: افزایش کارایی پارامترهای تامین کیفیت VoIP از طریق بهبود پروتکلهای مسیریابی MANET
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : افزایش کارایی پارامترهای تامین کیفیت VoIP از طریق بهبود پروتکلهای مسیریابی MANET
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
شبکههای کامپیوتری
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
شبکه موردی سیار[۱] شبکهای است که توسط میزبان[۲]های بیسیم که میتوانند سیار هم باشند تشکیل میشود. در این شبکهها لزوما از هیچ زیرساخت پیشساختهای استفاده نمیشود. بدین معنا که هیچ زیرساختی مانند یک ایستگاه مرکزی، مسیریاب[۳]، سوئیچ[۴] و یا هر چیز دیگری که در دیگر شبکهها از آنها برای کمک به ساختار شبکه استفاده میشود، وجود ندارد. بلکه فقط تعدادی گره[۵] بیسیم هستند که از طریق ارتباط با گرههای همسایه به گرههای غیرهمسایه متصل میگردند.
در شبکههای موردی، سیار بودن گرهها ممکن است باعث تغییر مسیر بین دو گره شود. همین امر است که باعث تمایز این شبکهها از دیگر شبکههای بیسیم میشود. با وجود تمامی این مشکلات، از شبکههای موردی در موارد بسیاری استفاده میشود. دلیل این امر سرعت و آسانی پیادهسازی این شبکه و همچنین عدم وابستگی آن به ساختارهای از پیش بنا شده است. از موارد استفاده شبکههای موردی میتوان به کاربردهای شخصی مانند اتصال لپتاپها به یکدیگر، کاربردهای عمومی مانند ارتباط وسائل نقلیه و تاکسیها، کاربردهای نظامی مانند ارتش و ارتباط ناوگان جنگی و کاربردهای اضطراری مانند عملیات امداد و نجات اشاره کرد.
این شبکه نیز مانند انواع شبکههای دیگر دارای ویژگیهایی است که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد[۱]:
- ترمینال خودمختار[۶]: در این شبکه، هر ترمینال یک گره مستقل است که ممکن است در حالت میزبان یا مسیریاب عمل نماید. به عبارت دیگر در موقع پردازش به عنوان یک میزبان عمل میکند و همچنین هنگامی که نیاز به عملیات مسیریابی باشد نقش مسیریاب را ایفا کند.
- عملیات توزیعی[۷]: از آنجایی که هیچ ساختاری برای کنترل عملیات به صورت مرکزی در شبکه وجود ندارد، کنترل و مدیریت شبکه بین ترمینالها به صورت توزیع شده انجام میشود. گرهها در این شبکه باید با یکدیگر مشارکت کنند و هر گره به عنوان یک تقویتکننده عمل میکند.
- توپولوژی شبکه پویا[۸]: از آنجایی که گرهها سیار هستند، توپولوژی شبکه ممکن است به سرعت و به صورت غیرقابل پیش بینی تغییر کند و اتصالات میان ترمینالها ممکن است در یک زمان تغییر کند.
- تغییر ظرفیت اتصال[۹]: نرخ خطای بیتی در این شبکه بالا است. یک مسیر انتها به انتها میتواند توسط چندین جلسه، مشترک شود. کانالی که ترمینالها را متصل میکند هدفی برای نویز، ناپدید شدن و تداخل میباشد و پهنایباند کمتری از یک شبکه سیمی دارد. در تعدادی از طرحها مسیر بین هر جفت از کاربران میتواند اتصالات بیسیم متعددی را بپیماید.
- ترمینالهای سبک وزن: در بعضی حالتها، گرههای این شبکه، وسایل سیار با ظرفیت پردازش کم، اندازه حافظه کوچک، قابلیت ذخیرهسازی انرژی کم هستند. این وسایل نیاز به الگوریتمهای بهینه شده و روشهایی که عملیات محاسباتی و ارتباطی را بهینه میکنند، دارند.
- چند گامی: به دلیل فقدان مسیریاب و دروازههای مرکزی، میزبانها، خود وظایف مسیریابی را انجام میدهند. بنابراین، بستهها، مسیرهای “چند گامی” را دنبال میکنند و قبل از اینکه به مقصدشان برسند از میان گرههای متحرک متفاوت، عبور میکنند. به سبب عدم اطمینان به این چنین گرههایی، این خصوصیت یک آسیبپذیری جدی را نمایش میدهد.
- بیشکلی[۱۰] : تحرک و اتصال بیسیم گرهها این اجازه را میدهد که گرهها به طور دلخواه وارد شبکه شده یا از آن خارج شوند، و بدین صورت به یک گره این امکان را میدهد که به صورت عمدی، اتصالات را شکل دهد یا آن را بشکند. بنابراین توپولوژی شبکه هیچ شکل ثابتی نه از لحاظ اندازه و نه از لحاظ پیکربندی نخواهد داشت. هر راه حل امنیتی باید این ویژگی را نیز در نظر داشته باشد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Mobile Ad Hoc Network
[۲] Host
[۳] Router
[۴] Switch
[۵] Node
[۶] Autonomous terminal
[۷] Distributed operation
[۹] Fluntcuating link capacity
[۱۰] Amorphous