عملکرد شناختی، هوش، حافظه، توجه،
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: عملکرد شناختی، هوش، حافظه، توجه،
توضیحات: ۲۰ صفحه فارسی (word)
با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پایان نامه
خلاصه ای از کار:
مقدمه
شناخت در درجهی اول به چیزهایی مثل حافظه، توانایی یادگیری اطلاعات جدید، گفتار، خواندن و درک مطلب اشاره دارد. در اغلب افراد سالم مغز قادر به یادگیری مهارتهای جدید در هر یک از حوزههای ویژه، در دوران کودکی است در واقع عوامل گوناگون از جمله پیری و بیماری در طول زمان بر عملکردهای شناختی تأثیر میگذارد و در نتیجه منجر به از دست دادن حافظه و غیره میشود. عملکردهای شناختی اشاره به توانایی فرد در پردازش افکار دارد و مهمترین حوزههای شناختی در ارزیابیهای عصب روانشناختی شامل هوش، حافظه، توجه، حافظهی کاری، عملکردهای اجرایی، ادراک، زبان و سرعت پردازش اطلاعات میباشد (ری[۱]، کسل[۲]، اگوستینا[۳]، ۲۰۰۹ به نقل از بدیع، ۱۳۹۰).
………….
تعریف و ویژگی ها
عملکرد شناختی مجموعه فرایند فکری است که به درک و آگاهی از تفکرات و ایدهها میانجامد. این مجموعه شامل تمام جنبههای ادراک، تفکر، استدلال و به یاد آوردن میباشد (جیمز[۴]، ۲۰۱۴).
عملکرد شناختی ضعیف با چگونگی یادگیری رویدادی گرانبار، ظرفیت حافظهی کوتاه مدت، کاهش سطح هوشیاری و توجه منحره شده ارتباط دارد (مورتن[۵]، هوستراپ[۶]، هرتز[۷] و بونده[۸]، ۲۰۱۰).
………..
ابعاد عملکرد شناختی
عملکرد شناختی شامل ابعاد مختلفی میباشد. این ابعاد هر یک محتوای بسیار بزرگی از مطالب را دربر میگیرد. بنابراین شناخت هر یک به نوبهی خود حائز اهمیت بوده و نیازمند مطالعهی دقیق میباشد.
……………………
هوش
یکی از بحث برانگیزترین پدیدههای روانی است که هنوز ماهیت آن تا حدود زیادی ناشناخته است. با وجود کوششهای گستردهی روانشناسان، هنوز هیچ تعریف دقیق و روشنی که همگان بر آن توافق داشته باشد، ارائه نشده
…………
حافظه
حافظه دانشی است که در مغز ذخیره میشود، فرایند کسب، تحکیم و بازیابی این دانش، اساسیترین و مهمترین عملیات مغز است. تعداد کمی از فرایندهای شناختی شامل بازشناسی، زبان، برنامهریزی، حل مسأله، تصمیمگیری و خلاقیت میتوانند به طور مؤثر و بدون مشارکت حافظه کار کنند (بدلی[۹]، ۲۰۰۲).
…………..
حافظهی کوتاه مدت یا حافظهی فعال[۱۰]
در حافظهی کوتاه مدت اطلاعات عمدتاً به صورت صوتی یا شنیداری رمزگردانی میشوند، اما این حافظه از رمزهای دیگری چون رمزهای
……….
حافظهی درازمدت
حافظهی تمام عمر، حافظهی درازمدت نام دارد. این حافظه هر آن چه را که در طول زندگی فرا میگیریم در خود جای میدهد. چنان که بیشتر گفته شد، اطلاعات رسیده به مخزن حسی اگر مورد توجه قرار گیرند به حافظهی کوتاه مدت انتقال مییابند، و اطلاعات رسیده به حافظهی کوتاه مدت نیز اگر تکرار و مرور شوند و با اطلاعات قبلاً آموخته شدهی ما مرتبط گردند، به حافظهی درازمدت انتقال مییابند. به سخن دیگر برای اینکه اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت یک مرحله فراتر رفته و به حافظهی درازمدت انتقال یابند، باید رمزگردانی شوند. منظور از رمزگردانی تغییر شکل دادن یا به حالت انتزاعی در آوردن اطلاعات یعنی بازنمایی آنها به صورتی به غیر از صورت اولیه است (کامیا[۱۱]، ماگیاری-کوپه[۱۲] و شیرائیشی[۱۳]، ۲۰۱۴).
…………
علت فراموشی اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت
از آنجا که گنجایش حافظهی کوتاه مدت محدود است، به سرعت از اطلاعات پر میشود. وقتی که حافظهی کوتاه مدت پر شد، برای اینکه اطلاعات تازهای وارد آن شوند، اطلاعات قبلی باید از آن خارج شوند. به این پدیده جانشینی[۱۴] میگویند. بنابراین یک عامل مهم فراموشی یا حذف اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت، جانشینی مطالب جدید با مطالب قدیمی است. علت دیگر فراموشی اطلاعات از حافظهی کوتاه مدت حذف خود به خودی آنها بر اثر گذشت زمان یا محو اثر است. این نظریه به نظریهی رد یا رد حافظه[۱۵] شهرت دارد. طبق این نظریه، اطلاعات ذخیره شده در حافظهی بلندمدت را میتوان ردها یا آثاری دانست که در طول زمان محو میشوند (السون و هرگنهان، ۱۹۹۷، ترجمهی سیف، ۱۳۸۹).
……….
علت فراموشی اطلاعات از حافظهی درازمدت
روانشناسان عموماً بر این عقیدهاند که اطلاعات وارد شده به حافظهی درازمدت به عکس حافظهی کوتاه مدت هرگز از بین نمیروند، و با بودن شرایط مناسب همیشه قابل بازیابی هستند. با وجود این صاحب نظران چندین علت برای به یاد نیامدن اطلاعات اطلاعات از حافظهی درازمدت ذکر کردهاند.
……….
نوروآناتومی حافظه
تحقیقات عصب شناختی و نوروآناتومی از بیماران آسیب مغزی و اخیراً مطالعات تصویربرداری کارکردی نشان دادهاند
…………
توجه
یکی از سوالات اساسی نوروسایکولوژی این است که چه ارتباطی بین مغز و روان برقرار است. برای پاسخ به این سوال لازم است نخست به سوالهای دیگر از قبیل چگونگی دریافت پیام و واکنش نسبت به آن و انتخاب الگوی رفتار یا پاسخ مناسب است بپردازیم. رفتارهای جانوران نخستین به علت محدودیت ظرفیت
………..
پایههای عصب شناختی توجه
به نظر میرسد که در توجه انتخابی دو دستگاه جداگانه در مغز در کارند. یکی از این دو دستگاه مسئول ویژگیهای ادراکی شی از قبیل شکل و رنگ و مکان در فضاست. این دستگاه عهدهدار گزینش شی از میان اشیا بر………
منابع فارسی
اتکینسون، ریتا ال، اتکینسون، ریچارد سی، اسمیت، ادوارد ای، بم، داریل ج و نولن-هوکسما. (۱۹۸۳). زمینهی روانشناسی هیلگارد. ترجمه براهنی، محمدنقی، بیرشک، بهروز، بیک، مهرداد، زمانی، رضا، شاملو، سعید؛ شهرآرای، مهرناز، کریمی، یوسف، گاهان، نیسان، محی الدین، مهدی و هاشمیان، کیانوش (۱۳۸۷). تهران: انتشارات رشد.
احدی، حسن و کاکاوند، علیرضا (۱۳۸۲). اختلال
……………..
………………
دانلود پروپوزال آماده مدیریت، دانلود پروپوزال آماده حسابداری، دانلود پروپوزال آماده روانشناسی، دانلود پروپوزال آماده علوم تربیتی، دانلود پروپوزال آماده تربیت بدنی، دانلود پروپوزال آماده حقوق، دانلود پروپوزال آماده کشاورزی، دانلود پروپوزال آماده پزشکی، دانلود پروپوزال آماده پرستاری، دانلود پروپوزال آماده فناوری اطلاعات، دانلود پروپوزال آماده دکتری، دانلود پروپوزال آماده کارشناسی ارشد، دانلود پروپوزال آماده معماری، دانلود پروپوزال آماده اقتصاد، دانلود پروپوزال آماده زبان انگلیسی، دانلود پروپوزال آماده ادبیات فارسی، دانلود پروپوزال آماده فقه، حقوق و علوم قرآنی، دانلود پروپوزال آماده کامپیوتر، دانلود پروپوزال آماده علوم سیاسی، دانلود پروپوزال آماده جامعه شناسی، دانلود پروپوزال آماده تاریخ، دانلود پروپوزال آماده جغرافیا، دانلود پروپوزال آماده زیست شناسی، دانلود پروپوزال آماده کارآفرینی