پرسشنامه جهت گیری مذهبی( بهرامی احسان)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :190,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
پرسشنامه جهت گیری مذهبی( بهرامی احسان)
روایی و پایایی دارد
نحوه نمره دهی وکلید سوالات دارد.
مقیاس ابعاد جهت گیری مذهبی:
الف: ابعاد تأمین کننده جهت گیری مذهبی: اعتقاد به خداوند و روز جزا، اعتقاد به یاری مردم و نیازمندان، اعتقاد به یاری خداوند در روزهای سخت و…
ب: عامل منفی در جهت گیری مذهبی: فقدان مهار خود در مواجهه با گناه، ناشکیبایی در برابر نتیجه کار و تمایل به کسب فوری نتیجه یا دنیا گرایی و…
این مقیاس را بهرامی احسان ساخته و دارای ۴۵ ماده است که آزمودنی ها به هر یک از مواد بر اساس مقیاس لیکرتی “از هرگز تا کاملاً درست” پاسخ می دهند. پرسشنامه شامل چهار خرده مقیاس می شود، که هر یک از خرده مقیاسها ابعاد متفاوتی را می سنجد.
نمره گذاری و تفسیرچهار خرده مقیاس عبارتند از:
با۱۴گویه۹-۱۵-۲۰-۲۳-۲۴-۲۷-۳۱-۳۵-۳۸-۴۰-۴۱-۴۳-۴۴-۴۵٫ برای نمره گذاری به گزینه کاملاً درست ۵ امتیاز و هرگز یک امتیاز تعلق می گیرد.این عامل از گویه های تشکیل شده است که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم رابطه عمیق قلبی با خدا، با مردم بر اساس آموزه های دینی اتخاذ و انجام رفتارهای توصیه شده دینی، عاقبت گرایی و توجه به آخرت را در بر می گیرد.
با ۱۶ گویه ۱-۲-۳-۸-۱۱-۱۳-۱۴-۱۷-۱۸-۲۱-۲۸-۲۹-۳۰-۳۴-۳۶-۳۹ برای نمره گذاری به گزینه کاملاً درست ۵ امتیاز و هرگز یک امتیاز تعلق می گیرد ودوسؤال (۲۷-۴۰)به صورت معکوس نمره گذاری می شود. این عامل از گویه های تشکیل شده است که ویژگی عمومی آن تردید، دودلی، ریا، ناخوشی از زندگی و حیات و پریشانی خاطر است.
با ۷ گویه(۴-۱۰-۱۲-۱۶-۱۹-۲۲-۳۲). برای نمره گذاری به گزینه کاملاً درست ۵ امتیاز و هرگز یک امتیاز تعلق می گیرد. این عامل از گویه های تشکیل شده است که ویژگی عمومی آن ارزیابی انعطاف ناپذیر از مذهب و رفتارهای مذهبی است.
با ۸ گویه(۵-۶-۷-۲۵-۲۶-۳۳-۳۷-۴۲). برای نمره گذاری به گزینه کاملاً درست ۵ امتیاز و هرگز یک امتیاز تعلق می گیرد.این عامل از گویه های تشکیل شده است که ویژگی عمومی آن لذت طلبی و ترجیح آن، عدم اعتقاد عمومی به مذهب، تفسیر شخصی از دستورات دینی و لذت جویی است.
این مقیاس را بهرامی احسان(۱۳۸۱)در ایران هنجاریابی کرده است.
…
…