استفاده از شبکه های نرم افزار محور(SDN) برای مدیریت زیرساخت شبکه های اجتماعی (CN)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : استفاده از شبکه های نرم افزار محور(SDN) برای مدیریت زیرساخت شبکه های اجتماعی (CN)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی فناوری اطلاعات
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
در دنياي امروز كه ارتباطات موجب اشتراك فكر و تبادل علم مي شود، شبكه هاي اجتماعي را مي توان از بسترهاي مؤثر در توليد علم، اشتراك عقايد و رشد فردي و اجتماعي دانست. هدف كلي هر شبكة اجتماعي، ايجاد سرماية اجتماعي و تسهيل ارتباط بين متخصصان و حرفه مندان است. تبديل سرماية فردي به سرمايه اجتماعي، از مسائل مهم و مورد توجه تمامي حوزههاي علمي است. از اين طريق، دانش فردي به دانش جمعي تبديل و در واقع از دانايي جمعي براي حل مسائل و مشكلات دنياي علم بهرهبرداري ميشود. شبکه های اجتماعی زمینه ای از شبکه است که در سالهای گذشته بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در یک تلاش برای تنظیم یک اساس اینترنت غیر آمرانه و غیر انحصاری، مهندسان شبکه شروع به ساخت شبکه های اجتماعی نمودند. مدیریت و کنترل شبکههای بزرگ مانند شبکه های اجتماعی همیشه دردسرهای مخصوص به خود را دارد.
در پی گسترش روزافزون شبكههای رایانهای، ارتباط سازمانها و مشتریان مختلف با اینترنت و افزایش استفاده از تجهیزات رایانشی همراه مانند تلفن همراه و تبلت، محققان و متخصصان به فكر طراحی و ایجاد راهكارهای نوین برای بهینهسازی این ارتباطات افتادند؛ مدیریت تجهیزات سیار، الگوی جدید آدرسدهی و نامگذاری در اینترنت، مدیریت دسترسی كاربران، امنسازی ابرهای رایانشی و كاربردهای مختلف مجازیسازی را میتوان از جمله مهمترین ایدههایی دانست كه امروزه در حال تكامل هستند.
همانطور كه مشخص است هر ایدهای باید پیش از پیادهسازی عمومی، در آزمایشهای مرتبط موفقیت لازم را كسب كند. برای بررسی ایدههای فوق نیز، باید علاوه بر محیط آزمایشگاهی مناسب، ترافیك واقعی كاربر شبیهسازی شود تا نتیجه آزمایش این راهكارها به واقعیت نزدیك باشد و مقیاسی واقعگرایانه نسبت به استفاده عمومی به دست آید.
اما معمولا آمادهسازی این چنین آزمایشگاهی نیازمند صرف هزینههای گزاف است كه اتلاف وقت زیادی را نیز به دنبال خواهد داشت. چه بسیار ایدههای درستی كه به دلیل برخورد با چنین موانعی و نبود امكان آزمایش در شبكهها و ترافیك واقعی كاربران، از بین رفته و به دست فراموشی سپرده میشود كه این موضوع در نهایت سد راهی برای پیشرفت فناوری است.
احتمالا شما نیز با خواندن جملات قبل و عبور از كلمات «شبكههای واقعی» و « ترافیك واقعی كاربران» به این نتیجه رسیده باشید تنها محیط واقعی برای انجام این آزمایشها و ارزیابی فناوریهای آینده شبكه جهانی، «اینترنت» است . SDN یا Software Defined Networking راهكاری است كه به وسیله پروتکلی به نام OpenFlow امكان انجام آزمایشها روی اینترنت را به نحوی فراهم میكند كه در استفاده كاربران اینترنت اخلالی ایجاد نشود [۶,۷].
SDN يا شبکههاي نرمافزارمحور سعي دارند هوشمندي شبکهها را بيشتر کرده و با انتقال بخش کنترل دادهها از سوئیچ و روتر سختافزاري به لايههاي نرمافزاري مجازي شبکه و بهرهگيري از يک کنترلر نرمافزاري متمرکز، قابليتهايي مانند برنامهريزي، مقياسپذيري، انعطافپذيري، خودکارسازي، هوشمندي و توسعه نرمافزاري شبکه توسط سازمانها را فراهم کنند[۸]. از SDN به عنوان بزرگترين تحول چهار دهه شبکه هاي کامپيوتري نام برده ميشود.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده