: بررسی رابطه کنترل عواطف و سلامت روانی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه نظری بشاگرد
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه کنترل عواطف و سلامت روانی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه نظری بشاگرد
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان روانشناسی گرایش: تربیتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
مدرسه محیطی اجتماعی است که برای اجرای امور آموزشی و پرورشی جامعه به وجود آمده است. برای ادامه حیات اجتماعی، انتقال میراث فرهنگی یک جامعه و گسترش و پیشرفت آن تا حدود زیادی از طریق مدرسه صورت می گیرد. به تعبیر جان دیوئی محیط مدرسه نه برای آمادگی زندگی اجتماعی، بلکه خود یک زندگی اجتماعی است و آنچنان باید با واقعیات جامعه نیازها و نقش های اجتماعی در هم آیند که مرز بین مدرسه و جامعه فرو ریزد (زارع شاه آبادي، ۱۳۸۹).
يکي از مشغله هاي اصلي بشريت در تمام دوران، توانا ساختن نسل آينده در اداره امور خويش و سپردن ميراث فرهنگي بوده است. قسمت اعظم اين وظيفه، در ابتدا توسط خانواده انجام مي شد. همزمان با گسترش جوامع و تقسيم کار اجتماعي و افتصادي وظيفه تعليم و تربيت به نهاد آموزش و پرورش محول گرديد. اين نهاد به طور رسمي عهده دار اين امر گشت تا بر اساس اصول و اهداف مورد قبول جامعه، توانايي ها و استعدادهاي کودکان و نوجوانان را شناسايي نمايد و به منظور اجتماعي شدن و به عهده گرفتن مسئوليت هاي آتي تعاليم لازم را به آنان بياموزد. کودکان و نوجوانان در دوران تحصيل، نگرش مثبت يا منفي نسبت به خود و محيط پيرامون بدست مي آورند اين مسأله به مقدار زياد به تجارب موفق يا ناموفق دانش آموزان در دوران تحصيل بستگي دارد. آنها در مدرسه در مسير رشد و بالندگي قرار مي گيرند. در حقيقت در طول بهترين سال هاي عمرخود با عوامل مختلف مؤثر بر تحول شناختي، عاطفي و اجتماعي به کنش متقابل مي پردازند. آنها با پيشرفت در تحصيلات و افزايش ميزان يادگيري علاوه بر رشد علمي به سلامت رواني نيز دست پيدا مي کنند. بر عکس در صورت عدم موفقيت تحصيلي و فشارهاي رواني ناشي از آن، بهداشت رواني شان برهم خورده و بدين گونه خسارت هايي متوجه آنها و جامعه مي شود (ابراهیم پور، ۱۳۹۰).
يكي از متغيرهايي كه دانش آموزان با آن درگيرند، كنترل عواطف[۱] است. عواطف بخش مهم و اساسي زندگي انسان را تشكيل مي دهند به گونه اي كه تصوير زندگي بدون آن پنداري دشوار است. ويژگي ها و تغييرات عواطف، چگونگي ارتباط گيري عاطفي و درك و تفسير عواطف ديگران نقشي مهم در رشد و سازمان شخصيت، تحول اخلاقي و روابط اجتماعي، شكل گيري هويت و مفهوم خود دارد (لطف آبادي، ۱۳۷۹).
همه انسان ها هيجان ها و عواطف را در زندگي خود تجربه مي كنند و اين كاملاً طبيعي است كه در رويارويي با موقعيت گوناگون هيجان ها و عواطفي متفاوت از خود نشان دهند؛ اما هيجان ها و عواطف منفي شديد غيرعادي است و نه تنها سازنده نيست، بلكه آثار مخرب و زيان باري نيز دارد(قديري، ۱۳۸۴). افراط و تفريط هيجان ها افراد را منجر به ناسازگاري، پرخاشگري، خشم، نفرت و اضطراب مي كند كه به صورت كنترل نشده، بهداشت رواني و عاطفي افراد را به گونه ي جدي تهديد مي كند(لاين لي و جوزف[۲]، ۲۰۰۹). بهتر است به جاي آن كه از بروز هيجان ها، جلوگيري كنيم، آثار واكنشي آن ها را كاهش داده تا فرصت كافي براي تصميم هاي بهتر، آينده نگري و خلاقيت داشته باشيم (شريفي درآمدي و آقايار، ۱۳۸۶). منظور از مهارت كنترل عواطف اين است كه فرد بياموزد كه چگونه عواطف خود را در موقعيت هاي گوناگون تشخيص دهد، و آن را ابراز و كنترل نمايند (گروس[۳]، ۱۹۹۸). مهارت كنترل عواطف بر جنبه هاي مختلف زندگي فرد، تعاملات بين فردي، بهداشت رواني، و سلامت فيزيكي و جسمي تأثير دارد (دان هام[۴]، ۲۰۰۸). در واقع مديريت و كنترل عواطف موجب مي شود افراد، واقع بين، نيك انديش و درست كردار شوند و فردي مفيد و كارآمد در پيشرفت جامعه به شمار آيند(شعاري نژاد، ۱۳۸۶).
مفهوم سلامتي رواني در واقع جنبه اي از مفهوم كلي سلامتي است. سازمان بهداشت جهاني[۵] سلامتي را چنين تعريف مي كند: «حالت سلامتي كامل فيزيكي، رواني و اجتماعي است نه فقط فقدان بیماری یا ناتوانی»(نجات، ۱۳۷۸: ۱۶۰). رفتار هر فرد تابع وضعيت جسمانى و روانى او است. مسائل جسمى بر روان انسان و مسائل روانى بر جسم او تأثير مىگذارد. مثلاً زمانى که انسان از درد جسمانى رنج مىبرد نمىتواند بشّاش و با نشاط باشد و همچنين زمانى که دچار خستگى روانى است نمىتواند اعمال جسمانى را بهخوبى انجام دهد. امروزه ثابت شده است که بسيارى از بيمارىهاى جسمانى ماهيّت روانى دارند، از اين دستهاند بيمارىهائى مثل زخم معده، زخم روده، آسم، ميگرن و… متخصصان و مربيان نبايد تنها يک بعد وجودى دانشآموزان را مورد توجه قرار دهند بلکه توجه به جنبههاى جسماني، عاطفي، عقلانى و روانى توأماً ضرورى است (كشاورز، ۱۳۸۹). الگوی راجرز از شخصیت سالم و سلامت روان، انسانی است بسیار کارآمد و با کنش و کارکرد کامل که از تمام توانایی ها و استعدادهایش بهره می گیرد و دارای ویژگی هایی همچون آمادگی برای کسب تجربه، احساس آزادی و خلاقیت و آفرینندگی است. به عقیدۀ آدلر(۱۹۷۳) سلامت روان یعنی داشتن اهداف مشخص، روابط خانوادگی و اجتماعی مطلوب، کمک به همنوعان و کنترل عواطف و احساسات خود (وردی، ۱۳۸۰).
هدف اصلی سلامت روانی کمک به همۀ افراد در رسیدن به زندگی کامل تر، شادتر، هماهنگ تر، شناخت وسیع و پیشگیری از بروز اختلالات خلقی، عاطفی و رفتاری است. مقابله با بیماری های روانی برای ایجاد جامعه سالم از وظایف اصلی دولت ها و افراد جامعه است و هر اجتماع که خواستار بهزیستی و شادکامی افراد خود است، باید مردم سازگار و هماهنگ پرورش دهد (امینی، ۱۳۸۶). بنابراین بهداشت روانى بر اين اصول استوار است که نيازهاى هر فرد در هر مقطع سنى بايد شناخته شده، به موقع ارضاء گردد. احتياجات افراد بشر به دو دسته تقسيم مىشوند: احتياجات جسمانى و احتياجات رواني. احتياجات جسمانى شامل احتياج به غذا، آب و استراحت است. احتياجات روانى مانند نياز به امنيّت رواني، نياز به پيشرفت، نياز به محبت، نياز به مورد تأييد قرار گرفتن و غيره. انسان دائماً تحت تأثير اين نيازها است و رفتار او براساس ارضاء و يا محروميت از نيازهاى او تبيين مىگردد. انسان بهطور دائم در حال مبارزه و تلاش است تا به نيازهاى خود دست يابد. انسان سالم اين اصول را مىفهمد و مىپذيرد و بهطور واقع بينانه با مشکلات زندگى مقابله مى کند و با وجود موانع دلسرد نمىشود. زيرا مىداند که زندگى يعنى مبارزه با عوامل مختلف. او مى داند که هميشه تقاضاهاى انسان با مقتضيات اجتماعى مطابقت نمىکند، بنابراين سعى مىکند در اين راستا واقعيات را در نظر گرفته و بيشتر از اندازه توقع نداشته باشد(کشاورز، ۱۳۸۹).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Effective Control
[۲] Linley & joseph
[۳] Gross
[۴] Dunham
[۵] WHO