بررسی فونستیک تریپس¬های خاک¬زی و قارچ¬خوار در شهرستان گرگان، استان گلستان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی فونستیک تریپسهای خاکزی و قارچخوار در شهرستان گرگان، استان گلستان
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
حشرهشناسی کشاورزي
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
تریپسها حشراتی از راستهی بالريشكداران[۱] میباشند که برای اولین بار در سال ۱۷۴۴ میلادی توسط دکتر گیر[۲] توصیف و با نام Physapus معرفی شدند. سپس، در سال ۱۷۵۸ میلادی این گروه توسط حشرهشناسان انگلیسی تریپس نامگذاری شدند و در ابتدا شامل چهار گونهی متعلق به یک جنس بودند (لوئُنگ، ۲۰۰۸). این حشرات دارای بدنی باریک به طول ۵/۰ تا ۵ میلیمتر مي باشند. البته برخی از گونهها در نواحی گرمسیر نزدیک به ۱۴ میلیمتر طول دارند. تقریبا همهی تریپسها دو جفت بال دارند، اگر چه برخیها بیبال هستند. بالدارها در بالهای خود دارای دو ردیف ریشک میباشند که به طور متقارن قرار گرفتهاند. به همین دلیل، ریشکهای بالهای حشرات راستهی Thysanoptera (که به معنی بالریشکداران میباشد) در طول پرواز، سطح تماس را افزایش میدهند. اتلاق نام بالریشکداران به راسته، از این صفت نشات گرفته است (حسنزاده سلماسی، ۱۳۷۳؛ لوئُنگ، ۲۰۰۸). در سراسر جهان، بیشتر گونههای تریپسها در مناطق گرمسیر یافت میشوند و تعدادی نیز در مناطق معتدل وجود دارند. حتی گونههای کمی از آنها در مناطق سرد و نواحی قطب شمال زندگی میکنند (اِشمیت، ۲۰۰۷).
در راستهی بالریشکداران، متنوعترین رژیم غذایی را میتوان یافت. اين حشرات به طور معمول گونههایی گلزی هستند (ایزو و همکاران، ۲۰۰۲) و از نظر رفتار تغذیهای، حدود ۱۰۰ گونه از آنها به عنوان آفت کشاورزی مطرح میباشند. اینها آفات جدی گیاهان زراعی هستند که باعث نقرهای شدن سطح برگها، گلبرگها و میوهها، ریزش گلها و برگها، کاهش گردهافشانی، و همچنین بروز بدشکلی و تشكيل گال در آنها میشوند و روی بومسامانههای کشاورزی به صورت مستقیم و غیرمستقیم تاثیر میگذارند (ماوند و کیبی، ۱۹۹۸؛ ایزو و همکاران، ۲۰۰۲؛ علوی و همکاران، ۲۰۰۷؛ رِیناود، ۲۰۱۰؛ میراب بالو و چِن، ۲۰۱۰).
گونههای زیادی از تریپسها از اسپورهای قارچها تغذیه میکنند. برخی از تریپسها به عنوان شکارگرهاي کنهها و دیگر تریپسها و بندپایان کوچک شناخته شدهاند و تعداد معدودی از گونههای گیاهخوار آنها نیز در کنترل بیولوژیک علفهای هرز مورد استفاده قرار میگیرند (ماوند و مارولو، ۱۹۹۶). همچنین، یک گونه از خانوادهی Heterothripidae به نام Aulacothrips dictyotus به عنوان انگل خارجی بر روی بدن گونهاي از زنجركهاي درختي خانوادهی Aethalionidae با نام علمی Aethalion reticulatum زندگی میکند. این تریپس اولین انگل خارجی شناخته شده از راستهی Thysanoptera است که لاروهای آن در زیر بالهای پورهها و حشرات کامل میزبان زندگی میکنند و پیلههای شفیرگی بر روی نیمحلقههای پشتی بدن میزبان تشکیل میشوند. سایر گونههای این خانواده بر روی گلها زندگی میکنند (ایزو و همکاران، ۲۰۰۲). كاوالِري و همكاران (۲۰۱۰) نيز دومين گونهي انگلِ اين جنس را به نام A. minor از روي همين زنجرك درختي گزارش كردند.
تریپسها تقریبا در تمامی مکانها ساکن میشوند، بنابراین، جمعآوری این حشرات همیشه دشوار است و مکانهای جمعآوری ویژهای ندارند (اکرم و همکاران، ۲۰۰۳). این حشرات را میتوان از روی یک گیاه و با ضربه زدن به اندامهای گیاهی، بر روی یک صفحهی سفید پلاستیکی جمعآوری کرد. همچنین، برای جمعآوری آنها از قیف برلیز (برای تریپسهایی که در خاک و بقایای برگی زندگی میکنند) و آسپیراتور نیز میتوان استفاده نمود (میراب بالو و چِن، ۲۰۱۰).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده