دانلود پروپوزال آماده: تعیین تعداد حالت بهینه در مدل تحلیلی قابلیت اطمینان نیروگاه بادی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تعیین تعداد حالت بهینه در مدل تحلیلی قابلیت اطمینان نیروگاه بادی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
به منظور بدست آوردن تأثیر نیروگاههای بادی بر مطالعات قابلیت اطمینان کارهای زیادی انجام شده است. در مراجع ]۴-۳[ براي مزارع بادي يک مدل قابليت اطمينان ارائه شده و کفايت سيستم قدرت در سطح اول با استفاده از معيارهاي احتمالاتي و سلامت سيستم در حضور نيروي باد بررسي شده است. براي اينکه حالت واقعيتر سيستم قدرت در نظر گرفته شود مطالعات سيستم مرکب توليد و انتقال نيز انجام شده و بر اين اساس اولويت در تعيين مکان و ظرفيت نصب نيروگاههاي بادي به دست آمده است. مدلي که براي واحد بادي به دست آورده شده است تنها عدم قطعيت موجود در سرعت وزش باد را در نظر گرفته و المانهاي موجود در سيستم تبديل انرژي را مورد توجه قرار نداده است.
در مراجع ]۷-۵[ يک مدل ساده براي سرعت باد تنها بر اساس متوسط و انحراف معيار سالانه آن در يک مکان جغرافيايي مشخص معرفي و يک توزيع احتمال براي سرعت باد به دست آمده است. سپس با توجه به مشخصه توان خروجي توربين، واحد بادي با ظرفيت چندين حالته با احتمالهاي مربوطه مدل شده و از اين مدل در ارزيابي قابليت اطمينان سيستم قدرت شامل توليدات بادي استفاده شده است. در مرجع ]۸[ از روش شبيهسازي مونتکارلوي غيرترتيبي و بر اساس مدل سلامت سيستم، ظرفيت معادلي براي يک واحد بادي تعيين و يک مدل دو حالته براي اين واحد در نظر گرفته شده است. در این مقاله بر اساس دادههاي گذشته سرعت باد، يک توزيع وايبال به این دادهها برازش شده است. با توليد اعداد تصادفي با توزيع يکنواخت براي واحدهاي متعارف، و توزيع وايبال براي واحدهاي بادي، مدل توليد در هر ساعت مشخص ميشود، سپس با بار آن ساعت مقايسه و در نتيجه انجام شبيهسازي براي ۱ سال شاخصهاي ريسک و سلامت به دست ميآيد. براي رسيدن به همگرايي بايد شبيهسازي به مدت چند هزار سال تکرار شود. يکي از شاخصهايي که محاسبه ميشود تعداد ساعاتي است که ظرفيت واحد بادي صفر ميباشد. براي مدل کردن واحد بادي به صورت دو حالته، نسبت تعداد ساعات ظرفيت صفر به کل ساعات شبيهسازي شده، به صورت عدم دسترسپذيري در نظر گرفته شده، آنگاه ظرفيت معادل واحد بادي تغيير داده شده تا شاخصهاي قابليت اطمينان حاصل از اين مدل با مقدار به دست آمده از شبيهسازي برابر شود.
در مرجع ]۹[ قابليت اطمينان سيستم مرکب توليد و انتقال با وجود واحدهاي بادي با در نظر گرفتن همبستگي بين سايتهاي بادي به روش نمونهبرداري مونتکارلو ارزيابي شده است. در مرجع ]۱۰[ قابليت اطمينان سيستم مرکب توليد و انتقال با وجود واحد بادي بررسي شده است. با داشتن دادههاي گذشته سرعت باد منحني نرمال به سرعت باد براي ۶ ماه اول و دوم سال به صورت جداگانه برازش شده و بر اساس مشخصه توربين، توان خروجي واحد بادي به دست آمده و سپس به ۱۱ حالت با احتمالهاي مربوطه گسسته شده است. اين مدل به سيستم توليد و انتقال جنوب ايران اعمال شده و شاخصهاي قابليت اطمينان سيستم مرکب به دست آمده است.
در مراجع ]۱۴-۱۱[ روشي مبتني بر شبيهسازي مونت کارلو در ارزيابي قابليت اطمينان سيستم قدرت ايزوله شامل واحدهاي ديزلي، بادي و فتوولتاييک در سطح اول[۱] (HLI) ارائه شده است. در اينجا از شاخصهاي مرتبط با مدل سلامت سيستم که هر دو جنبه قطعي و احتمالاتي را با هم دارند در برنامهريزي توسعه توليد اين سيستمها استفاده شده است؛ به علاوه توصيه شده است که به علت وجود منابع انرژي تجديدپذير در مطالعات از معيارهاي دوگانه استفاده شود.
در مرجع ]۱۵[ با استفاده از روش شبيهسازي مونتکارلوي ترتيبي کفايت سيستم توليد شامل واحدهاي بادي مقياس کوچک ايزوله به همراه باتري ذخيرهکننده انرژي بررسي شده است. در مرجع ]۱۷-۱۶[ روشي به منظور ارزيابي قابليت اطمينان يک سيستم ايزوله شامل واحدهاي بادي، ديزلي و باتري ذخيرهکننده انرژي براي تأمين بار مصرفکنندگان در نقاط دوردست از شبکه ارائه شده است. در اين روش يک توزيع وايبال به سرعت باد برازش شده، سپس حالتهاي گسستهاي براي سرعت باد در نظر گرفته شده و احتمال مربوطه به دست آمده است. با توجه به مشخصه توربين، توان واحد بادي در هر سرعت تعيين و در نهايت مدل چند حالتهاي براي واحد بادي حاصل شده است. باتري نيز به صورت يک ظرفيت متوسط با احتمال ۱۰۰ درصد بر اساس ميزان انرژيهاي شارژ و دشارژ شده گذشته و در نظر گرفتن بازده مدل شده است. در مرجع ]۱۸[ تأثير استفاده از منبع ذخيرهکننده انرژي بر قابليت اطمينان سيستم قدرت ايزوله شامل واحدهاي ديزلي، بادي و فتوولتاييک به روش شبيهسازي مونت کارلوي ترتيبي بررسي شده است. در مرجع ]۱۹[ قابليت اطمينان يک سيستم ميکروگريد شامل توربينهاي گازي، بادي، سيستم فتوولتاييک و باتري ذخيرهکننده انرژي به روش شبيهسازي مونتکارلو مطالعه شده است. در اين مقاله توزيع سرعت باد به صورت وايبال مدل شده است. براي انرژي تابشي خورشيد نيز در سه وضعيت هواي صاف، ابري و باراني الگوهايي ارائه شده و ميزان انحراف تابش از اين الگوها به صورت توزيع نرمال مدل شده است.
[۱] Hierarchical Level I
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده