مروري بر سيستمهاي بانك اطلاعاتي و مزاياي Oracle
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :29,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
مروري بر سيستمهاي بانك اطلاعاتي و مزاياي Oracle
(۱۸ صفحه ورد)
* مقدمه
دانش بشر در گستره علوم و فنون ، طي پنجاه سال گذشته از رشدي بéسابقه برخوردار بوده است و اين رشد و تكامل سريع و بيمانند را بايد متأثر از تماسك علوم مختلف و استفاده پژوهشگران از نتايج دستاوردهاي يكديگر دانست . امروز ديگر كمتر كشف و اختراعي است كه اتفاقي و تصادفي باشد و تقريبا كليه نوآوريها در يافتن ارتباط صحيح بين اطلاعات موجود بشر در عرصههاي گوناگون خلاصه شود . از اينروست كه در نيمه دوم قرن بيستم شاهد هستيم كه كشورهاي توسعه يافته بيش از هر زمان به اطلاعات و سازماندهي و مديريت آنها بها دادهاند . مبالغ هزينه شده در مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي ، خود گواه بر اين ادعاست و اين توجه ، پاسخي است به پديده ” انفجار اطلاعات ” در چند دهه اخير .
در طي سالهاي اخير ، شاهد تحولات عميق در نحوه مديريت سازمانها بر اساس نظريه نوين مديريت سيستماتيك بوده و همگام با آن بطور پيوسته ناظر بر افزايش نياز مديران به اطلاعات و منابع اطلاعاتي هستيم .گفته شود نود درصد از احتياجات لازم براي اخذ يك تصميم را اطلاعات تشكيل دهد و ده درصد باقي مانده تابع انگيزه و سليقه باشد و در اين راستا پيشرفت بشر در زمينه تكنولوژي اطلاعاتي را بطور قطع بايد مرهون كامپيوتر و علوم انفورماتيك دانست .
اين مقاله حاصل مطالعه تجربيات در امر تجزيه و تحليل سيستمهاي گردش اطلاعات و برنامهنويسي كاربردي باشد و حاوي مطالبي اجمالي پيرامون شناخت و نحوه طراحي ” سيستمهاي اطلاعاتي ” و در نهايت مروري بر بانكهاي اطلاعاتي توسعه يافته در ORACLE باشد .
با گسترش تكنولوژي كامپيوتر ، افزايش سرعت پردازش آنها و كاهش قيمت ، در حقيقت بهتر و بهتر شدن نسبت عملكرد به قيمت ( Price / Performance ) ، تمامي فعاليتهاي علمي ، تكنولوژي ، مالي ، تجاري ، مديريتي و حتي توان تفكر و مرزهاي ذكاوت و انديشه انسان ، افق جديدي يافته است . از همان ابتداي تولد تكنولوژي كامپيوتر ، دانشمندان و محققين زيادي در نقاط مختلف جهان درصدد رسيدن به يك هدف متعالي بودهاند و آن هدف عبارت بوده است از ساخت كامپيوترهايي كه خروجي آن داراي خصوصيتي باشد كه نتوان آنرا با نتيجه تلاش فكري يك انسان متخصص و متفكر فرق نهاد .
بدون شك ، نتيجه چنين خصوصيت و توانايي وراي تصور باشد . فقط توان گفت ، تأثر آن در تراوشات فكري بشر ، توسعه علوم و تكنولوژي فوقالعاده خواهد بود . مگر نه اين است كه انقلاب اول صنعتي فقط توان بازوان انسان را افزايش داد و نه تفكر .
از دنياي كامپيوتر ، بخشهاي سنتي نرمافزاري و سختافزاري آن براي جامعه علمي و صنعتي كشورمان آشناست . اما ، جاي خالي بخشهاي حيــاتي ، توانمنــد و مهمي چـون هـوش مصنوعـي ( Artifical Intelligence – AI ) ، سيستمهـــاي خبــــــره ( Expert or Knowledge Base Systems ) ، تكنـــولــــوژي اطــــلاعـــــــات ( Information Technology – IT ) ، پردازش مـــوازي ( Parallel Prrocessing ) ، مديريت بانكهاي اطلاعاتـي (Database Computer Aided Instruction , Multimedia , Management Systems – DBMS ) Virtual Reality – VR ,، . . . ، و از بين زبانهاي برنامهنويسي ، جاي اكثر زبانهاي هوش مصنوعي و بالاخره زبان Ada ، خاليست .
…………………………….
……………………………