دانلود پروپوزال آماده: تاثیر یک جلسه فعاليت ورزشي شدید روی میزان پروتئین کربونیل پلاسمای خون زنان فعال
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تاثیر یک جلسه فعاليت ورزشي شدید روی میزان پروتئین کربونیل پلاسمای خون زنان فعال
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
هنگام تنفس اکسیژن به شکل آب احیاء میگردد. برای تولید آب چهار الکترون نیاز میباشد. اگر به جای چهار الکترون، یک، دو یا سه الکترون به اکسیژن مولکولی اضافه شود رادیکالهای آزاد تولید میشوند. رادیکالهای آزاد مولکولهايی هستند که یک الکترون جفت نشده دارند و فوقالعاده فعال میباشند (۹).
رادیکالهای آزاد به اجزای مختلف سلولی حمله میکنند و به آنها آسیب میرسانند. گونههاي اكسيژن فعال[۱] (ROS) مانند سوپراكسيد و پراكسيد هيدروژن در جريان فعاليت بدني و به دليل افزايش در مصرف اكسيژن توسط سلولهاي عضلاني، توليد ميشوند (۹).
اعتقاد برآن است توليد كنترل نشده اين گونههاي اكسيژن فعال در درون سلول باعث ميشود مولكولهاي زيستي همانند اسيدهاي نوكلئيك((DNA، پروتئين ها و چربي ها اكسيده شده و در نتيجهي آن، اطلاعات ژنتيكي و ماهيت طبيعي پروتئينها تغييركند؛ آنزيمها غير فعال شوند و غشاهاي زيستي دچار اختلال گردند. نتيجه اين فعل و انفعالات، توليد استرس اکسایشی در بدن است كه از طريق اختلال درموازنه اكسيدكنندهها و ضد اكسيدكنندهها، بر اكسايش درون سلول تأثير گذاشته و موجب بروز بيماريها، مسموميت و پيري ميشوند (۸).
اگرچه فعالیت بدنی برای تندرستی انسان مفید است، ولی استفاده از اکسیژن توسط سلولها موجب تولید رادیکالهای آزاد فعال می شود. در هنگام ورزش مصرف اکسیژن ممکن است ١٠ تا٢٠ برابر افزایش یابد. این مسئله میتواند تولید رادیکالهای آزاد را افزایش دهد (۷).
از طرفي گونههاي اكسيژن فعال ذاتاً مضر نيستند اما، تولید بیش از حد آنها میتواند از طریق انبوهی از محرکهای تنشزا از جمله تمرین فیزیکی حاصل شود كه میتواند سبب استرس اکسایشی شود (۲۴). در واقع آسیبهای اکسایشی سلولی هنگامی گسترش مییابد که تعادل بین سیستمهای تولیدکننده گونههای اکسیژن فعال و سیستم جمعکننده آنها از بین رود (۴۷).
در همين راستا مشخص شده است كه ورزشهاي شدید و طولاني ممكن است به آسيبهاي عضلاني و بافتی، تسهيل در اكسايش اسيدهاي چرب غشاء و شروع زنجيره اي از واكنش هاي مخرب و در نهايت مرگ سلول منجر شوند. (۸) احتمالاً انواع مختلف تمرين بدني شديد با تولید سطوح متفاوتي از فشار استرس اکسایشی در بدن همراه هستند، اما نكته كليدي آن است كه هر چه شدت تمرين بالاتر باشد، ميزان استرس نيز بيشتر خواهد بود (۸).
اگرچه بیولوژی تغییرات اکسیداسیون پروتئین پیچیدهاست و به صورت کامل قابل تعریف نیست و ابهاماتی را در این زمینه باقی می گذارد، اما کربونیله شدن پروتئین و واکنش های شیمیایی که گروههای کربونیل را تولید میکنند، به خوبی مشخص شده است. کربونیله شدن پروتئین نوعی از اکسیداسیون پروتئین است که میتواند به انواع اکسیژن های فعال تبدیل شود (۸۵).
پروتئین ها یک بخش مهم گونههای اکسیژن فعال را تشکیل می دهند و اکسیداسیون آنها میتواند منجر به از دست دادن کارکرد پروتئینی شود، طوری که آنها را تبدیل به شکل هایی از پروتئین کند که مستعد پائین آمدن کارکرد آنها شود. گونههای اکسیژن فعال طیفی از تغییرات را در اسیدهای آمینه ای چون لیزین، پرولین و هیستیدین و…. ایجاد می کنند (۳۵).
در بین تغییرات اسید آمینه که توسط گونههای اکسیژن فعال انجام میگیرد، شکلگیری کربونیل ها به عنوان یکی از نتایج اکسیداسیون اسیدآمینه لیزین و پرولین و… میباشد.کربونیله شدن پروتئین به عنوان نتیجه ثانویه واکنشهای گروه اسیدآمینههای لیزین با قند پائین میباشد (۸۹). از طرفی فشارهای اکسایشی گونهای از عدم تعادل را ایجاد میکنند که در چند بیماری اتفاق میافتد، در بین این بیماریها دستهای از بيماريها وجود دارند که با سطوح بالای پروتئین کربونیل همراه بوده است. مانند بیماری آلزایمر، آرتروئیدروماتئید و دیابت. شکلگیری کربونیل غالباً توسط واکنش به۲، ۴ دی نیتروفنیل هیدرازین [۲]DNPH) ) و تبدیل آن به هیدروژن انجام میشود که به صورت گستردهای مورد استفاده سازههای مهم اکسیداسیون پروتئین در عضلات اسکلتی قرار میگیرد (۳۸).
در واقع گروههای کربونیل روی زنجیره پروتئینهایی تولید می شوند که اکسیده شدهاند و غالباً به عنوان مارکرهای سیستماتیک فشار اکسایشی موررد استفاده قرار میگیرند (۳۴).
میزان تولید گونههای اکسیژن فعال و زیاد شدن آنها بسته به فشارهای غیرهوازی میتواند متغییر باشد. نمونهای از رایجترین این فشارهای غیرهوازی تمرینات مقاومتی تمرینات دینامیک، اكسنتریک، ایزومتریک، دوي سرعت و پریدن میباشد.
[۱].Reactive oxygen species
[۲] .۲,۴Dinitrophenylhydrazine
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده