سطح كيفيت زندگي مادران داراي فرزند توانخواه وعوامل مؤثرآن
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: سطح كيفيت زندگي مادران داراي فرزند توانخواه وعوامل مؤثرآن
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
خانواده يك نظام اجتماعي است كه اختلال در هريك از اعضاي آن كل نظام را مختل مي كند واين نظام مختل شده به نوبه خوداختلالات مربوط به اعضاء را تشديد ومشكلات جديدي را ايجاد مي كند. با اين نگرش ،كم تواني يكي از فرزندان، بر تمامي خانواده وكاركردهاي مختلف آن و يكايك اعضاء تأ ثيرغالباً منفي باقي مي گذارد. به عبارت ديگركم تواني فرزند در خانواده، مانع از آن مي شودكه خانواده بتواند كاركردهاي متعارف خودرا به نحو مطلوب داشته باشد.از جمله اين كاركردها تأمين موجبات رشدوپرورش شخصيت فرزندان، تأمين محيطي دلپذير براي اعضاء وايجاد پايگاهي براي برقراري ارتباط با ديگران در استحكام شبكه خويشاوندي سهم بسزايي دارد (ناصرشريعتي و داورمنش،۱۳۷۴).
داشتن فرزند دارای اختلالات رشدی (جسمی و ذهنی) نیازمند مسئولیتپذیری بالای مراقبین می باشد. دلیل این امر نیز محدودیت های پیچیده در فعالیتهای زندگی روزانه و همچنین شرایط طولانی مدت مراقبتهای پزشکی از کودکان می باشد (بولت[۱] و همکاران، ۲۰۰۹). در اکثر مطالعات مرتبط به فرزندان توانخواه (فیلن و همکاران، ۱۹۹۸؛ رایسی و پرای، ۲۰۱۲)، مادران اولین مراقبانی هستند که نقشی محوری در مدیریت نیازها و مراقبت از فرزندان خود ایفا می نمایند. همچنین مستندات نشان میدهد که مادران در رابطه با پروش فرزندان فشار بیشتری را نسبت به پدران تجربه می کنند (گرستین[۲] و همکاران، ۲۰۰۹).
در رابطه با استرس مادران، افسردگی یا علائم افسردگی دارای بیشترین فراوانی مرتبط به پیامد سلامت در ادبیات مربوط به ماداران کودکان دارای ناتوانیهای رشدی می باشد. برای مثال فراتحلیل یافته های ۱۸ مطالعه نشان داد که مادران دارای فرزند توانخواه در مقایسه با مادران دارای کودک غیرتوانخواه، در معرض خطر افسردگی بیشتری هستند (سینگر[۳]، ۲۰۰۶).
در خانواده هاي داراي فرزند توانخواه، مادر بيشترين دشواري وفشار را در نگهداري فرزند تجربه مي كند. او ديگر قادر نيست كارهاي قبلي مانند آماده كردن غذا، شستن لباس ها، خريد هفتگي خانه وكمك در تكاليف مدرسه را انجام دهد. زماني را كه صرف افراد خانواده مي كرد،كاهش زيادي پيدا كرده است زيرا بيشترين وقت اوصرف مواظبت و تأمين احتياجات فرزند توانخواه مي شود.با دورشدن مادر ازكارهاي قبلي،ساير اعضاي خانواده معمولاً بايد بيشتر احساس مسئوليت كنند. ممكن است براي افراد ديگرخانواده، سازگاري با فشارها وامورجديد كه ناشي از وجود فرزند توانخواه است، بسيارمشكل باشد (اديب سرشكي،۱۳۹۰).
با توجه به مرور انجام گرفته بر مبانی نظری تحقیق و همچنین روند روبه رشد جمعیت معلولین کشور (رشیدیان و همکاران، ۱۳۸۹)، طراحی پژوهشی که بتوان از طریق آن کیفیت زندگی مادران داراي فرزند توانخواه ذهنی و عوامل موثر بر آن را سنجید، ضرورت می نماید. در واقع سوالی که پژوهش حاضر به دنبال پاسخ آن می باشد آن است که آیا کیفیت زندگی مادران دارای فرزند توانخواه ذهنی متفاوت از مادران دارای کودک غیرتوانخواه می باشد یا خیر؟ اگر آری، چه عوامل باعث این تغییر می شوند، به عبارتی دیگر عوامل تبیین کننده این تفاوت کدامند؟
[۱] – Boulet
[۲] – Gerstein
[۳] – Singer
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده