علوم اقتصادي
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :29,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
علوم اقتصادي
(۴صفحه ورد)
در دانشگاه اقتصاد را اينگونه تعريف ميكنند: علم تخصيص منابع محدود براي نيازهاي نامحدود. بطور كلي بحث در اين علم بر سر آن است كه نحوه تخصيص بهينه اين منابع چگونه است.
در يك تعريف كليتر اينگونه ميتوانيم بگوييم كه علم اقتصاد مطالعه علمي جنبههاي گوناگون رفتار اقتصادي انسان است. به اين خاطر علم اقتصاد جزو علوم اجتماعي محسوب ميشود ، درست نظير جامعهشناسي ، علم سياست يا روانشناسي، علم را معمولا بخش نظاميافته (روشمند) شناخت بشري ميدانند اما تعريف علم بسي فراتر از اين است. در اين معنا علم به دنبال به دست دادن يك «تبيين» معقول و منطقي از روابط و پيوندهاي ميان پديدههاي مشاهدهپذير و همچنين استخراج «قوانين فراشمول» براي «پيشبيني» رويدادهايي است كه تحت شرايط معين رخ ميدهند. به طور خلاصه سروكار علم با تبيين، استخراج قانون فراشمول و پيشبيني رويدادها است.
ماهيت :
علم اقتصاد از جنبههاي مختلفي قابل بررسي است. آنچه باعث شده است اين علم جزو علوم انساني بيايد، سروكار داشتن با رفتار اقتصادي انسانهاست، اين خود باعث پيوند اقتصاد با فلسفه ميشود كه جنبه نظري اقتصاد است. اما آنچه باعث پيوند اين علم با رياضي و آمار شده است، جنبه كاربردي اقتصاد است كه بسيار وسيعتر از جنبه نظري آن است.
ويژگيديگر علوم اجتماعي و به تبع آن علم اقتصاد اين است كه پيشبيني در اين علوم با يك مشكل اساسي روبهروست: دانشمندان علوم اجتماعي و اقتصاددانها به ندرت ميتوانند براي بررسي پديدههاي مشاهده پذير از آزمايش استفاده كنند، در حالي كه دانشمندان علوم تجربي با اين مشكل به طور جدي روبهرو نيستند. در علوم تجربي آزمايش در آزمايشگاه انجام ميشود و با تمهيداتي ميتوان اين محيط مصنوعي را تحت كنترل درآورد و واكنشهاي يك پديده خاص را در برابر يك متغير مشخص بررسي كرد. اما در علوم اجتماعي و علم اقتصاد عوامل ديگري نيز وجود دارند كه تقريبا خارج از كنترل است و ميتوانند نتيجه بررسي را تغيير دهند.
كاستيها و محدوديتهاي علوم اجتماعي و علم اقتصاد به ويژه در زمينه بهرهگيري از «روش آزمايش» موجب شده دانشمندان علوم اجتماعي و اقتصاددانان به استفاده از روشها و تكنيكهاي آماري پيشرفته رغبت تشان دهند.
نه تنها آمار، رياضي هم به اقتصاددانان در زمينه شناخت بهتر پديدهها و رفتارهاي فردي و اجتماعي كمك ميكند.
آمار ركن اساسي علوم اجتماعي ، علم اقتصاد و سياستهاي اقتصادي – اجتماعي است. با استفاده از روشها و تكنيكهاي آماري پيشرفته ميتوان مبنايي رياضي و كمي براي تبيين، تشخيص و صورت بندي مسائل اقتصادي- اجتماعي فراهم آورد. همچنين آمار امكان به دست دادن تصوير كلي يك وضعيت اقتصادي – اجتماعي خاص را فراهم ميكند.
……………………
………………….