سبک های مقابله ای
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: سبک های مقابله ای
توضیحات: ۲۵ صفحه فارسی (word)
با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پایان نامه
خلاصه ای از کار:
مقابله
در اساسنامه سازمان جهاني بهداشت، سلامت انسان به معناي رفاه كامل جسمي، رواني و اجتماعي است. بر اين اساس، يكي از سه ركن مهم سلامت انسانها، سلامت روان ميباشد كه در تعامل با سلامت جسمي و اجتماعي باعث سلامت كلي ميگردد. عوامل مهمي سلامت روان انسان را به مخاطره مياندازد، مواجه شدن او با وقايع ناخوشايندي كه به طور روزمره با آنها سروكار دارد؛ وقايعي نظير مرگ نزديكان، بيماري، حوادث و سوانح، مشكلات اقتصادي، بيعدالتيهاي اجتماعي، انجام خطاهاي روزمره، مشكلات محيط کار، هر يک از اين وقايع انسان را تحت فشار رواني قرار ميدهد. فشار رواني از طريق سازوکارهاي رواني عصبي بر جسم و روان انسان اثر ميگذارد و در درازمدت ميتواند به ايجاد و تشديد اختلالات جسمي يا روانشناختي بينجامد. درصورتي که افراد زيادي از جامعه تحت تأثير آثار ناشي از فشار رواني باشند، به طبع آن، اين وضعيت باعث آثار سوء اجتماعي نيز خواهد شد. افراد در موقعيتهاي فشارآور از شيوههاي مقابلهاي متفاوتي استفاده ميکنند. کارآمد بودن يا ناکارآمد بودن اين شيوههاي مقابله، نقش اساسي در بهزيستي جسمي، رواني و اجتماعي افراد دارد. از آنجايي که فشار رواني همراه با هيجانات نامطلوب و ناسازگاري ميباشد، لذا لازمه کارآمد بودن شيوههاي مقابلهاي اين است که هيجانات به شيوهاي ابراز گردد که نه تنها فشار رواني را به حداقل برساند، بلکه براي حفظ و ارتقاي سلامت روان نيز بهترين کارآيي را داشته باشد (سلیمان نژاد، همدمی و سوری، ۱۳۹۱).
………………
در دهه گذشته، سازهای به نام “مقابله” در متون روانشناسی توجه زیادی را به خود جلب کرده است (دیویس، ۲۰۰۷). پژوهشهای زیست شناختی و روانشناختی در زمینه روشهای سازگاری با محیط قدمتی دیرینه دارد. مفهوم مقابله برای مدت طولانی است که در روانشناسی مطرح میباشد و شروع آن به صورت رسمی به دهههای شصت میلادی بر میگردد. به طور کلی، قبل از رواج اصطلاح مقابله مفاهیمی همچون سازگاری، ساز و کارهای سازگار شدن و تعاملیابی به گونهای گسترده به کار میرفت.
…………
انواع راهبردهای مقابله و عوامل موثر بر آن
روشهای متفاوتی برای مقابله با شرایط و وقایع استرسزا وجود دارد، برخی از پژوهشگران طبقهبندیهایی را در این زمینه ارائه دادهاند که در اینجا به بعضی از آنها اشاره میشود.
مقابله سازگارانه در مقابل ناسازگارانه[۱]
در صورتی که مقابله به انسان کمک کند تا به گونهای مؤثر با وقایع استرسزا مقابله کند و درماندگی و پریشانی او به حداقل برسد، از روشهای مقابلهای سازگارانه محسوب میشود. پاسخهای سازگارانه همان روشهای مقابلهای عمدتاً مشکلمداری هستند که فشارهای روانی را کاهش میدهند و سیستم را به تعادل باز میگردانند. در حالی که انواع ناسازگارانه این روشها که بیشتر هیجانمدار و اجتنابی هستند دور باطل فزایندهای از اضطراب و نگرانی بوجود میآورند که به تشدید فشارهای روانی، کاهش اعتماد به نفس، بروز بیماریهای جسمی و افسردگی و روی آوردن به الکل و داروها منتهی میگردند ولی اگر راهبرد مقابلهای به ایجاد درماندگی برای خود و دیگران منجر شود، ناسازگارانه تلقی میگردد. همچنین فرد باید راهکارهای سازگارانه متعددی را بشناسد تا بتواند متناسب با مسأله و شرایط استرسزا راهکار مناسب را انتخاب کند (تروورجی و انرایت، ۲۰۰۶ ترجمه، بخشی پور رودسری و صبوری مقدم، ۱۳۹۰).
………..
راهبردهای هیجان محور در مقابل راهبردهای مسأله محور[۲]
بسیاری از متخصصان مانند فولکمن، شافر[۳]، لازاروس، پیرلین و اسکولر[۴] (۲۰۰۹) راهبردهای مقابلهای را به دو دسته راهبردهای هیجان محور و راهبردهای مسأله محور تقسیمبندی کردهاند:
………..
مقابله دگرگون کننده در مقابل بازگشت کننده[۵]
به نظر مدی و کوباسا (۱۹۸۴) سخت رویی با بهکارگیری
……………
راهبردهای مقابلهای شناختی- رفتاری
درمانهای شناختی-رفتاری از مدلهای مطرح شده در روانشناسی شناختی و رفتاری نشأت گرفتهاند و تاکنون شواهد پژوهشی بسیاری در تأیید.
……….
راهبردهای مقابلهای براساس طبقهبندی اندلر و پارکر
اندلر و پارکر[۶](۲۰۰۳) براساس تحقیقی جهت بررسی فرایند مقابله عمومی، افراد را برحسب سه نوع اساسی راهبرد مقابله متمایز میسازند:
………..
بر طبق نظر لازاروس و فولکمن (۱۹۸۴) مقابله سه مرحله دارد:
۱- ارزیابی اولیه استرسزاها: در این مرحله فرد به گرد آوری اطلاعات درباره موقعیت و شرایط استرسزا و تهدیدهای بالقوه آن میپردازد و اینکه تا چه حد این شرایط به او مرتبط است. اگر فرد شرایط را نامرتبط با خود ارزیابی کند مقابله پایان مییابد. در غیر این صورت فرآیند مقابله ادامه یافته و فرد وارد مرحله دوم میشود.
……….
لازاروس و فولکمن (۱۹۸۴) منابع مقابلهای محیطی و فردی متنوعی را مطرح کردهاند که آنتونوفسکی (۱۹۸۷) آنها را منابع مقاومت عمومی نامیده است و مهمترین آنها عبارتند از: ورزش[۷]، مهارتهای خودگویی موقعیتی[۸]، نگرشهای مثبت[۹] مانند احساس تسلط بر موقعیت تنش زا و مدیریت آن، سخت رویی (چالش پذیری، احساس تعهد و کنترل)، خوش بینی[۱۰]، مهارتهای حل مسأله، مهارتهای ارتباطی، منابع مالی، خدمات اجتماعی.
……..
منابع
ال هینکل، جانیس و اچ چیویر، کری. (۲۰۱۴). پرستاری داخلی و جراحی برونر و سودارث. ترجمه اسماعیل شریعت (۱۳۹۳). جلد سوم. تهران: نشر جامعه نگار.
ابوالفتحی، یداله و ملکزاده، محمد. (۱۳۸۲). بررسی اپیدمیولوژی و میزان مرگ و میر بیماران دچار حوادث سوختگی در استان بوشهر. همایش سراسری جراحی پلاستیک و سوختگی. ۳-۲ اسفندماه، اصفهان.
اتکینسون، ریتا، اتکینسون، ریچارد، اسمیت، ادوارد، بم، داریل و نولن- هوکسما، سوزان. (۲۰۰۶). زمینه روانشناسی هیلگارد. ترجمه محمد تقی براهنی، بهروز بیرشک، مهرداد بیک، رضا زمانی، سعید شاملو، مهرناز شهر آرای، یوسف کریمی، نیسان گاهان و دیگران (۱۳۸۹). تهران: انتشارات رشد.
…………….
…………..
انجام پایان نامه مدیریت، دانلود پروپوزال آماده مدیریت بازرگانی، دولتی، بحران، دانلود پروپوزال تکمیل شده مدیریت جهانگردی، انجام پروپوزال مدیریت، پرسشنامه تکمیل شده، مقاله با ترجمه آماده، ترجمه آماده مقاله، انجام مقاله آی اس آی، نوشتن پایان نامه مدیریت، مشاوره پایان نامه مدیریت، فصل دوم پایان نامه، پروپوزال و پایان نامه آماده روانشناسی، انجام پایان نامه دکتری، انجام پروپوزال ارشد، انجام پروپوزال دکتری، انجام پایان نامه ارشد