دانلود پروپوزال آماده: تاثیرفناوری اطلاعات (ICT) بر سبک¬های مختلف یادگیری کلب در دانش¬آموزان پایه پنجم و ششم ابتدایی منطقه ۲ شهر تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تاثیرفناوری اطلاعات (ICT) بر سبک¬های مختلف یادگیری کلب در دانش¬آموزان پایه پنجم و ششم ابتدایی منطقه ۲ شهر تهران
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
فناوري اطلاعات و ارتباطات درجهان امروز چشم اندازهايي را براي جهانيان به ارمغان آورده كه برتمام ابعاد زندگي سياسي نظامي اقتصادي اجتماعي و آموزشي انسان قرن بيست و يكم تاثير گذاشته است به گونه اي كه بيشتر فراگيران به سمت رايانه ها و آموزش كار با آن ها سوق داده است كسب آگاهي تحصيل دانش و اتصال اطلاعات ، مهارت آموزي و تجديد نظر درنگرش ها را با استفاده از سيستمهاي اطلاعاتي معاصر تسهيل و تسريع كرده است (مجيدي، ۱۳۸۱، ص۵۶ ) قابليت ICT تنها قابليت به كار گيري گسترده اي از عمليات مكانيكي نيست بلكه يادآوري ان است كه كامپيوتر ها مي توانند به بهبود يا تكميل شماري از وظايف كمك كنند كامپيوترها بايد به عنوان ابزاري كه نيل به اهداف را ميسر مي سازد مدنظر قراربگيرد اموزش و پرورش اظهار مي دارد كه شاخص توانايي فن آوري اطلاعات توانايي استفاده موثر از ابزار ICT و منابع اطلاعات براي تحليل پردازش و ارايه اين قبيل اطلاعات و اندازه گيري و كنترل وقايع خارجي مي باشد(امام جمعه ۱۳۸۲ ص ۲۴) اصل يادگيري به نظر مي رسدكه درچهارچوب تغييرات حاضر دستخوش تغيير شده است. امروزه يادگيري اينكه چگونه بياموزيم خود مساله اي است كه براصل يادگيري پيشي مي گيرد.
تفاوت های فردی در یادگیری از دیرباز مورد توجه متخصصان تعلیم و تربیت قرار گرفته است. اين عقيده كه تفاوتهاي افراد در يادگيري صرفاً ناشي از تفاوتهاي آنها در هوش و توانايي است تا مدتها در دنياي تعليم و تربيت پذيرفته شده بود، اما بعدها تغيير يافت. پژوهشگران نشان دادند كه دانشآموزان سبكهاي يادگيري متفاوتي دارند، يعني اطلاعات را از راه های مختلف تجزیه و تحلیل می کنند و یاد می گیرند. امروزه كاملاً مشخص شده است كه تفاوتهاي افراد در يادگيري فقط تا حدي به هوش و تواناييهاي آنها بستگي دارد؛ بنابراين عوامل ديگري نظير ويژگيهاي شخصيتي، دشواري تكليفها و تفاوت سبكها نيز در اين امر دخيلاند. در مجموع اصطلاح سبك، به الگوي غالب فرد در انجام دادن كارها اشاره دارد. سبك يادگيري، روش ترجيحي يا معمول فرد براي يادگيري است.
سبكها مانند تواناييها تا حدود زيادي حاصل تعامل فرد با محيط و قابل توسعه و تحولاند. بنابراين، سبكها ثابت نيستند بلكه سيالاند، به اين معني كه سبكهاي متفاوت چه بسا در موقعيتهاي متفاوتي بهكار گرفته می شوند. فردي كه در يك موقعيت به سبك خاصي عمل ميكند ممكن است در موقعيتي ديگر به سبك ديگري عمل كند. پس، هر چند افراد بيشتر سبك خاصي دارند و آن را بهكار ميگيرند، اما در چهارچوب آن سبك محبوس نميمانند و قادرند سبكهاي مختلف خود را با موقعيتها و تكاليف مختلف هماهنگ سازند.
ديويد كُلب در سال۱۹۷۴ بهمنظور فراهم ساختن درك بهتري از روشهاي متفاوت افراد در يادگيري، نظريهي سبكهاي يادگيري خود را مطرح ساخت.
بدون تردید کاربرد فناوری اطلاعات تاثیر به سزایی در سبک های یادگیری دانش آموزان دارد.صاحب نظران زیادی در پژوهش های جداگانه خود نشان داده اند که بین فناوری اطلاعات و سبک های یادگیری دانش آموزان ارتباط مستقیم وجود دارد. با عنایت به موارد بالا این پژوهش سعی دارد معلوم کند فناوری اطلاعات (ICT) بر کدام یک از سبک های یادگیری کلب تاثیر بیشتری دارد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده