از سالهای پیش آغاز گردیده، اما باید مورد توجه و کنکاش بیشتری قرار گیرد (صادقی و همکاران، ۱۳۸۴).
در حالت کلی می توان اظهار داشت رشد اقتصادی به ویژه در بخش کشاورزی، اعتلای سلامت جامعه، تامین نیازهای پایه و اساسی، پایداری منابع آب و حفظ محیط زیست بیش از پیش به بهره برداری و مدیریت مناسب منابع آبی وابستگی پیدا کرده است (آقاپور صباغی، ۱۳۸۸). در شرایط کشور ایران که آب دارای پتانسیل محدودی است، توسعه کشاورزی تابع آن می باشد. در این ارتباط بدیهی است که آبهای استحصال شده فعلی و آب قابل استحصال، پاسخگوی روند توسعه کشاورزی و تامین مواد غذایی جمعیت رو به رشد جامعه نخواهد بود (ابراهیمی و همکاران، ۱۳۸۸).
مسئله مهم در اینجا مربوط به نوع بهره برداری و استفاده بهینه از منابع آب است. عوامل متعددی بر روی میزان آب قابل بهره برداری و در دسترس تاثیرگذار هستند. اما در این میان مهم ترین حلقه، انسان و شیوه استفاده او از منابع آب و خاک است. اکثر نقاط کشور ما جزء مناطق کم باران بوده و مقادیر زیادی از همین ریزشهای جوی نیز، از طریق سیلابها و عدم مدیریت صحیح از دسترس خارج می شوند. تنها راه برای خروج از این وضعیت در اختیار انسان است، که در واقع استفاده از روشهای آبخیزداری است. تعداد این روشها زیاد است، که هر کدام در شرایطی خاص می تواند مورد استفاده قرار گرفته و سبب احیاء منابع آب تجدید شونده و از سوی دیگر منجر به افزایش بهره وری آب در بخش کشاورزی شود.
به طور خلاصه، کمبود آب بحران اصلی منطقه می باشد. از طرفی ریزشهای جوی نیز کم است و مقادیر قابل توجهی از همین مقدار آب نیز به راحتی از دسترس بهره برداران بخش میمند خارج می شود. در اینجا است که نقش عامل انسانی خود را نمایان می سازد. این انسان است که باید با استفاده از روشها و تکنیکهایی مانع از هرز رفتن آب شده و از همین مقدار آب در دسترس، استفاده بهینه را به عمل آورد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده