مطالعه سواد رسانه ای معلمان دوره متوسطه شهر تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: مطالعه سواد رسانه ای معلمان دوره متوسطه شهر تهران
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
رسانه تأثیر بسیار زیادی بر زندگی امروز دارد. دیروز و روزگاری نهچندان دور، نظام آموزش (مکتب، مدرسه، مسجد) و نهاد خانواده، اکثر مطلق آموزشهای لازم فرزندان و نسلهای نو را برعهده داشتند، اما با ظهور ابزارهای رسانهای جدید، و پیچیده شدن روابط اجتماعی در انبوه شدگی مراکز اسکان بشر و به وجود آمدن سازمانهای متنوع با وظایف مختلف به ویژه با خلق «دنیای وب» و رونق پرسرعت آن در جوامع مختلف بشری، تأثیرپذیری از رسانه و ایفای نقش آن در جایگاه یک عامل مؤثر در تربیت کردن و جهت دهی به بینش و رفتار انسان ها انکارناپذیر است که این خود موجب شکلگیری نیازی جدید به نام سواد رسانهای شده است.
واقعیتهای موجود ایجاب میکند که در تحکیم پایههای درک و شناخت و آگاهی روی موضوع سواد رسانهای تأکید جدی داشته باشیم و به روشهای تحقق آن بیندیشیم که اگر امکان عبور از آن برایمان فراهم نبود، لااقل آسیبهای آن را کاهش داده باشیم.
با توجه به شتاب روزافزون پیشرفت فناوری، باید در زمان کنونی که جهان به تعبیر اندیشمندان ارتباطات، به دهکده ای کوچک تبدیل شده است، شهروندانی را برای زندگی در این شرایط تربیت کنیم و بهترین زمان و بهترین مکان آن کلاس های درس و محیط امن آموزش و پرورش است.
اگر چه روشهای مختلفی در آموزش سواد رسانهای مطرح است، یکی از مؤثرترین روشهای آن آموزش در قالب برنامههای آموزشی رسمی در مدارس است. آندره بِره، متخصص آموزش سواد رسانهای و نویسند کتاب سواد رسانهای در مدارس، معتقد است که آموزش سواد رسانهای باید آمیزهای از سه حوزه وابسته به هم باشند: ۱- فرهنگی: در این حوزه، افراد شکلها و محتواهای مختلف فرهنگ رسانهای را تجربه میکنند؛ ۲- خلاقانه: در این قسمت، مهارتهای خلاقانه افراد نظیر مهارتهای بیانی، ارتباطی، مشارکتجویانه در استفاده از رسانه در حوزه عمومی مطرح میشود؛۳- انتقادی: در این بخش نیز افراد مهارتهای انتقادی را در تحلیل و ارزیابی خروجیهای رسانه (پیام) کسب میکنند و در نهایت به تصمیمگیری عاقلانهای مبنی بر اینکه چه باوری از رسانه داشته باشند، میرسند.
در دنیایی که اطلاعات رسانه ای می تواند برای دانش آموز گنگ و گیج کننده باشد این وظیفه معلم است که با ترکیب مهارت های سواد رسانه ای در فعالیت های کلاسی روزمره آموزش این مهارت ها را شروع کند، توجه دانش آموزان را به عدالت و انصاف و چگونگی عملکرد رسانه ها معطوف سازند، آگاهی آنها را از روش های تولید یک پیام رسانه ای و اثرات مالکیت رسانه های متمرکز بالا ببرند. بنابراین واضح است که معلم برای انجام چنین وظایف خطیری خود نیازمند داشتن سواد رسانه ای و درک عمیقی از مهارتهای این دانش حیاتی است تا بتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد. اینجاست که به نظر می رسد فرهنگیان که چنین مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند باید سطوح سواد خود را تا بالاترین سطح افزایش داده و به مهارتها و تواناییهای مورد انتظار در تمامی سطوح به صورت مستمر و به روز شده، مسلط باشند تا قادر باشند دانش آموزان را با توجه به سطح سواد خود مورد آموزش قرار دهند. از آنجایی که این امر هنوز جدی تلقی نشده است نیاز به برآورد سطح سواد رسانه ای فرهنگیان ضروری به نظر می رسد تا براین اساس برنامه ای مدون برای ارتقای سطح سواد رسانه ای فرهنگیان و در نتیجه نسل آینده ما فراهم شود(خدامرادی،۱۳۹۱: ۵).
این تحقیق درپی سنجیدن سطح سواد رسانه ای فرهنگیان شهر تهران در مقطع متوسطه بر اساس شاخصهای اصلی سواد رسانه ای می باشد تا بدین طریق به تعیین سطح سواد رسانه ای آنها پرداخته و راهکارهای لازم برای ارتقای این شاخص ها را ارائه کند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده