: بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر کیفیت خدمات آموزشی درموسسات آموزش عالی مشهد مقدس
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر کیفیت خدمات آموزشی درموسسات آموزش عالی مشهد مقدس
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان مديريت بازرگانی گرايش بازرگانی داخلی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه در كنار سرمايه هاي انساني، اقتصادي و فيزيكي، از سرمايه ديگري به نام سرمايه اجتماعي نام برده مي شود كه در بررسي هاي اقتصادي و اجتماعي جوامع مطرح شده است .سرمايه اجتماعي همچون مفاهيم سرمايه فيزيكي و سرمايه انساني ابزار و آموزش هايي كه بهره وري فردي را افزايش مي دهند، به ويژگي هاي سازمان اجتماعي مانند شبكه ها، هنجارها و اعتماد اشاره دارد كه هماهنگي و همكاري براي كسب سود متقابل را تسهيل مي كنند. سرمايه اجتماعي سود سرمايه گذاري در زمينه سرمايه فيزيكي و سرمايه انساني را افزايش مي دهد .همواره در جامع هاي كه از نعمت سرمايه اجتماعي چشم گيري برخوردار است، همكاري آسان تر است. امروز مسلم است كه رسيدن به توسعه، جامعه مدني، معيارهاي جهان شمول و بستري مناسب براي زيست اجتماعي، بدون وجود سرمايه اجتماعي ممكن نيست.( شارع پور وحسيني،۱۳۸۷)
سرماية اجتماعي اصطلاحي است كه به طور عادي و روزمره مورد استفاده قرار مي گيرد، گرچه تصويري كه از مفهوم آن وجود دارد، اغلب در حد ناچيزي است . سرمايه اجتماعي مفهومي قديمي است، اما تنها اصطلاحي است كه اخيراً به خوبي ابداع شده است (بنکستون و ژو [۱]۲۰۰۲). تا چند دهه اخير، دانشمندان اقتصادي رشد و توسعه اقتصادي يك كشور را مرهون منابع طبيعي مي دانستند .پس از آن، طي نيم قرن اخير و با ظهور نئوكلاسيك ها، تشكيل سرمايه انساني نيز مورد نظر قرار گرفت، اما كمتر به تعاملات اجتماعي و نقش ارزش ها و فرهنگ و به طور كلي، نهادهاي رسمي و غيررسمي در اقتصاد توجه شد. با توجه به نقش نهادها و به خصوص سرمايه اجتماعي در به وجود آمدن مكتب نهادگرايان جديد به رشد و توسعه يك كشور توجه بيشتر شد. به طوري كه بانك جهاني از اين نوع سرمايه، به عنوان ثروت نامرئي ياد مي كند. اگر روابط متقابل اجتماعي كه فرهنگ، آداب و رسوم، هنجارها، نهادها، شبكه هاي اجتماعي و غيره در چگونگي تشكيل آن نقش دارند، در جهت مثبت رشد و تكامل يافته باشد، مي تواند در تعاملات و مبادلات اقتصادي باعث كاهش هزينه هاي مبادلاتي و تأثير بر ساير انواع سرمايه شود و در نهايت بر رشد كشور تأثيرگذار باشد.(صفدری و دیگران،۱۳۷۸)
اصطلاح سرمايه اجتماعي قبل از سال ۱۹۱۶، در مقاله اي توسط هاني فان[۲] از دانشگاه ويرجينياي غربي مطرح شد.اما اولين بار در سال ۱۹۶۱، کتابي در امريکا بوسيله شخصي به نام ژان ژاکوب[۳] نوشته شد که اين اصطلاح سرمايه ي اجتماعي را بکار برد و منظورش اين بود که در حاشيهنشينهاي شهر، ويژگيها و خصلتهايي وجود دارند که آنها ميتوانند به خوبي با همديگر ارتباط برقرار کنند و گروههايي را تشکيل دهند که خودشان مسائل و مشکلاتشان را حل کنند.
در اصل، در آنجا منظور از سرمايه ي اجتماعي، نوعي همکاري و هم فکري خودجوش و از درون گروههاي محروم حاشيه نشين بود.(توسلي؛ ۱۳۸۴).
سرمايه اجتماعي با كار كردش تعريف مي شود. سرمايه اجتماعي شيئي واحد نيست، بلكه انواع چيزهاي گوناگوني است كه دو ويژگي سرمايه اجتماعي، مانند شكلهاي ديگر سرما به مولد است و دستيابي به هدف هاي معيني را كه در نبودن آن دست يافتني نخواهد بود امكان پذير مي سازد. (الواني – شيرواني – ۱۳۸۳ ،ص۱۶)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Bankston & Zhou
[۲] Hanifan
[۳] jacob