ارزیابی اقتصادی عملیات حفاظت خاک در شهرستان رودسر
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : ارزیابی اقتصادی عملیات حفاظت خاک در شهرستان رودسر
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت گرایش: کشاورزی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
خاك يكي از اصليترين منابع طبيعي است که رشد گياهان را تضمين و بيش از ٩٧ درصد نيازهاي غذايي جهان را برآورده میکند. لايه بالايي خاك نهاده اصلي فعاليتهاي زراعي است. تقاضاي فزاينده براي غذا، کميابي خاك زراعي را به دنبال دارد. در چند دهه گذشته اين منبع طبيعي با ارزش در اثر عوامل انساني (جنگلزدايي، چرای بيش از حد و سوء مديريت اراضي) و عوامل طبيعي (فرسايش آبي و بادی) تخليه شده و ارزش آن کاهش يافته است (عاقلی کهنهشهری، صادقی، ۱۳۸۴).
کلمه فرسایش از ریشه لاتینی Erode به معني کندهشدن و سائيدن، گرفته شده است. بر اساس تعريف هرن[۱]و دوناهو[۲]، فرسايش، مجموعهی فعاليتهايي است که در آن مادهی خاك يا سنگ شسته، شل يا حل ميشود و يا از بخشي از زمين کنار گذاشته ميشود و شامل فرآيندهاي آبشويي[۳]، حلاليت و انتقال است (هرن و دوناهو، ۱۹۹۱).
به طور کلي فرسايش بر دو نوع است: فرسايش طبيعي و فرسايش تشدیدی. فرسايش طبيعي که همان فرسايش زمينشناسي است، حاصل فرآيندهاي فيزيکي، شيميايي و بيولوژيکي بوده و کند ميباشد. ولي فرسايش تشدیدی که به طور عمده حاصل از فعاليتهاي انساني مانند کشاورزي، جادهسازي، استخراج معادن و مانند اينها ميباشد، مخرب است. در يک نگاه کلي، هرگاه تعادل در اين دو برقرار باشد مشکلي بروز نميکند ولي چنانچه فرسايش تشدیدی بيشتر از فرسايش طبيعي باشد آثار سوء اقتصادي و اجتماعي آن ظاهر ميشود. شدت فرسايش و وسعت آن در زمانها و مكانهاي مختلف يكسان نبوده و به شرايط طبيعي پستي، بلندي، خصوصيات خاکها و چگونگي کاربري زمين مربوط است (شكوري، ١٣٧۴ ).
عوامل مؤثر بر فرسايش به سه گروه کلي تقسيم ميشوند. گروه اول، عواملي هستند که انرژي لازم را براي بروز فرسايش فراهم ميکنند. گروه دوم عواملي هستند که زمينه بروز يا عدم بروز آن را فراهم ميکنند و گروه سوم عواملي هستند که موجب حفاظت خاک در برابر فرسايش میشوند (مورگان[۴]، ۱۹۹۵).
در بررسيهاي مربوط به فرسايش و حفاظت خاک، مهمترين عامل، شناخت عوامل مربوط به فرسایش و اولويتبندي مهار آنها است. در موارد متعددي مشاهده شده است که در جايي بهترين کار، رها کردن اراضي و کنار آمدن با طبيعت است و در جايي با ايجاد يک پوشش ساده گياهي جلوي فرسايش گرفته ميشود مانند نقاطي که محل اصلي برداشت ذرات حمل شده توسط باد است. رعايت نكردن همين نکات ساده و در عين حال با اهميت، خسارات جاني و مالي فراوان داشته است (عاقلی کهنهشهری، صادقی، ۱۳۸۴).
بر اساس برآوردهاي انجام شده، فرسايش خاك کشور در سال ١٣٥٥ معادل يك ميليارد تن بوده که ۱۰ سال بعد به ۵/۱ ميليارد تن و در سال ۱۳۷۵ به ۵/۲ میلیارد تن افزايش يافته است .براساس برآورد ديگري فرسايش خاك از ده تن در هكتار در دهه ۶۰ به بيست تن در هكتار در دهه ٧٠ رسيده است. تبعات فرسايش خاك در کشور ما به طور کلي به شكل انباشت رسوبات در پشت سدها، از بين رفتن پوشش گياهي، افزايش وقوع سيلاب و آلودگي خاك ميباشد (سازمان برنامه و بودجه، ۱۳۷۸).
یکی از راهکارها به منظور جلوگیری از فرسایش خاک، حفاظت خاک است. حفاظت خاک نقطه مقابل تخریب خاک است. این که بدانيم چگونه خاکهای کشور را حفاظت کنيم، میتوان از تخریب خاک جلوگيری کند. امروزه توسعه پایدار به عنوان محوریترین اهداف توسعهای در بخش کشاورزی کشور زمانی محقق خواهد شد که منابع پایه نظیر آب و خاک در چارچوب ضوابط فنی حفاظت شده و به صورت اصولی مورد بهرهبرداری قرار گیرند. بهطور کلی میتوان گفت هر سرمایهگذاری که باعث حفظ و یا افزایش بهرهوری و یا جلوگیری از کاهش بهرهوری بالقوه زمین گردد، حفاظت خاک محسوب میشود (حیاتی، خلیلیان، ۱۳۸۶).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱]. Herren
[۲]. Donahue
[۳]. Leaching
[۴]. Morgan