عنوان پروپوزال: بررسی و شناسایی عوامل مؤثر در بهره وری معلمان و رتبه بندی آنها
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی و شناسایی عوامل مؤثر در بهره وری معلمان و رتبه بندی آنها
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
در عصر اقتصاد، همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸).
بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
بهرهوری آموزشی در مدارس از جمله بحثهای مداومی است که مرتباً در حیطه آموزش و پرورش مطرح میشود؛ نظارت جدیای بر عملکرد افراد مشغول به کار در حوزه آموزشی وجود ندارد و همین عدم نظارت باعث شده است که کیفیت آموزشی در ایران به شدت پایین بیاید. در این مورد باید گفت که نظارت بر کیفیت آموزشی بر عهده خود آموزش و پرورش است و باید از نزدیک معلمان را ارزیابی کند تا رقابت سالم میان آنها به وجود بیاید و از طرف دیگر در پذیرش معلمان جدیت و برنامه خاصی وجود ندارد، آموزش ضمن خدمت و بررسی عملکرد دبیران وجود ندارد. وقتی معلمان دغدغه هزینه خود و زندگیشان را داشته باشند چگونه میتوانند به فکر بهتر آموزش دادن به نونهالان جامعه باشند و تا زمانی که این مسئله پابرجاست، روند معکوس بهرهوری آموزشی در ایران نیز پابرجاست (فرجی، ۱۳۸۵).
……
مرور منابع:
میر غفوری و صیادی (۱۳۸۶) شناسایی و تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر بهره وری معلمان را در استان یزد انجام دادند. در گام نخست با بكارگيري نظرات خبرگان و تكنيك دلفي، ۳۹ عامل تاثيرگذار بر بهره وري معلمان شناسايي و در هفت گروه طبقه بندي گرديد. در نهايت با استفاده از روش هاي آماري و تكنيك Topsis اين عوامل رتبه بندي شدند. نتايج رتبه بندي در مطالعه آنها نشان مي دهد كه عامل هاي آموزشي و اقتصادي، رفاهي داراي بيشترين تاثير بر بهره وري معلمان مي باشند.
………..
فرضيههاي تحقیق:
- عوامل آموزشی بر بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
- عوامل مدیریتی بر بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
- عوامل اقتصادی و رفاهی بر بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
- عوامل فردی بر بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
- عوامل فیزیکی و محیطی بر بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
- عوامل فرهنگی بر بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
- عوامل به روز رسانی اطلاعاتی معلمان در بهره وری معلمان تأثیر معنی دار دارد.
………….