بررسی رابطه بین سبک تصمیم گیری مدیران و تجزیه و تحلیل رویکرد مالی بانک های استان گیلان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی رابطه بین سبک تصمیم گیری مدیران و تجزیه و تحلیل
رویکرد مالی بانک های استان گیلان
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان مدیریت دولتی گرایش: مدیریت نیروی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
موضوع ارزيابي رویکرد در سازمان تا آن حد اهميت يافته است كه صاحبنظران دانش مديريت معتقدند: «آنچه را كه نتوان اندازهگيري نمود، نميتوان مديريت كرد»
درصورتيكه ارزيابي رویکرد بطور صحيح و مستمر انجام شود، در بخش دولتي موجب ارتقاء و پاسخگويي دستگاههاي اجرايي و اعتماد عمومي به رویکرد سازمانها و كارايي و اثربخشي دولت مي شود و در بخش غيردولتي نيز موجب ارتقاي مديريت منابع، رضايت مشتري، كمك به توسعه ملي، ايجاد قابليتهاي جديد، پايداري و ارتقاي كلاس جهاني شركتها و مؤسسات مي شود(آزمندیان، ۱۳۹۱).
یکی از سازمانها و نهادهای موجود در یک سیستم که جهت تنظیم معادلات اقتصادی و اجتماعی نقش ایفاء می نماید بانک است. دراین میان مدیر بانک به عنوان مسئول یک تشکیلات، هدف خاصی را تعقیب می کند ودر این عرصه نقش اصلی، سبک تصمیم گیری مدیر است. امروز مديران بانكها جهت برنامهريزي و اداره امور شعب خود نياز به اندازهگيري و ارزيابي رویکرد شعب دارند تا بتوانند شعب خود را با يكديگر مقايسه كرده و از نقاط ضعف و قوت آنان آگاه شوند. در عین حال مدیران باید این نکته اساسی را مد نظر قرار دهند که سبک تصمیم گیری که همه متخصصان دانش مدیریت روی آن توافق کامل داشته باشند وجود ندارد، بلکه همه آن ها بر روی این نکته تاکید دارندکه موقعیتهای مختلف مستلزم سبک های مدیریتی متفاوتی می باشد، بنابراین مدیران نباید در آرزوی بهترین سبک مدیریتی باشند(رضائیان، ۱۳۶۸).
هرسی و بلانچارد بیان میدارندکه:آرزوی اینکه یک سبک ایده آل واحد برای مدیریت و رهبری داشته باشیم غیر واقع بینانه به نظر می رسد(علاقه بند،۱۳۸۱).
بانكها، بهخصوص بانكهاي دولتي كه از نظر ساختاري حجيم هستند و بعضاً مسئوليت گردش وجوه دولت نيز بر عهده آنان است، ارتقاء حتي يك درصد در برنامه هاي بهبودشان،كمك شايان توجهي به امرخدمات رساني به مردم و هم مديريت بانك مي نماید. در سراسر جهان، عمليات بانكها را به عنوان يكي از مهم ترين فعاليت هاي اقتصادي هر نظام اقتصادي مي دانند. هر فعاليتي كه مستلزم كسب سرمايه و منابع مالي باشد، بي ترديد به دخالت بانكها و موسسات مالي نيازمند است. به دليل نقش بسيار مهم واساسي بانكها در اكثر فعاليتهاي اقتصادي، بررسي رویکرد بانكهاي موجود در سيستم بانكی كشوركه بيشتر آنها دولتي هستند و با سرمايه هاي ملي ايجاد شده اند مانند ساير موسسات اقتصادي وبخش عمومي از جايگاه ويژه اي برخوردار است(حقيقت و نصیری، ١٣٨٢).
رفتارهای رقابتی به مديران اجازه ميدهد تا از هدر رفتن منابع با ارزش سازمان جلوگيري نموده و منابع مورد نياز را براي ارائه محصولات و يا خدمات بهتر در دسترس همگان قرار دهند (دعائي و همکاران، ۱۳۸۸).
امروزه بانكداري در تمام دنيا به كسب وكاري كاملاً رقابتي تبديل شده است با توجه به اين كه محصولات اصلي و واقعي ارائه شده به مشتريان در همه بانك ها كمابيش همسان هستند، نياز شديد به تمايز از رقبا اجتنابناپذير است(اميرشاهي و همکاران، ۱۳۸۸).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده