مقایسه ویژگیهای شخصیتی، هوش هیجانی و خلاقیت در نقاشان و بازیگران تئاتر و سینما با غیر هنرمندان (مطالعه موردی: نقاشان و هنرمندان تئاتر و سینما و غیرهنرمندان شهر تهران)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: مقایسه ویژگیهای شخصیتی، هوش هیجانی و خلاقیت در نقاشان و بازیگران تئاتر و سینما با غیر هنرمندان (مطالعه موردی: نقاشان و هنرمندان تئاتر و سینما و غیرهنرمندان شهر تهران)
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
اولين بار در سال ۱۹۹۰ روانشناسي به نام «سالوي» ، اصطلاح هوش هيجاني را براي بيان كيفيت و درك احساسات افراد، همدردي با احساسات ديگران و توانايي اداره مطلوب خلق و خو به كار برد. درحقيقت اين هوش مشتمل بر شناخت احساسات خويش و ديگران و استفاده از آن براي اتخاذ تصميمات مناسب در زندگي است. به عبارتي عاملي است كه به هنگام شكست، در شخص ايجاد انگيزه مي كند و به واسطه داشتن مهارتهاي اجتماعي بالا منجر به برقراري رابطه خوب با مردم مي شود. هوش هیجانی بوسیله بهبود مهارت های هیجانی قابل رشد و توسعه است. هوش هیجانی مفهومی قابل یادگیری است. بر خلاف بهره هوشی که در طول زندگی سطح آن تقریبا ثابت و ایستا می باشد. هوش هیجانی را می توان رشد و توسعه داد.(مختاری بور و همکاران، ۱۳۸۶). هوش هیجانی یکسری از توانایی ها و مهارت های غیرشناختی است که توانایی برد را در مقابله با فشارها و اقتضاهای محیطی افزایش می دهد (بارون،[۱] ۱۹۹۷).
هوش هیجانی شامل شناخت و کنترل عواطف و هیجانهای خود است. به عبارت دیگر، افرادی که هوش هیجانی بالایی دارد سه مؤلفهٔ هیجانی را به طور موفقیت آمیزی با یکدیگر تلفیق میکند (مؤلفهٔ شناختی، مؤلفهٔ فیزیولوژیکی و مؤلفهٔ رفتاری) (بارلو و همکاران، ۲۰۱۰).
……
مرور منابع:
گروس و همکاران[۲] (۲۰۱۲) اثر آموزش هوش هیجانی را بر صفات رفتاری دانشجویان مورد بررسی قرار دادند. ۱۳۵ دانشجوی دوره کارشناسی بازرگانی در این تحقیق شرکت کردند. نتایج بیانگر تفاوت معنی دار صفات رفتاری از جمله پرخاشگری در گروه دریافت کننده آموزش هوش هیجانی و گروه کنترل بود.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه های اصلی:
۱- ویژگیهای شخصیتی در نقاشان و هنرمندان سینما و تئاتر با غیر هنرمندان متفاوت می باشد.
۲- هوش هیجانی در نقاشان و هنرمندان سینما و تئاتر با غیر هنرمندان متفاوت می باشد.
۳- خلاقیت در نقاشان و هنرمندان سینما و تئاتر با غیر هنرمندان متفاوت می باشد.
فرضیه های فرعی:
۱- بین ویژگی های شخصیتی و هوش هیجانی افراد مورد مطالعه رابطه وجود دارد.
۲- بین ویژگی های شخصیتی و خلاقیت افراد مورد مطالعه رابطه وجود دارد.
۳- بین هوش هیجانی و خلاقیت افراد مورد مطالعه رابطه وجود دارد.
………….
[۱]– Bar-on
[۲]– Groves et al.