توزیع خسارت لرزه ای در اجزاء ساختمان¬های فولادی با میراگر ویسکوالاستیک
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: توزیع خسارت لرزه ای در اجزاء ساختمان¬های فولادی با میراگر ویسکوالاستیک
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
سالانه در جهان، بهطور متوسط ۱۰۰۰۰ نفر در اثر زلزله میمیرند (شکل (۱-۱)). بررسیهای سازمان یونسکو نشان میدهد که خسارت مالی ناشی از زلزله از سال ۱۹۲۶ تا ۱۹۵۰ میلادی، چیزی در حدود ۱۰ میلیارد دلار بوده است. در این فاصله زمانی در آسیای میانه دو شهر و ۲۰۰ روستا تخریب شدند. از آن موقع به بعد نیز چندین شهر ازجمله عشقآباد (۱۹۴۸)، اقادیر (۱۹۶۰)، اسکو پیه (۱۹۶۳)، ماناگوا (۱۹۷۲)، گمونا و تانگ شان (۱۹۷۶)، مکزیکوسیتی (۱۹۸۵)، اسپیتاکا (۱۹۸۸)، کوبه (۱۹۹۵)، شهرهایی در ترکیه و تایوان (۱۹۹۹) و صدها روستا در اثر زمینلرزه با خاک یکسان شدند. نوشتههای تاریخی گواه نگرانی دیرینه بشر از خطرات ناشی از زمینلرزه میباشند[۱]. به همین دلیل است که انسان درصدد مقابله با این پدیده طبیعی میباشد که در این راه پیشرفتهای چشمگیری نیز کرده است. اما بااینوجود به دلیل پیچیدگی بیشازحد این پدیده کماکان نتوانسته چه ازلحاظ جانی و چه ازلحاظ مادی به ایمنی و تضمین کامل برسد.
امروزه بهخوبی مشخصشده است که سازههای طراحیشده بر اساس ضوابط آییننامههای موجود، در برابر زلزلههای شدید، متحمل خسارات سنگین خواهند شد. ولی بااینوجود هنوز برخی ضوابط طراحی لرزهای ( خصوصاً در طراحی اولیه سازهها ) بر پایه تحلیلهای ارتجاعی و استفاده از یک نیروی استاتیکی معادل با زلزله بناشدهاند[۲و۳].
بارهای لرزهای اصولاً ماهیتی قراردادی و اعتباری داشته و نیروهای طراحی لرزهای پیشنهادشده توسط آییننامهها عموماً بهمراتب کوچکتر از نیروهایی میباشند که در هنگام زلزله به سازه وارد میگردند. نیروهای بکار گرفتهشده بهوسیله زلزله به ویژگیهای الاستیک و پلاستیک سازه بستگی دارند.
پژوهشهای مختلف نشان میدهند که در پاسخ لرزهای سازهها، پارامترهای دیگری نیز دخیل میباشند و صرف بحث نیرو – تغییر مکان در ارتجاعی یا حتی الاستوپلاستیک کامل دوخطی نمیتواند توجیهکننده تمامی رفتارهای لرزهای سازه باشد. درنتیجه پژوهشگران، به دنبال پیشنهاد روشی نوین در طرح لرزهای سازهها میباشند. در همین راستا و طی دو دهه اخیر بحث انرژی بسیار موردتوجه قرارگرفته است. زیرا با پیشرفتهای حاصلشده در این روش، بسیاری از پارامترها و رفتارهای مطرح در طرح لرزهای سازهها قابلیت توجیه و اعمال در فرآیند طراحی را یافتهاند. بااینوجود، هنوز هم ناشناختهها و کاستیهای فراوانی درروش انرژی وجود دارد که مانع از ارائه آن بهعنوان یک روش جامع در قالب آییننامهای مطمئن گشته است. با توجه به تحقیقات و پژوهشهای گستردهای که در حال حاضر روی این موضوع در سطح جهان صورت میگیرد، آتیهای روشن برای آن پیشبینی میگردد و چهبسا در آیندهای نزدیک، اصول و ضوابط موجود فعلی در آییننامهها با اصول و ضوابط روش انرژی جایگزین گردند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده