– عوامل زيان آور در محيط كار
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :29,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
– عوامل زيان آور در محيط كار
(۱۸صفحه ورد)
با توجه به وجود تعداد زيادي از مواد شيميايي قابل مصرف در صنايع مختلف كه تعداد آنها به چندين ده هزار بالغ مي شوند براي پي بردن به آثار مخرب بهداشتي در آنها نمي توان به خصوصيات و مشخصات فيزيكي و شيميايي تك تك آنها پرداخت بلكه بايد به خصوصيات مشترك بين مواد شيميايي از يك طرف و چگونگي ورود آنها به بدن انسان و تاثير سوء بهداشتي آنها توجه نمود . در اين صورت مراحل سه گانه شناسايي، ارزشيابي و اقدامات كنترلي مراقبتي در مورد اين عوامل زيان آور ممكن مي شود.
از آنجاييكه اصل اساسي در ارتباط با عوامل شيميايي چگونگي نفوذ اينها به داخل بدن انسان مي باشد اشكال كلوخه و دانه بندي فرم جامد مواد از نظر بهداشتي حايز توجه نمي باشند ولي چون مواد شيميايي به علت عمليات صنعتي نظير آسياب كردن، مخوط كردن، ساييدن، كوبيدن، حرارت دادن و … تغيير فرم پيد ا مي كنند
لذا نمي توان به فرم كلوخه و دانه بندي مواد جامد بي توجه بود.
با توجه به اينكه عمده ترين راه تماس و ورود مواد شيميايي به بدن انسان به خصوص در محيط كار راه تنفسي است، لذا قبل از هر موضوع به بررسي آناتومي و فيزيولوژيك سيستم تنفسي انسان مي پردازيم:
در انسان دستگاه تنفسي شامل مجاري تنفسي، ششها، قفسه سينه و ماهيچه هاي تنفسي است . مجاري تنفسي شامل بيني، حلق، حنجره، ناي، نايژه و نايژك ها مي باشد.
مجاري هوايي از يكسو با هواي محيط و از سوي ديگر با فضاي كيسه هاي هوايي ارتباط دارند و موجب انتقال هوا بين اين د و فضا مي شوند . تبادل گاز هاي تنفسي با خون تنها در كي سه هاي هوايي (آلوئول ها ) صورت مي پذيرد.