: بررسی رابطه¬ي نوع ساختار سازمانی دانشگاه و سرمایه¬ي اجتماعی بخش¬ها با رضایت تحصیلی دانشجویان دانشگاه شیراز ـ مدل معادله ساختاری
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطهي نوع ساختار سازمانی دانشگاه و سرمایهي اجتماعی بخشها با رضایت تحصیلی دانشجویان دانشگاه شیراز ـ مدل معادله ساختاری
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان مدیریت آموزشی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
مأموريت دانشگاهها، مؤسسات و مراكز آموزشعالي علاوه بر انتقال دانش، كمك به رشد و بهسازي همه جانبهي دانشجويان ميباشد (آستين[۱]، ۱۹۹۳). از جمله اقداماتی كه به مراكز دانشگاهي جهت انجام احسن اين مأموريت ياري ميرساند، گردآوري اطلاعاتي پيرامون رضايت تحصيلي دانشجويان ميباشد، كه از آن به عنوان يك پيامد (آستين، ۱۹۹۳ب؛ سندرز و چن[۲]، ۱۹۹۶) يا ابزار طراحيشده جهت بهبود كيفيت تجارب دانشجويان (هاروي، پليمر، مونو گيِل[۳]، ۱۹۹۷؛ آلدريج و رولي[۴]، ۱۹۹۸) ياد ميشود. بر اساس يافتههای پژوهشي رضايت تحصيلي دانشجويان هم به افزايش تعهد آنها نسبت به يادگيري مستمر و بهبود عملكرد تحصيلي آنها منجر میشود (واكر، شلتون و اسکرودر[۵]، ۲۰۱۰)؛ و هم از طريق تاثيرگذاري بر كيفيت و اثربخشي دانشگاه به ارائهي تصوير مطلوبی از دانشگاه به محيط بيروني و موفقيتهاي بعدي آن نيز كمك خواهد نمود (راكِرت[۶]، ۱۹۹۲؛ دِشپَند، فارلی و وِبستِر[۷]، ۱۹۹۳؛ دي[۸]، ۱۹۹۴؛ دِشپَند و فارلِي[۹]، ۱۹۹۸الف؛ تسه و ويلتون[۱۰]، ۱۹۹۸). البته تحقق اين امر، منوط به فراهم آوردن بستر مناسب، از جمله وجود شبكههايي گسترده از روابط مثبت و مشاركتي بين ذينفعان آموزشي ميباشد كه از آن به عنوان سرمايهي اجتماعي ياد ميشود.
سرمايهي اجتماعي به عنوان ذخيرهاي از حس اعتماد، همكاري و مشاركت در بين افراد يك گروه يا جامعه محسوب ميشود كه همانند يك نيروی ارتباطی مؤثر اجتماعي، اعضاي يك گروه يا اجتماع را به هم متصل ميكند و در عين حال نظير يك مايع اجتماعي، مبادلات ميان آنها را سريع، راحت و كمهزينه مينمايد (رناني و مؤيدفر، ۱۳۸۷). مطالعات انجام شده پيرامون سرمايهي اجتماعي نشان میدهد، سيستمها يا گروهها و جوامعی كه از سرمايهي اجتماعي بالايي برخوردار ميباشند، نه تنها ميزان تعهد و مسئوليتپذيري، انعطافپذيري و مديريت مناسب كنش جمعي در آنها، در سطح بالايي قرار دارد (بولينو، ويليام و جيمز[۱۱]، ۲۰۰۲)، بلكه كاهش فقر و توسعهي اقتصادي (پوتنام[۱۲]، ۲۰۰۰)، تسهيل مبادله و هماهنگي فعاليتها (شجاعي باغيني، ۱۳۸۷ :۲۴۱)، توسعهي ميزان مشاركت و تعلق اجتماعي (كاسارد و جانويتز[۱۳]،۱۹۸۶)، پيشرفت تحصيلي و در نهايت تأمين رضايت تحصيلي دانشجويان (كلمن[۱۴]، ۱۹۹۰، ازرايل، بايليو و هِرتلِس[۱۵]، ۲۰۰۰) از ديگر پيامدهاي آنها ميباشد.
شايان ذكر است که تحقق انتظارات مشتريان و توسعهي سرمايهي اجتماعي در سازمانها و به ويژه در دانشگاهها، تحت تأثیر عوامل چندی قرار میگیرد كه از مهمترين آن نوع ساختار سازماني تواناساز يا بازدارنده میباشد. بر اساس نظر هوي، بلازوسکی و نیولند[۱۶] (۱۹۸۳) در ساختار سازماني بازدارنده بهدليل تأكيد بر كنترل متمركز امور، اجراي دقيق استانداردها و عدم توجه به انتظارات و خواستههاي فراگيران، نه تنها بستر مناسب جهت توسعهي سرمايهي اجتماعي فراهم نميگردد، بلكه بهدليل مهمبودن اهداف دانشگاه، به تأمين رضايت تحصيلي دانشجويان نيز توجهي نميشود. حال آنكه بر اساس يافتههای پژوهشی، چنانچه ساختار سازماني از نوع تواناساز باشد، بهدليل تأكيد بر قوانين و فرايندهاي پويا و منعطف، هم زمينهي ارتقاء ميزان اعتماد، انگيزش و وفاداري اعضا به سازمان فراهم ميگردد (هوي و سوئيتلند، ۲۰۰۱؛ آدلر و بورايز[۱۷]، ۱۹۹۶؛ هوي و ميسكل، ۲۰۰۸) و هم بستر مناسب برای افزايش رضايت (ميكائيل، کرون، رابينِسکی و جوچيم استالر[۱۸]، ۱۹۸۸)، افزايش نوآوري (دامنپور[۱۹]، ۱۹۹۱؛ كرايج[۲۰]، ۱۹۹۵)، كاهش تعارض نقش (سناترا[۲۱]، ۱۹۸۰) و كاهش احساس بيگانگي در محيطهاي آموزشي (جكسون و اسكولر[۲۲]، ۱۹۸۵) را فراهم ميآورد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] -Astin
[۲] -Sanders & Chan
[۳] -Harvey; Plimmer; Moon& Geall
[۴] -Aldrige & Rowley
[۵] -Walker, Shelton & Schroder
[۶] -Ruekert
[۷] -Deshpande; Farly & Webster
[۸] -Day
[۹] -Farley
[۱۰] -Tse & Willton
[۱۱] -Bolino; William & James
[۱۲] -Putnam
[۱۳] -Kasard & Janowitz
[۱۴] -Coleman
[۱۵] -Israe; Beaulieu & Hartless
[۱۶] -Hoy; Blazovsky & Newland
[۱۷] -Adler & Borys
[۱۸] -Michaels; Cron; Dubinsky & Joachimsthaler
[۱۹] -Damanpour
[۲۰] -Craig
[۲۱] -Senatra
[۲۲] -Jackson & Schuler