بررسی و شناسایی عوامل موثر در بهره وری واحدهای تولید مرغ گوشتی(مطالعه موردی: واحدهای تولیدی شهرستان مراغه )
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی و شناسایی عوامل موثر در بهره وری واحدهای تولید مرغ گوشتی(مطالعه موردی: واحدهای تولیدی شهرستان مراغه )
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
در عصر اقتصاد، همه شرکت ها و سازمان ها به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت بهره وری و عملکرد خود هستند. سازمان ها، افراد، بخش ها، اتحادیه ها، مدیران و کارکنان همه از واژه های مرتبط با بهره وری و عملکرد استفاده می کنند تا بیان کنند که چگونه می توان کارها را بهتر انجام داد. بهره وری یک مسأله جهانی است و حدود سه دهه است که تلاش هایی در جهت رفع کاستی های آن در سازمان ها شروع شده است و یا به دنبال راه هایی برای افزایش عملکرد و بهره وری سازمان ها بوده اند (جودزاده و همکاران، ۱۳۹۸).
بهره وری و عملکرد در سازمان ها و شرکت های مختلف تغییرات فناوری، راندمان فنی و سازمانی و صرفه جویی واقعی هزینه ها را در بر می گیرد. راندمان و عملکرد بالاتر به شرکت اجازه می دهد تا با سطح مشابه ورود ها، بازده بالاتری را ایجاد کند و سرانجام رشد اقتصادی کلی قوی تری را ارائه می دهد (ویلفرید و تاپسوبا، ۲۰۱۹).
از دیدگاه برنامهریزی و توسعه اقتصادی، غذا هم به عنوان کالای اقتصادی و هم به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه نقش بنیادی در تامین استقلال کشور و سلامت جامعه دارد. از آنجایی که محصولات دامی و طیور یکی از منابع مهم و ضروری مواد غذایی است و با توجه به اهمیت صنعت دامی در عصر حاضر، واحدهای تولیدی دامی نقش مهمی در تأمین غذا در کشور به عهده دارند. طبق بررسی هایی که در ایران بطور پراکنده در واحدهای تولیدی دامی انجام شده است، نشان داده شده است که سطح بهروری و راندمان در ایران پایین تر از استاندارد می باشد (حسینی و همکاران، ۱۳۹۰).
……
مرور منابع:
رفیعی و همکاران (۱۳۹۰) بهره وري کل عوامل توليد و محاسبه کارايي و بازدهي مقياس در گاوداري هاي صنعتي توليدکننده شير را در استان گیلان مورد بررسی قرار دادند. براين اساس تعداد ۳۲ واحد گاوداري صنعتي در سطح استان به روش نمونه گيري خوشه اي دومرحله اي انتخاب شد. نتايج محاسبات بهره وري کل عوامل توليد با استفاده از شاخص ترنکوئيست-تيل، نشان داد که واحدهاي مورد نظر به طور ميانگين از بهره وري مناسبي برخوردار نمي باشند. نتايج نشان داد که متغيرهاي مربوط به استفاده از تلقيح مصنوعي، بهبود بهره وري مصرف انرژي، افزايش تحصيلات و سابقه مدير واحد دامي منجر به بهبود بهره وري کل عوامل توليد واحد تولید دامی خواهد شد.
………..
فرضيههاي تحقیق:
۱- بهبود مصرف انرژی بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
۲- سابقه مدیر و کارکنان واحد تولیدی دامی بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
۳- میزان سرمایه واحد تولیدی دامی بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
۴- اندازه واحد تولیدی دامی بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
۵- آموزش و ترویج بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
۶- استفاده از تکنولوژی های جدید بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
۷- قیمت نهاده ها بر بهره وری واحدهای تولیدی مرغ گوشتی موثر می باشد.
………….
قیمت: ۱۹۰۰۰ تومان