دانلود پروپوزال آماده: تغییرات خط ساحل دریای خزر با استفاده از مدل ریاضی (مطالعه موردی بندر امیرآباد)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تغییرات خط ساحل دریای خزر با استفاده از مدل ریاضی (مطالعه موردی بندر امیرآباد)
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
تاکنون تعداد زیادی از روشهای تجربی و همچنین مدلسازی عددی برای جریانهای ناشی از موج و انتقال رسوب ناشی از جریان به موازات ساحل توسط محققین مختلف صورت گرفته است. در ادامه شرح مختصری از کارهای انجام شده در ایران و جهان در زمینه مطالعات رسوب و مدلسازی انتقال رسوب و جریان ارائه میگردد.
- Vargasو همکاران، ۲۰۰۱ ، به بررسی راه علاجبخشی برای جلوگیری از صدمات بیشتر به سازههای ساحلی واقع در ساحل بوتافوگو برزیل با روش مدل امواج بوسینسگ از بسته نرمافزار مایک ۲۱ پرداختند، بطوریکه آنها موجشکنی به طول ۶۰۰ متر را برای محافظت ساحل ارائه کردند[۶].
- Jørgensenو همکاران، ۲۰۰۱ ، انتقال رسوب در بندر هانسولم در کشور دانمارک را پس از ساخت بندر ارزیابی کردند، که پس از مدلسازی با نرمافزار مایک ۲۱ شاهد رسوبگذاری در دهانه ورودی بندر بعلت جهت وزش باد غالب بودند، که برای مرتفع کردن این مشکل از یک موجشکن استفاده کردند[۷].
- Ciprianiو همکاران، ۲۰۰۳ ، به بررسی تغییرات ساحل درسواحل فرینز در کشور ایتالیا پرداختند. بطوریکه ساخت بندر در ساحل باعث بوجود آمدن فرسایش در ساحل شد و امکانات تفریحی ساحل را تحت تأثیر قرار داد. آنها برای جلوگیری از فرسایش در ساحل و بازگرداندن گردشگر به ساحل به ازای هر کیلومتر از ساحل۴/۱ کیلومتر سازه ساحلی سخت همچون موجشکن ودیوارساحلی پیشنهاد کردند و برای از بین بردن فرسایش منطقه از انتقال ۴۱۲۵ مترمربع ماسه از بالادست موجشکن مستغرق استفاده کردند[۸].
- Camenen و همکاران، ۲۰۰۴ ، فرمولهای محاسبه نرخ انتقال رسوب را برای محیطهای ساحلی مقایسه کردند. روابط زیادی برای محاسبه نرخ انتقال رسوب ساحلی وجود دارد. هدف از این تحقیق بررسی محدوده پنج رابطهی Bijker, Bailard, Van Rijn, Watanabe, Ribberink است. در این تحقیق میزان حساسیت این روابط به سرعت موج، پریود موج، عدم تقارن موج، اندازه دانه ذرات، جریان پایدار بررسی شده است و برای دادههای در محدوده سرعت بالا که خطاهای مشخصی رخ میدهد، بررسی شدهاند. اگر یک پارامتر اصلی در این روابط تغییر یابد، رفتار فرمولها دارای تغییرات متفاوتی است[۹و۱۰].
- Houser و همکاران، ۲۰۰۵ ، مباحث هیدرودینامیک و رسوب در داخل ناحیه شکست موج را بررسی کردند. در این تحقیق به طور سیستماتیک انتقال رسوب معلق و شرایط مورفودینامیک را مورد بررسی قرار دادند. به منظور شناسایی و بررسی محدودیت مکانیسم بازخورد که میتواند پاسخ غالب در ناحیه نزدیک ساحل باشد، محدودهای از ارتفاع موج شاخص(Hs) و ارتفاع موج رسیده به محل(Hs/h-1 که h عمق آب است) در نظر گرفته شده است. براساس دادههای جمعآوری شده، حسگرهای غلظت رسوب و سرعت نشان میدهند که مقدار و جهت انتقال رسوبات معلق با میزان استهلاک انرژی موج در محل تغییر میکند و تغییرات انتقال رسوب در راستای عمود بر ساحل به شیب بستر وابسته است[۱۱].
- اسماعیلی و همکاران، ۱۳۸۵ ، به کمک نرمافزار MIKE21 ، جریانهای ناشی از موج در منطقه کیاشهر را مورد ارزیابی قرار دادند. مدول استفاده شده در این مطالعه مدول هیدرودینامیکی MIKE21 HD میباشد که حرکات آب در مناطق ساحلی را محاسبه میکند. برای این منظور تغییرات تراز آب و جریانات به کمک مدول هیدرودینامیکی شبیهسازی شدهاست. شبیهسازیها برای حالات قبل و بعد از احداث جتیها در دهانه مرداب کیاشهر انجام میشود. نتایج نشان میدهد که جریانات ناشی از امواج شرقی و شمالشرقی تأثیر بیشتری بر ورودی دهانه مرداب میگذارند[۱۲].
- کاظمی و همکاران، ۱۳۸۹، به بررسی موج و جریانهاي ناشی از آن در محدوده بندر امیرآباد با استفاده از مدولهاي HD و SW نرمافزار MIKE 21 پرداختهاند و نتایج مدل عددي با مشاهدات منطقهاي را مقایسه کردهاند. در این تحقیق آمده است که اگرچه امواج غالب در منطقه امیرآباد در پیشبینیهاي بلندمدت درجهت شمالغربی میباشد، با این حال در ماه اکتبر سال ۲۰۰۱ جهت غالب درجهت شمال بوده که جهت جریانهاي ایجاد شده نیز از همین امر تأثیر میگیرد. به نظر میرسد با توجه به مقادیر جریانها و امواج در منطقه ساحلی و تغییرات آنها، نوار شکست ناحیه زوال موج در محدوده عمق ۶ متري باشد [۱۳].
- کرمی خانیکی و همکاران، ۱۳۹۱، به بررسی تأثیر امواج و جریانها بر ایجاد و توسعه تلماسهها در بستر کانالهای ناوبری توسط نرمافزار مایک ۲۱ برای دو حالت وضعیت قبل و بعد از لایروبی کانال ناوبری بندر سجافی در رودخانه زهره پرداختهاند. رسوبگذاری و فرسایش در طول کانال بصورت گودالها و تپههای رسوبی زوجی صورت میگیرد که اصطلاحاً به آنها تلماسه (ریپل ) یا موجک رسوبی میگوییم. در بعضی نقاط داخل کانال حفرههایی تا عمق حدود ۵۰ سانتیمتر ایجاد میشود و در فاصله حدود ۱۰۰ متری آن تپههایی تا ارتفاع ۴۰ تا ۷۰ سانتیمتری شکل میگیرد. این گودالها و تپهها به صورت زوجی هستند و در پاییندست هر گودال یک تپه رسوبی شکل میگیرد و فاصله متوسط آنها از یکدیگر در حدود طول موج امواج دریاست که به منطقه طرح میرسند. بررسی نشان میدهد که فاصله و ابعاد ریپلها به طول موج، سرعت جریان و زبری بستر بستگی دارد[۱۴].
- ملک و همکاران، ۱۳۹۱، تغییرات خط ساحل منطقه امیرآباد در مقاطع سالهاي ۱۳۴۵ ، ۱۳۸۳ و ۱۳۹۱ را با عکسهای ماهوارهای مورد بررسی قرار دادند. منطقه مورد مطالعه در سواحل جنوبی دریاي خزر و در محدوده بندر امیرآباد در شمال شهرستان نکا در استان مازندران و در برگیرنده ۱۱کیلومتر عرصه ساحلی میباشد.
نتایج حاصل از ارزیابی در دو دوره زمانی نشاندهنده اینست که از سمت غرب تا فاصله ۱۶۰۰ متري بندر، رسوبگذاري ناشی از بازوي غربی اسکله مشاهده میشود، بطوریکه در منتهیالیه حاشیه غربی بازوي اسکله، این میزان رسوبگذاري به بیش از ۳۱۰ متر میرسد. در قسمت شرقی بندر و در حاشیه شرقی بازوي اسکله، میزان رسوبگذاري به ۱۴۰ متر میرسد که به تدریج از میزان آن کم شده و در فاصله ۸۰۰ متري از شرق بندر فرسایش به میزان ۲۱۰ متر دیده میشود [۱۵].
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده