دانلود پروپوزال آماده: تغییرات فاكتورهای عملکرد ماهیچه ای پس از اجراي تمرینات قدرتی بیشینه و فرابیشینه در بانوان ورزشکار
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تغییرات فاكتورهای عملکرد ماهیچه ای پس از اجراي تمرینات قدرتی بیشینه و فرابیشینه در بانوان ورزشکار
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
تحقیقات متنوعی در رابطه با انواع تمرینات قدرتی صورت کرفته واثرات اینگونه تمرینات بر شاخص های گوناگون را مورد بحث و بررسی قرارداده است.
هیلویک (۱۹۹۸) افزایش قدرت و توده عضلانی را هنگام تمرین مقاومتی در زنان جوان مطالعه کرد و نشان داد که کسب قدرت با انجام تمرین مقاومتی به دلیل هایپرتروفی و سازگاری عصبی است و سهم هر کدام از این عوامل می تواند با پیچیدگی فعالیت ورزشی مورد استفاده هنگام تمرین در ارتباط باشد[۱۲].
بیشتر محققان افزایش قدرت را ناشی از سازگاری عصبی یا سازگاری های عضلانی یا هر دو دانسته اند .حتی نشان داده شده که قبل از ایجاد هر گونه تغییر ساختاری در عضله ، قدرت می تواند در اثر تغییرات عملکردی ( که به سازگاری های عصبی نسبت داده شود)، افزایش یابد [۱۳و۱۴].
کومی (۱۹۸۶) اظهار داشته که در هفته اولیه تمرین ، افزایش قدرت بیشتر ناشی از سازگاری های عصبی (سازگاری هایی مثل افزایش هماهنگی و افزایش فعال سازی عضلات حرکت دهنده اصلی و تارهای عضلانی آنها )،در حالیکه ورزشکاران نخبه ( که سابقه تمرین طولانی و چندین ساله دارند)، افزایش قدرت را به احتمال زیاد از طریق سازگاری عضلانی و بخصوص هایپرتروفی کسب می کنند [۱۵].
برک و همکارانش (۲۰۰۳)اظهار داشتند که با انجام تمرین مقاومتی، افزایش در دامنه ای ام جی و میزان فعال سازی نشان دهنده بهبودی در الگوی عصبی به کار گرفته شده است. در حالی که والور (۲۰۰۴) تغییرات و سازگاری درون عضلانی را بیشتر از تغییرات فعال سازی عضله در افزایش قدرت و توان، موثر می داند[۱۶و۱۷].
لوکا (۱۹۸۸) با تاکید بر اینکه قدرت منحصرا یک ویژگی صرف عضلانی نیست، بلکه یک ویژگی عصبی عضلانی است، بیان می دارد که سیستم عصبی مهم ترین عامل توسعه قدرت است و چنانچه قدرت بتواند بدون بروز تغییرات ساختاری افزایش یابد، بدون بروز سازگاری های عصبی، افزایش قدرت ممکن نخواهد بود[۱۸].
کامن (۲۰۰۴) در تحقیقی چنین نتیجه گرفت که در مراحل اولیه تمرین مقاومتی ، کسب قدرت به سرعت اتفاق می افتد که باید توسط مکانیزم های مربوط به عضله توضیح داده شود و افزایش مشاهده شده در میزان ای ام جی سطحی و افزایش میزان آتش واحد های حرکتی . بخشی از سازگاری های عصبی اتفاق افتاده در مراحل اولیه تمرین را نشان می دهد[۱۹].
در همین مورد کریر و همکارانش (۲۰۰۴) اظهار داشتند که به دنبال ۴ هفته تمرینات سرعتی با سرعت زیاد، میزان فعال سازی واحد های حرکتی در عضله پهن خارجی دوچرخه سواران تمرین کرده افزایش معنی داری یافته است[۲۰].
در تحقیقی با هدف تعیین تاثیرات حجم های متفاوت تمرینات مقاومتی با شدت بالا بر قدرت و ضخامت عضلانی انجام شدکه نشان داد که این تمرینات موجب افزایش ضخامت ماهیچه دربزرگسالانی که قبلا آموزش ندیده بودند، موثر بوده است[۲۱].
در پژوهشی مشاهده شده یک برنامه ۸ هفته ای از تمرینات مقاومتی میزان استرس و توجه به خود را در سالمندان کمتر کرده و قدرت عضلانی را در افزایش داده است[۲۲].
در پژوهشی اثرات کوتاه مدت تمرینات پلایومتریک و قدرتی بر حد اکثر سرعت دویدن و عمکرد پرش در بازیکنان فوتبال حرفه ای بررسی شد که نتایج نشان داد تمرینات قدرتی سنگین به پیشرفت های قابل توجه در رابطه با قدرت و تست های اندازه گیری قدرت در این بازیکنان منتهی شد[۲۳].
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده