بررسی نقش دفاتر پیشخوان در رضایتمندی روستائیان استان سمنان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی نقش دفاتر پیشخوان در رضایتمندی روستائیان استان سمنان
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت دولتی گرایش: منابع انسانی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
جامعه اطلاعاتي در جهان در حال شکلگیری است و شهرها و روستاهاي الكترونيكي كه زير مجموعه تفكر جامعه اطلاعاتي مي باشند در سالهای اخير در دنيا مطرح شده اند. در اين رابطه بسياري از صاحب نظران، عصر حاضر را عصر فناوري اطلاعات ناميده اند. نقش و كاركردهاي موثر فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان محور بسياري از تحولات امروزي امري انكار ناپذير است. بدون شك، عرصه تأثير گذاري اين فناوري تنها به محيط هاي شهري منحصر و محدود نمي شود و دامنه آن حتي دور دست ترين مناطق روستايي را نيز در بر میگیرد (فاضل نيا و كياني،۱۳۸۳: ص ۲۳).
تلاش و كوشش فراواني كه امروزه در جهت ارتقاي ابزارهاي مديريت عملكرد و گسترش نگرش ارباب رجوع مداري توسط محققان، كارشناسان و مديران سازمان ها صورت مي گيرد، نشان دهنده آن است كه در حال حاضر رضايت مندي ارباب رجوع يكي از مهم ترين عوامل در تعيين موفقيت سازما نها از جمله دفاتر ICT روستایی به شمار مي آيد (ديوان داري و دلخواه، ۱۳۸۴: ص ۱۸۸). دفاتر ICT روستایی نیز از این امر مستثنی نیستند. بنابراین ايجاد و پياده سازي سيستم هاي سنجش و پايش و تعيين رضايت مندي روستاييان از اين دفاتر به عنوان مهم ترين شاخص در بهبود عملكرد، از نيازهاي اساسي اين تشكيلات مهم به شمار مي رود.
در حال حاضر تعداد كل دفاتر مطابق برنامه در كشور ۱۰۰۰۰ دفتر است كه سهم استان سمنان در اين برنامه ۳۴۰ دفتر بوده كه از اين ميزان ۲۷۵ دفتر به بهره برداري رسيده است. و اكنون لازم است تا ميزان رضايت مندي روستاييان از عملكرد و كيفيت خدمات آن ها مورد بررسي قرار گيرد چون اعتقاد بر اين است كه محرك اصلي اين سازمان هاي توسعه اي كه به دنبال بهبودهاي عمده در مسير پيشرفت ICT در جوامع روستايي هستند، همانا ارباب رجوع يا مشتریان آنهاست. به بيان ديگر، بقاي آنها در گرو مشتريان آنها خواهد بود. بنابراين بسيار حياتي است تا اين دفاتر، چارچوبي براي درك، تحليل و ارزيابي وضعيت رضايت مندي روستاييان در اختيار داشته باشند.
سرعت، كيفيت، شفافيت و عموميت دسترسي به اطلاعات و دانش و در نتيجه بهره وري و توسعه ي انساني، اجتماعي و اقتصادي جوامع از مزاياي فناوري اطلاعات به شمار مي آيند. ظهور كاربردهاي جديد و گسترده نشات گرفته از فناوري هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطاتي، بر شيوه ي زندگي، فرهنگ و رفتار مردم تأثير گذاشته و مفهوم جديدي به نام جامعه ي اطلاعاتي را شكل داده است. تفاوت ميزان بهره مندي از اين فناوري و نيز سطح دانش و مهارت مردم، هر لحظه بر فاصله ي جوامع شهري و روستايي افزوده و شكاف ديجيتالي بين آنها را بزرگتر مي سازد.
طرح هايي همچون ايجاد دفاتر پیشخوان روستایی مي تواند با كاهش شكاف ديجيتالي، مسير رسيدن به جامعه اطلاعاتي را براي كشور هموارتر نمايد. لذا توجه تام به توسعه ي زير ساخت ها به تنهايي مشكل گشا نبوده و ايجاد و بهره برداري مفيد از اين دفاتر با موانع و چالش هاي بسياري مواجه است.(همدانلو؛۱۳۸۸؛۱)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده