: اثر شمع فداشونده با حضور شکاف و طوق در کاهش عمق آبشستگی موضعی پایه پل
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: اثر شمع فداشونده با حضور شکاف و طوق در کاهش عمق آبشستگی موضعی پایه پل
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی مهندسی آب-سازههای آبی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
یکی از مسائل مهم در مهندسی هیدرولیک، بررسی آبشستگی موضعی اطراف پایه پل است. آبشستگی موضعی پتانسیل به خطر انداختن تمامیت ساختاری پایه پل را دارد، بنابراین زمانیکه فونداسیون پایه ضعیف شد، موجب شکست آن میشود. برای طراحی ایمن و مقرون بهصرفه لازم است که آبشستگی اطراف پایه کنترل شود. آبشستگی موضعی اطراف پایه پل به دلیل جدایی جریان و توسعه گردابههای ایجاد شده اطراف پایه رخ میدهد. روشهای مختلفی برای برای پیشگیری و کاهش آبشستگی اطراف پایه از جمله شمع فداشونده، طوق و شکاف ارائه شدهاست. این روشها با انحراف جریان از اطراف پایه باعث کاهش جریان و آبشستگی موضعی میشوند.
پلها از جمله حیاتیترین سازههای ارتباطی هستند. پلها اکثرا بر روی رودخانهها احداث میشوند بنابراین از مهمترین و پرکاربردترین سازههای رودخانهای محسوب میشوند که از دیرباز مورد استفاده بودهاند. همه ساله در اثر بروز سیلاب در رودخانهها، تعداد زیادی از پلها، درست در زمانی که بیشترین نیاز به آنها وجود دارد، تخریب میشوند ( ثانیخانی و همکاران، ۱۳۸۷ ).
وقوع آبشستگی در اطراف پایههای پل یکی از عمدهترین دلایل تخریب پلها میباشند. هزار پل در سی سال گذشته در ایالات متحده آمریکا تخریب شده ، که ۶۰% تخریبها بعلت آبشستگی بوده است. این تخریبها علاوه بر خسارت جانی، میلیونها دلار خسارت مالی برای ساخت و بازسازی پلها در آمریکا بههمراه داشته، که این هزینه در سال ۱۹۷۳، ۷۵ میلیون دلار و در سال ۱۹۹۳، ۲/۱ بیلیون دلار برآورد شده است. همچنین بررسیها در انگلستان نشان داد که ۴۹% خرابیها به علت آبشستگی بودهاست (گارسیا ۲۰۰۸ )[۱]. بنابراین برای طراحی ایمن و مقرون بهصرفه، لازم است که آبشستگی اطراف پایه پل کنترل شود (بگ و بگ ،۲۰۱۳)[۲].
فرسایش بستر و حمل مواد جدا شده از آن بهوسیلهی جریان آبشستگی، [۳]نامیده میشود. (وزارت نیرو نشریه ۵۴۹ ، ۱۳۹۰). میزان کاهش در سطح بستر، نسبت به بستر رودخانه، قبل از شروع آبشستگی را عمق آبشستگی عنوان کردهاند ( بگ و بگ ، ۲۰۱۳ ). از آنجا که در اثر آبشستگی بستر رودخانه فرسایش مییابد و این فرسایش باعث گود شدن بستر میگردد، ممکن است مخاطرات جدی را برای سازههای مجاور به همراه داشته باشد. از اینرو لازم است تا مهندسان هیدرولیک با چگونگی عمل آبشستگی آشنایی کامل داشته باشند ( شفاعی بجستان، ۱۳۹۰ ).
بحث آبشستگی هرچند قدمتی طولانی در علم هیدرولیک دارد، لیکن به دلیل شرایط و پیچیدگیهای خاص آن و همچنین به دلیل نبودن رابطه مناسب که بتواند پاسخگوی تمام شرایط باشد، همچنان مورد توجه خاص محققین علم هیدرولیک و مهندسی رودخانه است (وزارت نیرو نشریه ۵۴۹، ۱۳۹۰).
پلها در محل احداث خود به چندین دلیل باعث آبشستگی در رودخانهها میشوند. اول اینکه برای کوتاه کردن طول پل، مقطع پل تنگتر از مقطع رودخانه در نظر گرفته می شود که باعث افزایش سرعت جریان و تنش برشی در بستر شده و موجب آبشستگی میشود ( آبشستگی در اثر تنگشدگی[۴] ) ( وزارت نیرو نشریه۲۶۰، ۱۳۸۱ ). دوم به دلیل وجود تکیهگاه، یک سامانه سه بعدی جریان گردابی در اطراف آنها تولید شده که باعث جدا شدن دانهها از بستر و آبشستگی موضعی[۵] میشود. این نوع آبشستگی به دلیل پیچیده بودن جریانهای ایجاد شده دارای اهمیت زیادی میباشد. اگر آبشستگی عمومی[۶] در مسیر رودخانه وجود داشته باشد آن هم به آبشستگی حاصل از احداث پل اضافه میشود ( وزارت نیرو نشریه ۳۸۳، ۱۳۸۶ ).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Garcia 2008
[۲]Beg and Beg 2013
[۳] Scour
[۴] Contraction Scour
[۵] Local Scour
[۶] General Scour