: بررسي اثر درمان فراشناختي در افزايش عزت نفس و کاهش پرخاشگري نوجوانان بزه کار
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسي اثر درمان فراشناختي در افزايش عزت نفس و کاهش پرخاشگري نوجوانان بزه کار
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
روانشناسي باليني
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه در سراسر جهان نوعي آگاهي از اهميت عزت نفس پديد آمده است و انسان به عنوان يک موجود زنده بدون عزت نفس سالم وشايسته نمي تواند اميدي به درک استعداد بالقوه فردي داشته باشد. عزت نفس تنها کليد مهم به سوي انگيزش بشري است. به طور کلي، عزت نفس به جنبه اي از هر کدام ما برمي گردد که از آن آگاهيم در واقع به قسمت موثر وکار آمد فرد عزت نفس گفته مي شود. اعتقاد بر اين است که بين سازگاري مطلوب شخصي و عزت نفس بالا ارتباط متقابلي وجود دارد (کاتا و جونير[۱]، ۲۰۰۲). عزت نفس در نوجوانان داراي نقش و اهميت ويژه اي مي باشد. با اينحال، دوران نوجواني به سبب بروز مسائل خاص، با سردرگمي همراه با کاهش عزت نفس و خود کم بين همراه است. در نتيجه، افزايش عزت نفس براي پيشگيري از مشکلاتي که ممکن است بر اثر عزت نفس پايين براي نوجوانان به وجود آيد ضروري است (تري[۲]، ۲۰۰۲).
به طور دقيق تر مي توان گفت دو بعد عزت نفس اجتماعي و خانوادگي در نوجوانان، نمود بارزتري از آسيب پذيري آنان را ارائه مي دهد (لانگ و زولتن، ۲۰۰۲ ترجمه حيدر فتحي، ۱۳۸۳).
اما دومين متغير موجود در پژوهش حاضر پرخاشگري است. صدق عنوان پرخاشگري بر يک رفتار خاص بستگي به نوع فرهنگي دارد که در يک جامعه حاکم است. بدين جهت، امروزه در جوامع غربي به هر نوع تندخويي پرخاشگري اطلاق مي گردد. در حالي که سابقا در همين جوامع مفهوم پرخاشگري همراه با حمله به فرد يا شي ء به صورت مستقيم يا غير مستقيم بوده است. همان طوري که امروزه در کشورهاي آسيايي مفهوم پرخاشگري اين چنين است. هم چنين اين که چه امري سبب خشمگين شدن و رفتار پرخاشگرانه مي شود، بستگي به نوع فرهنگ جامعه اي دارد که فرد در آن زندگي مي کند. به عبارت ديگر، مردم در همه جاي دنيا خشمگين مي شوند اما خشمگين شدنشان مطابق با قواعد فرهنگي جامعه اي است که در آن زندگي مي کنند.
نکته قابل توجه ديگري که در زمينه پرخاشگري و فرهنگ ها مطرح است اين است که، در تمامي فرهنگ ها وجود منافع ضروري براي حيات بشر در پرخاشگري پذيرفته شده است، لکن اين امر هم قابل قبول همگان است که در صورت عدم کنترل رفتار پرخاشگرانه چه بسا خطرات جبران ناپذيري هم چون قتل به وقوع پيوندد. بدين جهت، همه جوامع بايد راه هايي بيابند تا مانع از آن شوند که اعضاي آن يک ديگر را بکشند يا به هم آسيب برسانند. همه مردم رفتار پرخاشگرانه را تا اندازه اي کنترل مي کنند ولي از لحاظ ارزشي که براي آن قايلند، در ميزان محدود کردن آن با هم فرق دارند. براي مثال، در ميان قبايل سرخ پوست آمريکايي، کومانچي ها کودکانشان را جنگجو بار مي آورند و حال آن که هوپي ها و زوني ها به فرزندانشان صلح جويي و رفتار غير پرخاشگرانه مي آموزند. در آمريکاي معاصر جوامع هوتري بر صلح جويي به عنوان شيوه اي از زندگي تاکيد مي کنند و فرزندان شان را طوري تربيت مي کنند که پرخاشگر نباشد. اصولا در فرهنگ آمريکايي براي پرخاشگري و سرسختي ارزش قايلند (باندورا، ۱۹۷۳).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱]. Kata and Joiner
[۲] . Teri