حجم معاملات و تاثير آن بر قیمت سهم
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: حجم معاملات و تاثير آن بر قیمت سهم
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
بازار سرمایه یکی از بازارهای موجود در اقتصاد هر کشوری میباشد. شکوفایی بازار سرمایه موجب رشد اقتصادی کشور میگردد. مهمترین کالای بازار سرمایه، سرمایه است. بازار سرمایه به مثابه پل ارتباطی بین پسانداز کنندگان و سرمایهگذاران، نیازمند وجوه است. در صورتی که ساز و کارهای بازار سرمایه به صورت کارا بیان شود، نه تنها وجوه سرگردان مردم را به سرمایه گذاریهای مولد تبدیل می سازد و رشد اقتصادی کشور را فراهم می نماید، بلکه موجب تخصیص بهینه وجوه مذکور نیز میگردد.
سرمایهگذاران اعضای اصلی بازار سرمایه را تشکیل میدهند که شامل سرمایهگذاران حقیقی و سرمایهگذاران حقوقی می باشند. سرمایهگذاران در این بازار، سود سرمایه (تفاوت قیمت خرید و فروش سهام) و سود سهام پرداختنی شرکتها را به عنوان بازده به دست میآورند. از مهمترین مواردی را که سرمایهگذاران مورد توجه قرار میدهند میتوان به قیمت سهام اشاره کرد که قیمت تحت تاثیر موارد مختلفی قرار دارد، یکی از عوامل که تاثیر مستقیم بر قیمت دارد، شرایط بازار سرمایه میباشد.
سرمایهگذاران در بازار سرمایه را از نظر خرید و مبادله سهام می توان به سه گروه تقسیم نمود:
گروه اول، سرمایهگذاران برای خرید سهم به اطلاعات اولیه یعنی همان اطلاعات سطح شرکت برای مثال سودآوری شرکت، میزان نقدینگی شرکت،عامل مدیریت و… توجه می نمایند و با توجه به این اطلاعات و تجزیه وتحلیل این اطلاعات، سهم موردنظر را خریداری می نمایند تا بتوانند به بازده مناسبی دست پیدا کنند. با خرید این دسته ازسرمایهگذاران میزان حجم معامله شده درسهم افزایش می یابد.
گروه دوم ، سرمایهگذاران در سهم کمتر به اطلاعات اولیه توجه نموده و بیشتر به اطلاعاتی در خصوص شرایط بازار توجه دارند و وقتی مشاهده مینمایند که حجم معامله سهم شرکتی افزایش پیدا کرده جهت کسب بازده از طریق افزایش قیمت سهم، آن سهم را خریداری میکنند. با خرید سهم توسط سرمایهگذاران جدید، حجم معامله در سهم مورد نظر افزایش مییابد، که این افزایش حجم ممکن است موجب افزایش قیمت شود.
گروه سوم، سرمایهگذاران گروهی هستند که به اطلاعات اولیه سهام توجه ندارند و با توجه به بالا رفتن حجم معامله در سهم (به دلیل خرید سهم توسط گروه اول و دوم سرمایهگذاران)، سهم را میخرند و این استدلال را بیان میدارند که حجم معاملات بالا نشان دهنده قدرت نقد شوندگی سهم است یعنی همیشه برای فروش سهم مشتری وجود دارد و همچنین امکان افزایش قیمت سهم به دلیل افزایش حجم معاملات وجود دارد، با خرید گروه سوم، حجم معامله در سهم مورد نظر بیش از بیش افزایش مییابد که این نیز خود میتواند موجب افزایش قیمت در سهم باشد.
حجم معاملات سهم يكي از معيارهاي مورد توجه معاملهگران سهم است. حجم معاملات سهم نشان دهنده نقدشوندگي و روند کلی قيمت سهم میباشد، که به کمک آن در کنار سایر اطلاعات میتوان تصميم مناسب سرمایهگذاری را اتخاذ کرد. یک تحلیلگر به منظور درک بهتر روند افزایشی یا کاهشی قیمت سهم مورد نظر با استفاده از تحليل تكنيكي به مطالعه الگوهای حجم ميپردازد. مطالعه حجم معاملات سهم احتمالاً ميتواند به معاملهگران در پيشبيني حرکات قیمتی سهم كمك كند.
حجم معاملات یکی از مهمترين معيارهاي مورد توجه مسئولان بورسها نيز ميباشد زيرا هر چه حجم معاملات بیشتر باشد، بازار به معني كلي آن از قابلیت نقدشوندگي بیشتری برخوردار است. اهميت حجم معاملات باعث شده است كه مسئولان بورسها همواره سعي در كاهش هزينههاي معاملاتي داشتهاند تا بتوانند حجم معاملات و در نتيجه نقدشوندگي بازار را در سطح قابل قبولي حفظ نمايند. مسئله حجم معاملات آن قدر اهميت دارد كه دادههاي حجم معاملات سهام به صورت روزانه منتشر ميگردد. انتشار اطلاعات در باره حجم معاملات اين سوال را مطرح ميكند كه حجم معاملات سهم شركتها حاوي چه اطلاعاتي است و آيا با برررسي دادههاي حجم معاملات ميتوان به اطلاعات جديدي در جهت پيشبيني قيمت آتي سهم دست يافت (اميدقائمي، ۱۳۷۹).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده