شاخصهاي موفقيت صنايع غذايي در بازاريابي
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :29,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
شاخصهاي موفقيت صنايع غذايي در بازاريابي
(۵ صفحه ورد)
گاهي به شاخصهاي کلان عملکرد شرکتهاي صنايع غذايي نشان ميدهد که از حدود ۴۷۰۰ شرکت فعال در زمينهء صنايع غذايي، ۲۳۰۰ شرکت تقريبا غير فعال و زير ۵۰ درصد ظرفيت کار ميکنند و۴۰۰ر۲ شرکت نيز با ۵۰ درصد ظرفيت به فعاليت مشغول هستند. دليل اين وضعيت علاوه بر صدور مجوزهاي بدون توجيه اقتصادي و عملکرد سرمايه گذاران اين شرکتها تحت تاثير موج ۲۰ سال گذشته که انبوهي از شرکتهاي توليدکننده کالاهايي مانند ماکاروني، پفک و تنقلات کودکان، رب گوجهفرنگي و… را برجاي گذاشت، به عوامل ديگري نيز مرتبط است که هر يک از اين عوامل در جاي خود قابل بررسي است.
موفقيت شرکتهاي صنايع غذايي علاوه بر افزايش درجه رقابتي آنها و کاهش هزينههاي توليد، استقرار مديريت نوين وتوليد انبوه و استفاده از صرفههاي ناشي از مقياس توليد، به بازاريابي خاصي نيز نياز دارد که با بازاريابي کالاهاي ديگر متفاوت است و علاوه بر تازگي مواد غذايي و بهداشت و سلامت مردم، بايد به نظر مصرفکننده توجه شود.
همچنين شرکتهاي صنايع غذايي بايد در مصرفکننده ايجاد نياز کنند و مثلا در ايران که نوشيدنيها محدود به چاي و دوغ هستند، از ظرفيتهاي موجود کشور استفاده کنند تا تنوع نوشيدنيها را شاهد باشيم. توجه به قدرت خريد مردم، هدايت يارانههاي دولتي به سمت ترويج غذاي سالم، معرفي هزاران غذاي مورد مصرف در کشورهاي ديگر و سرعت بخشيدن به فرآيند پخت غذا براي خانوادهها و کارکنان شرکتهايي که از لذت پخت غذا محرومند و… از مواردي است که شرکتهاي صنايع غذايي با توجه با آنها ميتوانند در بازاريابي موفقتر باشند و ظرفيتهاي خالي امروز شرکتهاي صنايع غذايي را به بازارهاي جديد و موفقيت در بازاريابي و فروش تبديل کنند.
……………………………
…………………………..