پرسشنامه یا آزمون اضطراب زونگ
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :190,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
پرسشنامه یا آزمون اضطراب زونگ
کلید پرسشنامه: دارد
روایی و پایایی: دارد
جهت اندازه گيري اضطراب اعضاء از پرسشنامه اضطراب زونگ استفاده شد که داراي ۲۰ سوال چهارگزينه اي است و برمبناي نشانگان بدني – رواني اضطراب تهيه شده است.
به منظور ساختن اين مقياس از ملاکهاي تشخيصي استفاده شده است که با شايع ترين ويژگيهاي اختلال اضطرابي مطابق و هماهنگ هستند, يعني مصاحبه هاي باليني مراجعين مضطرب را به صورت مشروح ضبط کرده و بعدا از تک تک موارد مطروحه در ساخت آزمون استفاده کرده اند .ملاکهاي تشخيصي این آزمون داراي ۵ نشانه عاطفي و ۱۵ نشانه بدني است.
نشانگان عاطفي اضطراب :
۱)تشويش و عصبانيت
۲)ترس
۳)وحشت وهراس
۴)عدم انسجام رواني
۵)بيم و هراس ناشي از انتظار يک پيشامد نامطلوب
نشانگان جسمي اضطراب:
۱)لرزش
۲)ناراحتي و دردهاي بدني
۳)تهوع و استفراغ
۴)تنگي نفس
۵)احساس بي حسي
۶)سستي
۷)خستگي زود رس
۸)بي قراري و ناآرامي
۹)تپش قلب
۱۰)گيجي
۱۱)تکرر ادرار
۱۲)عرق کردن
۱۳)برافروختگي چهره
۱۴)بي خوابي
۱۵)بختک زدگي
ويژگي ابزار:
امتياز اين مقياس نسبت به مقياس هاي مشابه اين است که مراجع کمتر ميتواند شيوه ي خاصي را در جوابهايش دنبال کند.زيرا از ۲۰سوال استفاده شده در مقياس تعدادي از سوالات (۱۶سوال) بر نشانگان مثبت و برخي ديگر (۴سوال)بر نشانگان منفي تاکيد دارد (سوالات ۵/۹/۱۳/۱۹).براي آنکه پاسخگو جوابهاي خود را تغيير ندهدبه جاي پاسخ هاي بله و خير (که در اکثر پرسشنامه ها رايج است ) از ستونهاي هيچ گاه يا به ندرت , گهگاه ,بيشتر اوقات و دائم يا تقريبا هميشه استفاده شده است.
حسن ديگر اين مقياس اين است که مقياس رتبه اي را به فاصله اي تبديل کرده (با استفاده از مقياس درجه بندي که صفات کيفي را به کمي تبديل ميکند)و آزمون را به يک آزمون پارامتريک تبديل ساخته است . لذا در آزمون آماري جهت برآورد جامعه از روي نمونه ميتوان از روشهاي پيشرفته تر و دقيق تري استفاده کرد.
موقع استفاده از اين مقياس از پاسخگو خواسته ميشود که به هريک از ۲۰ سوال بر اساس اينکه در خلال هفته گذشته تا چه اندازه اي در مورد وي صدق مي کند پاسخ دهد.
این آزمون به گونه اي ساخته شده است که افرادي که اضطراب کمتري دارند نمره کمتر و آنهائيکه اضطراب بيشتري دارند نمره بالاتري را در اين مقياس دريافت مي کنند.
تصحيح
در موقع نمره گذاري با توجه به نوع سوال اگر مثبت باشد به هيچ گاه ,۱ نمره و به بقيه به ترتيب ۲٫۳٫۴نمره داده ميشود ولي اگر سوال منفي بود برعکس به دائم يا تقريبا هميشه ۱ نمره و به هيچ گاه ۴ نمره داده ميشود.حد اکثر نمره ممکن در اين مقياس ۸۰=۴*۲۰ است . و نمره هر آزمودني برابر مجموع نمرات يا کل ارزشهاي بدست آمده از هريک از سوالات است و ميزان اضطراب هر پاسخگو برابر است با نمره خام يعني نمره بدست آمده تقسيم بر ۸۰ ضرب در ۱۰۰٫