: بررسی پاسخ¬های منفی متقاعدکننده از دیدگاه تحلیل کلام
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی پاسخهای منفی متقاعدکننده از دیدگاه تحلیل کلام
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
زبانشناسی همگانی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
در این فصل کلیات پژوهش را مطرح خواهیم نمود. دلایلی را ارائه خواهیم کرد که ما را به انجام این پژوهش رهنمون شدهاند. همچنین پیرامون هدف پژوهش، پرسش و فرضیهی پژوهش، روش انجام پژوهش و پیشینهی پژوهش توضیح خواهیم داد. درخصوص مثالهای ارائه شده بایستی اشاره کنیم که تمامی مثالهای ارائه شده در فصل چهارم (تحلیل داده)، از گفتگوی میان آزمودنیها ثبت شده است. با این حال مثالهای مندرج در سایر فصلها یا ساختهی خود پژوهشگر هستند، یا برگرفته شده از منابع مطالعه شده است و یا اینکه از گفتگوی واقعی میان گویشوران گرفته شده است. با توجه به اینکه درج گفتگوی میان آزمودنیها بدون کسب اجازه صورت گرفته است بنابراین از ذکر نام خانوادگی آنها خودداری میکنیم و فقط اسم کوچک آنها را درج میکنیم.
علم زبانشناسی امروزه همگام با بسیاری از رشتههای علمی دیگر به بررسی و مطالعهی زوایای خاصی از زندگی انسانها میپردازد. آنچه در حوزهی این علم امکان بررسی و تأمل مییابد، زبان و حوزههای چهارگانهی آن یعنی آواشناسی-واجشناسی، صرف، نحو و معناشناسی است. برای «زبان» تعاریف مختلفی ارائه شده و هر یک از زبانشناسان از زاویهی خاصی به مسأله نگریسته است. نجفی ( ۱۳۷۶ [۱۳۵۸]) براین باور است که زبان مهمترین ابزار ارتباطی میان انسانهاست. بحث ارتباط/ تعامل کلامی[۱] درست همان چیزیست که در این پژوهش به دنبال بررسی آن هستیم. برای بررسی این موضوع ناگزیر وارد یکی از شاخههای علم زبانشناسی بنام تحلیل گفتمان/ تحلیل کلام[۲] خواهیم شد. تحلیل کلام بعنوان یک حوزهی میانرشتهای به تأثیر عوامل مختلف اجتماعی، روانشناختی، فرهنگی، سیاسی و غیره در شکلگیری صورت و نقش زبانی میپردازد. براون و یول[۳](۱۹۸۳، در پیشگفتار) معتقدند که « اصطلاح تحلیل کلام، با یک گسترهی معنایی وسیع، جهت بررسی حوزهی گستردهای از فعالیتها مطرح میشود. این شاخه از علم زبانشناسی به توصیف فعالیتهایی میپردازد که در حوزههای بینارشتهای نظیر جامعهشناسی زبان، روانشناسی زبان، زبانشناسی فلسفی و زبانشناسی رایانشی امکان طرح مییابند.» وندایک[۴] (۱۹۹۷)، مفهوم گفتمان را از سه بعد، الف. کاربرد زبان؛ ب.برقراری ارتباط میان باورها (شناخت)؛ و ج. تعامل در موقعیتهای اجتماعی توصیف کرده است. میشل فوکو[۵] (۱۹۷۸)، حوزهی عمل گفتمان را در رابطهی عینیت جامعه بررسی میکند. فوکو گفتمان را آن چیزی میداند که در دورهای مشخص و بر اساس قواعد دستوری و منطقی میتوان به صورت درست بیان نمود. هی[۶] (۲۰۰۳) بر این باور است که زبان پارهای جدانشدنی از سایر نمودهای زندگی انسان است. بنابراین آنچه که صورتهای زبانی را در ارتباطهای اجتماعی تعیین میکند در واقع مرتبط با نیازهای ارتباطی انسان از قبیل نیازهای اجتماعی، شناختی و عاطفی است. این باور ریشه در منابع گوناگون از جمله انسانشناسی، علوم شناختی، زبانشناسی نقشگرا، روانشناسی زبان، فلسفه
و جامعهشناسی دارد. زبانشناسی نظاممند نقشگرا، زبان را یک نظام مستقل نمیداند بلکه آن را پارهای از بافت وسیعتر اجتماعی- فرهنگی میبیند. به دیگر سخن، زبان را وسیلهای میداند برای تعامل اجتماعی (هلیدی و حسن[۷]، ۱۹۸۵؛ مارتین[۸]، ۱۹۹۲)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱]. linguistic interaction
[۲]. discourse analysis
[۳]. G. Brown & G. Yule