بررسي ارتباط بين سبك هويت و وضعيت تحصيلي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي گيلان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسي ارتباط بين سبك هويت و وضعيت تحصيلي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي گيلان
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
پرستاري گرايش آموزش كودكان
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
یکی از ضروریات توسعه همه جانبه کشور، پویائی و توانائی دانشگاه ها در انجام امور مربوط به خود است. از آنجا که دانشگاه، نهادی متفکر، آگاه و نوآور در جامعه محسوب می شود، انتظار می رود که با انجام وظایف و رسالت های خود بتواند گام های موثرتری در تحقق آرمان های جامعه بردارد و همواره کشور را به سمت پیشرفت رهنمون سازد. دانشگاه و به طور کلی نظام آموزش عالی، گران بها ترین منبعی است که هر جامعه ای برای پیشرفت و توسعه در اختیار دارد(۱). از این رو در جهان امروز، ضرورت توجه به کیفیت آموزش و دانشگاه ها و بهره وري حاصل از آن اهمیت ویژه اي دارد. کیفیت یکی از موضوعاتی است که همیشه در آموزش عالی مورد توجه بوده، اما شدت و قوت آن متفاوت بوده است. از نظر یونسکو کیفیت در آموزش عالی مفهومی چند بعدی است که به میزان زیادی به زمینه نظام دانشگاهی یا شرایط و استانداردهای رشته دانشگاهی بستگی دارد(۲).
جهت ارتقای کیفیت آموزش دانشگاه ها، سنجش و ارزشیابی جزء اساسی ترین الزامات محسوب می شوند. انجام ارزشیابی آموزشی در فواصل زمانی مختلف، به منظور بررسی اثربخشی و کیفیت برنامه هاي درسی از اهمیت بالایی برخوردار است (۳). سنجش و ارزشیابی آخرین حلقه از زنجیره ی فعالیت های آموزشی را تشکیل می دهد(۴).
به منظور بررسی یادگیری دانشجویان می توان از وضعیت تحصیلی ( پیشرفت و افت) آنها استفاده کرد. تبیین وضعیت تحصیلی برای برنامه ریزان دانشگاه این امکان را فراهم می کند تا بتوانند برای بهبود کارکردهای دانشگاه راهبرد هایی را پیش بینی کنند(۵). عملکرد یا وضعیت تحصیلی به پیشرفت یا افت تحصیلی دانشجویان اطلاق می شود که برای سنجش آن از ابزارهای مختلفی مانند معدل کل، ترم های مشروطی و تعداد واحدهای مردودی یا قبولی استفاده می شود(۶).
از دیرباز، مسئله موفقيت در امر تحصيل جزء مهم ترين دغدغه هاي هر نظام آموزشي بوده و موفقيت تحصيلي در هر جامعه نشان دهنده موفقيت نظام آموزشي در زمينه هدف يابي و توجه به رفع نيازهاي فردي است. نظام آموزشي را زماني مي توان کارآمد و موفق دانست که پيشرفت تحصيلي دانشجويان آن در دوره هاي مختلف دارای بيشترين و بالاترين رقم باشد (۷). موفقیت به معنای به دست آوردن نتایج عینی، ملموس و محسوس است (۸). پيشرفت تحصيلي به توانايي آموخته شده يا اکتسابي فرد در موضوعات آموزشگاهي اطلاق مي شود. به طور کلي اين اصطلاح به معناي مقدار يادگيري آموزشگاهي فرد است (۹).
نقطه مقابل پيشرفت تحصيلي، افت تحصيلي است که براساس مطالعات متعدد تاثير بسزايي در سرنوشت فرد داشته و همچنين فشار زیادی به خانواده و جامعه تحميل مي کند (۱۰). هزينه شكست تحصيلي دانشجو متوجه خود دانشجو و متخصصين آموزشي بوده و دارای تبعات اقتصادي نيز می باشد. با شكست تحصيلي و ترك تحصيل، به هر دليل، تمام افراد درگير ممكن است دچار عصبانيت، سرخوردگي، و رنجش شوند. هزينه اي كه دانشجو مي پردازد ممكن است احساس “شکست” ، کاهش اعتماد به نفس و درهم شكستن روياهايش باشد. شکست تحصيلي مي تواند، با وارد آوردن آسيب دائمي به اعتماد به نفس، كل زندگي فرد را تحت تأثير قرار دهد (۱۱).
دانشجویانی که دچار افت تحصیلی می شوند بیش از دانشجویان دیگر در معرض خطر نزدیک شدن به جرم و جنایت، سوء مصرف مواد، سوء استفاده های جسمی و جنسی و در نهایت اختلالات خانوادگی و روانی قرار می گیرند (۱۲). لازین و نیومن [۱] در مطالعه ای با هدف تعیین عوامل پیشگویی کننده افت تحصیلی دانشجویان آمریکا نشان دادند که ۶/۱۲ درصد دانشجویان علوم پزشکی دچار افت تحصیلی بوده اند که اغلب به دلیل نارسایی علمی آنها بوده است(۱۳). در انگلستان نیز یک بررسی نشان دهنده افت تحصیلی ۸/۳ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در سال اول بوده است(۱۴). در ايران، اين امر از مهم ترين مشکلات کنوني نظام آموزشي است که هرساله ده ها ميليارد ريال از بودجه کشور را هدر مي دهد و نيروهاي بالقوه و سرمايه هاي جامعه که همان نيروي انساني است، بي ثمر می ماند(۱۰). نتایج پژوهش ها حاکی از آن است که در دانشگاه های ایران، سطوح گوناگونی از شیوع عدم موفقیت تحصیلی دیده می شود (۸).
به طور کلی حدود ۱۲ درصد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در طی تحصیلی خود حداقل برای یک ترم مشروط می شوند. شیوع عدم موفقیت تحصیلی در دانشگاه بیرجند در رشته های مختلف ۲/۱۹ درصد گزارش شده است؛ این رقم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گروه پرستاری و مامائی ۶/۱۰ درصد گزارش گردیده است (۸). شیوع مشروطی در دانشجویان رشته های رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی و هوشبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به ترتیب ۷/۷، ۱۹ و ۷/۲ درصد بدست آمده است (۷). همچنین رئوفی و همکارن در مطالعه ای با هدف تعیین شاخص های افت تحصیلی دانشگاه تبریز را به ترتیب، در داندانپزشکی ۹/۲۲ درصد، فیزیوتراپی ۵/۱۲ درصد، پرستاری و مامایی ۶/۱۰ ، داروسازی ۸/۹ درصد ، پزشکی ۷ درصد، بهداشت و تغذیه ۴/۶ درصد پیراپزشکی ۷/۴ درصد گزارش کردند(۱۵).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Lazin & Neumann